Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83979 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:самоубийството
« Отговор #380 -: Август 26, 2010, 08:40:27 pm »
Би трябвало този съвпад на Слънце със Сатурн във водолей да я прави по-дистанцирана.Меркурий във водолей 7 дом- известна хигиена в отношенията.
Хирон на асц? Аз бих го изтълкувала като особена болезненост при себеизявата.
Да е правила опит за отравяне?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #381 -: Август 26, 2010, 08:43:32 pm »

Май Уран има отношение към смъртта й, начина, по който е станало.  
« Последна редакция: Август 26, 2010, 09:01:22 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #382 -: Август 26, 2010, 08:46:22 pm »
Това, което разбираме като приятелски кръг, обкръжаваща сред, семейство е било проблемно.С оглед на възрастта може да е довело и до дивиантно поведение.

*

Nebesna

« Отговор #383 -: Август 26, 2010, 08:52:12 pm »
относно 24 прободни рани има голяма вероятност и сам да си ги е нанесъл - в кръвта му са намерени следи от няколко вида лекарства и никакъв алкохол или наркотици. явно го е замислял отдавна, защото последните дни е бил на плаж и когато приятелите му са рекли да си тръгват, той им казал "нека изчакаме залеза да му се насладя за последно!". в деня на самоубийството следобед се разхождал със съпругата си и казал на приятел пак за последно. явно това му е витаело в главата от доста отдавна.

Още повече, че са били повърхностни, а не дълбоки, както би било при убийство от страст или от ярост. Повърхностните рани говорят по-скоро за човек, неопитен в самоубийстватау който не е проучил добре въпроса.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #384 -: Август 26, 2010, 08:58:13 pm »
Друго по картата на Айя.... края на нещата- скорпион упр. плутон и марс-аспект сескиквадрат. При транзита към датата плуто е в 5-ти....

и отново - марсов възврат!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #385 -: Август 26, 2010, 09:02:22 pm »
Лили, не знам защо го е направил. на мен ми каза просто трябва да го направя! и толкова.  

Ако накрая все пак се докаже, че наистина е било самоубийство и че е имал проблеми с психиката, според мен часът на раждане е поне с 5 минути по-рано. Сключеният брак също по се връзва с малко по-ранен час на раждане. При по-ранен час на раждане е заложена и по-кратка продължителност на живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #386 -: Август 26, 2010, 09:04:02 pm »
По картата на момичето:
И Марс и Венера са заточени. Венера е слаба и по дом и се управлява от Марс като прави квадрат с него. Тук някой каза, че слабия марс не можел да се нарани. Луната (управителка на Марс) е в квадрат с Уран и Нептун - търсач е на силни усещания.

*

Nebesna

« Отговор #387 -: Август 26, 2010, 09:06:42 pm »
Лили, не знам защо го е направил. на мен ми каза просто трябва да го направя! и толкова.  

Ако накрая все пак се докаже, че наистина е било самоубийство и че е имал проблеми с психиката, според мен часът на раждане е поне с 5 минути по-рано. Сключеният брак също по се връзва с малко по-ранен час на раждане. При по-ранен час на раждане е заложена и по-кратка продължителност на живота.

Йееее!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #388 -: Август 26, 2010, 09:08:05 pm »
Йееее!

Какво "йеее"?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #389 -: Август 26, 2010, 09:10:00 pm »

Можеш ли , чрез програмата си да изчислиш точките на смърт на Човека? И ако можеш ,да споделиш какво се получава....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #390 -: Август 26, 2010, 09:12:12 pm »
Можеш ли , чрез програмата си да изчислиш точките на смърт на Човека? И ако можеш ,да споделиш какво се получава....

Не работя с такива точки.
Както казах, според мен в полза на версията "самоубийство" говори малко по-ранен час, а в полза на версията "убийство" - часът, даден от Вещичка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #391 -: Август 26, 2010, 09:15:33 pm »

Както казах, според мен в полза на версията "самоубийство" говори малко по-ранен час, а в полза на версията "убийство" - часът, даден от Вещичка.

Ясно! А зет имаш ли? просто да погледнеш!

« Отговор #392 -: Август 26, 2010, 09:16:45 pm »
Ако приема, че часът на смъртта е 1.30, след като жена му го намира след 2ч. вече мъртъв, давам достатъчно време да му изтече кръвта - най-точно попадение има Жребия на мъчителя - в тр.карта е на 29.40 в Дева, на 3 гр.от тр.Сатурн и на 5 гр. от нат.Жребий на мъчителя - кратичко и Сатурн и Жребия му аспектират наталната такава....Като вземем предвид и малката неточност в точните данни и по двете карти - точките не се променят съществено...
  Нат.Жребий на суицида е на точно 3 градуса от транзитния Плутон в неговия 2 дом, като същата тази точка е на точно 100 гр.-сентагон от транзитния Меркурий, в съвпад с транзитния Жребий на суицида...а Плутон-Плутон е точен бинонагон - 80 градуса - В лошият случай бинонагона дава вътрешно затормозяване, човек усеща върху себе си някакъв таен контрол, опекунство, вътрешни комплекси от които трудно намира изход, чувства, че го притиска съдбата. В характера на човека има тайна затормозеност, подтиснатост, голяма пасивност..
  Тук съм изследвала 2 -точки, на убийството също изследвах - казах че няма кой знае какви попадения, но не се сетих за точката на смъртта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #393 -: Август 26, 2010, 09:17:39 pm »
Така.
По картата на момичето. Един ноемврийски ден, се указва драматичен за родителите, близките и приятелите на това девойче. Скача от Аспаруховския мост, рибарите я намират. Носела е бележника със себе си.
Няколко дена преди това, тя е разговаряла с баща си по телефона ( той е бил на рейс, моряк е) , че има желание да скочат с бънжди. Той й обещал като се прибере да го направят заедно. Имала е добри отношения с родители, приятели, съученици, нямала е любовни мъки, драми. Не е употребявала наркотици или алкохол.  :'(

