Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83711 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:самоубийството
« Отговор #260 -: Август 25, 2010, 09:22:27 pm »

Пък Ая, тук как да има хора да ти отговорят на въпросите. Разсъжденията ми тези дни не ме доведоха до едно нещо, което да ме кара да мисля, че потвърждава версия убийство, иначе и аз регирах със съмнение по темата, но...засега нищо в полза на него, само догадки.

Сънрайн, това са мои догадки. Никого не питам. Включих Плутон в 1 дом, просто разсъждавам на глас.  :(  То няма кой да ни отговори тук, следователи едва ли влизат във астрофорумите. Опитваме се да мислим и анализираме. Вижън, включи се душа и ти се версии. Ех, Хелото я няма, инспектор ДюДю. Каквото и да е, няма да повярвам НИКОГА, че е самоубийство.

аз не отхвърлям вероятността да се е самоубил, но процентно и давам не повече от 10% вероятност..всичко друго ме навежда на мисълта за убийство, като най- вероятен извършител според мен е жена му..тази нелюбима, манипулираща го с бременността си жена..сетих се веднага за Даниела Терзийска, който я помни, с убитото и дете, Петър се казваше и то и как след първоначалният шок и ужас се оказа, че тя страда от параноидна шизофрения и го е убила, защото е чула глас да и казва, че така ще го спаси..та не се знае и къде са се запознали с жена си и тя каква е китка за мирисане..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #261 -: Август 25, 2010, 09:25:11 pm »
Е добре, де и как го е прикрила тогава? Няма начин тук, защото полицията ще намери следи... 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #262 -: Август 25, 2010, 09:26:13 pm »
Ама чакайте бе, те нали са сключили брак на 28 юли 2010. Нали се правят тестове и изследвания при сключване на брак. Как така изведнъж го изкараха луд?

Ама ти сериозно ли, че те са си проформа, както всичко останало, нима незнаеш.  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #263 -: Август 25, 2010, 09:26:27 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си. Неговата Венера е в 9 дом - на път, на почивка, в университета, в съда и т.н. Нямаме инфо, но ако някой има, да го сподели.

*

Vision

• 3523
« Отговор #264 -: Август 25, 2010, 09:26:35 pm »

Ако е семейна драма и жените са замесени, ще си признаят. На един детектор на лъжата да ги сложат, веднага ще си признаят.

Оф, ама как мислиш, че жена му бременна ще го наръга толкова пъти? Въпреки, че Венера управлява 7 дом....по-скоро любовница.  :-\

Абсурд да е бременната му жена. Тя трябва да е психично не знам си колко болна. Ама чакайте бе, те нали са сключили брак на 28 юли 2010. Нали се правят тестове и изследвания при сключване на брак. Как така изведнъж го изкараха луд? Нещо не се връзва да ви кажа. Момчето си е било тамън. Е хубаво, объркан е бил, изплашен или стресиран , но чак да си посегне на живота...
Забележете, че родителите на Петър ще искат ДНК-тест , след раждането на детето, за да се убедят, че той е биологичен баща. Ужасна история! :-\

не се прави никакъв тест при брак, медицинското за брак се издава напълно автоматично, плащаш си на касата на поликлиниката или на ръка на джи пи-то, седиш си на столчето и тя или ходи по кабинетите, или пише сама всичко, бие печатите и си готов..

а при бременността има хормонална буря и не е рядко срещано явление жени да откачат в този период, ако са имали предпоставки от преди това, бременността може да отключи болестта..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #265 -: Август 25, 2010, 09:27:28 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си. Неговата Венера е в 9 дом - на път, на почивка, в университета, в съда и т.н. Нямаме инфо, но ако някой има, да го сподели.

Тя е от друг град, но мога да питам утре как са се запознали.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #266 -: Август 25, 2010, 09:31:02 pm »
Че и майка и там. Божеееее......... :-X

Това нейната майка ли е била там или неговата? Щото, ако е нейната.....може наистина двете да са го ..... след някой скандал. Щом той насила се е оженил за нея, след като е бременна. Венера е в квадрат с Уран в 12 дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #267 -: Август 25, 2010, 09:34:00 pm »

Тя е от друг град, но мога да питам утре как са се запознали.

А може и чрез работата му, защото 7 дом не е празен и Мерка е в 10 дом - дисозитор на Луната. При теб как е, къде се запознахте с мъжа ти? Ако не искаш, не казвай.  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #268 -: Август 25, 2010, 09:34:22 pm »
Абе май неговата била, поне аз така разбрах...но то и това незнаеш колко е вярно, щото много май не се говори за присъствието им, освен за съпругата.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #269 -: Август 25, 2010, 09:35:41 pm »
Че и майка и там. Божеееее......... :-X

Това нейната майка ли е била там или неговата? Щото, ако е нейната.....може наистина двете да са го ..... след някой скандал. Щом той насила се е оженил за нея, след като е бременна. Венера е в квадрат с Уран в 12 дом.