Защо избърза? Точно го пишех! скок от високо..... :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #394 -: Август 26, 2010, 09:18:27 pm »
Ясно! А зет имаш ли? просто да погледнеш!

Имах инсталирана Зет-ка на другия лаптоп, но вече не я ползвам.
Я изплюй камъчето  :P, че съм любопитна. Някоя арабска точка ли си видяла да е активирана? Напълно е възможно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Август 26, 2010, 09:20:43 pm »
Ако приема, че часът на смъртта е 1.30, след като жена му го намира след 2ч. вече мъртъв, давам достатъчно време да му изтече кръвта - най-точно попадение има Жребия на мъчителя - в тр.карта е на 29.40 в Дева, на 3 гр.от тр.Сатурн и на 5 гр. от нат.Жребий на мъчителя - кратичко и Сатурн и Жребия му аспектират наталната такава....Като вземем предвид и малката неточност в точните данни и по двете карти - точките не се променят съществено...
  Нат.Жребий на суицида е на точно 3 градуса от транзитния Плутон в неговия 2 дом, като същата тази точка е на точно 100 гр.-сентагон от транзитния Меркурий, в съвпад с транзитния Жребий на суицида...а Плутон-Плутон е точен бинонагон - 80 градуса - В лошият случай бинонагона дава вътрешно затормозяване, човек усеща върху себе си някакъв таен контрол, опекунство, вътрешни комплекси от които трудно намира изход, чувства, че го притиска съдбата. В характера на човека има тайна затормозеност, подтиснатост, голяма пасивност..
  Тук съм изследвала 2 -точки, на убийството също изследвах - казах че няма кой знае какви попадения, но не се сетих за точката на смъртта.

Няма смърт ,ако не е активирана точката! това е положението ,астрологията е точна наука! :angry: :angry: :angry:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #396 -: Август 26, 2010, 09:25:52 pm »
Ами, когато ми казаха за мотото му във фейсбук и аз това помислих. После обаче ти каза, че го знаеш и не сподели подобни съмнения и аз си викам явно няма да е туй. Но, щом и околните си го мислят, че има вероятност, значи съм склонна да го приема вече за възможност, защото това са точно сектантски изпълнения. Казвала съм ви, че имам впечатления и затова специално отношение към тях. Ужас.    

мотото във фейсбук е променено от последната седмица. преди това не е било това!!! обаче друго ми направи впечатление - до последно е отричал брака си, защото от месец е бил женен, но във фейсбука пише необвързан, а това е доста показателно относно брака му.
И на мен това ми направи впечатление, че статусът му не е променен на "женен". Не знам колко активен е бил във фейсбук, не съм му сред приятелите, но съдя по сравнително малкия им брой - 72, мисля, че човекът не е губил много време във виртуалното пространство... Мотото му е Дзен мисъл. Може би е бил почитател на източни философии. Аз не съм запозната с Дзен... Освен това ми направи впечатление, че има правописна грешка в изписването на мотото му (животът не е с пълен член) и липсва точка в края на изречението (също и в Bio-то му Всичко или нищо). Вероятно го е въвел сам, не е copy-paste-тнал от друга страница и е бързал, докато го е въвеждал. Ако е така, дали е вложил целия този смисъл на предсмъртно послание, както се твърди по пресата? Не би ли отделил повече време за такова послание човек?

не мисля, че се е занимавал с източни философии. ако беше така то нямаше да се стигне до това. но пък мотото може би му е харесвало инстинктивно. той знаеше, че аз се занимавам с езотерика и ако го е вълнувало каквото и да било от това щеше да търси отговори от хора, които имат макар и малко познания...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #397 -: Август 26, 2010, 09:27:00 pm »

казах ви, че часът не е 100% сигурен, така че не залагайте всичко на него!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #398 -: Август 26, 2010, 09:29:07 pm »
Вещичке, нямам навика да залагам на нещо, което е дадено наготово, а по-скоро го подлагам на съмнение и проверявам преди да направя каквото и да било заключение.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #399 -: Август 26, 2010, 09:30:33 pm »
Никой дори не подозира защо се е решило на тази стъпка ли, ама, че история...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.