Нейната майка, да. Тъщата демек. А 100% е бил натиснат, сега разбирахме, че съпругата не е от Варна. А обикновено се случва едно лекооо побутване да се сключва брак, когато е бременна жената.

Може двечките с майка й да са му спретнали магийка за любов с тая Лилитка в 7 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #270 -: Август 25, 2010, 09:37:18 pm »
А може и чрез работата му, защото 7 дом не е празен и Мерка е в 10 дом - дисозитор на Луната. При теб как е, къде се запознахте с мъжа ти? Ако не искаш, не казвай.  :-[

Моят управител на 7 дом - Венера е в 8 дом.  :blink: Тук не казвам, но сякаш не винаги си отговаря. Това щях да те питам дали е проверено. А каква връзка намираш, само за уточнение, за да ти кажа дали се връзва. При мен Луната не е в този знак.

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Август 25, 2010, 09:37:52 pm »
Ама чакайте бе, те нали са сключили брак на 28 юли 2010. Нали се правят тестове и изследвания при сключване на брак. Как така изведнъж го изкараха луд? Нещо не се връзва да ви кажа.

Ей, сега ще си изкарам медицинско свидетелство, без да съм отишла на преглед. И в психиатрията ще ми сложат печат, че не съм диспансеризирана. Не всеки с психична диагноза е бил контингент на психиатрията или е бил диспансеризиран.

*

Vision

• 3523
« Отговор #272 -: Август 25, 2010, 09:38:39 pm »
Може двечките с майка й да са му спретнали магийка за любов с тая Лилитка в 7 дом.

и тя да го е подлудила??...може..но и аз останах с впечатлението, че това е била неговата майка, а не нейната..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #273 -: Август 25, 2010, 09:40:29 pm »

Моят управител на 7 дом - Венера е в 8 дом.  :blink: Тук не казвам, но сякаш не винаги си отговаря. Това щях да те питам дали е проверено. А каква връзка намираш, само за уточнение, за да ти кажа дали се връзва. При мен Луната не е в този знак.

Да, но когато има планета в 7 дом трябва да разглеждаме и нея, не можем да я подминем. А ти имаш Марс в Близнаци в 7 дом с диспозитор Меркурий в 10. Ти кажи има ли съответствие с работата ти или някой ви е запознал?

« Отговор #274 -: Август 25, 2010, 09:42:55 pm »
Големи гатанки се питате! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #275 -: Август 25, 2010, 09:44:33 pm »
 Сега аз имам планети в 7 дом, като диспозиторът е в 3 дом, а вторият управител на водолей (ако приемем Сатурн за такъв) е в 10 дом.
Отработването на позицията в 10 дом го отчитам "като предстоящо", а това в 3 д е сработило. :blink

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Август 25, 2010, 09:46:13 pm »
Еми тук не ми се обсъждат тези неща, вече го споменах.

А Марс е в 7, Венера е преди това като управител, едва тогава идва диспозитора, много е как да го кажа в сферата на предположенията, затова питах дали наистина показва в повече карти. Сякаш не съм останала с това впечатление.  

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #277 -: Август 25, 2010, 09:47:02 pm »
Венера е упр. на дсц. 5-ти от 7-ми е 11-ти. Има съмнение ,че детето не е от него?.....,останалото на Вас.
Виждаме ,обаче ,че марс и венера са сериозно аспектирани кън нещастната дата....

оффф упр. на 7-ми явните врагове е Венера , а на тайните 12-ти марс и плутон. плутон е в 11-ти натален/групи ,приятели ,политика и е упр. на 1-ви изявата и физ.тяло/. В деня на събитието упр.на 7ми-12ти са в съвпад с управителя на 1-ви и 12-ти плутон ,като трансита е на к11 в опозе на к5.
Подозирани: любовник на съпругата /11-ти е 5-ти от 7-ми/ или заради любовни проблеми ,ревност ,отмъщение/плутон/.
спирам с това казуса до тук ,за мен е ясно!!!
« Последна редакция: Август 25, 2010, 09:53:47 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #278 -: Август 25, 2010, 09:47:18 pm »
По книжките сме чели, че където ти е У7 дом, там ще срещнеш половинката си.

Не винаги работи това.
По-често домът, в който е разположен У7, има връзка с мотива за сключване на брак и каква роля може да изиграе бракът в живота на родения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #279 -: Август 25, 2010, 09:49:45 pm »

Леле, момичета, изкарахме един работен ден в следствието направо. Още малко и хонорарче може да поискаме.  :-[

Не знам за вас, но аз съм мъртва вече от умора. Не знам само защо и хорара па никой не го погледна....на една от предните стреници е - У1 /т.е. 7 д/ е в 8 производен дом от 7.  Може с нещо да помогне. Трябва да ни платят малко, та да се почерпим за труда.  ;D А ако има и кой да го прочете от полицията, може съвсем да им светне, защото те имат повече инфо от нас. Аз отивам да хъркам вече. Сладки сънища на всички!  :57: :88: :bedtime2: