Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83557 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:самоубийството
« Отговор #460 -: Март 16, 2011, 04:24:22 am »
Администраторите имат ли вина? :rolleyes:

Имат естествено. Специални подбрани сортове отлежали вина, които поемат с мезета.  :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #461 -: Март 16, 2011, 04:26:49 am »
Администраторите имат ли вина? :rolleyes:

Имат естествено. Специални подбрани сортове отлежали вина, които поемат с мезета.  :mellow:

Да чуем какви? :mellow: И коя реколта? ;D

Стига бе тук бяхме свидетели и на масови *самоубийства*.... :mellow:
Що ни спамиш темата? :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #462 -: Март 16, 2011, 04:37:18 am »
Разбирам, Прия.
Но не мислех, че темата е за дървена философия.
Не осъждам момчето, просто се ужасих от начина, по който е избрал да сложи край на живота си, и визирах някои по-безболезнени (за тялото) алтернативи.
Толкова ли неразбираемо се изразявам или на някой му се ще да е така?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #463 -: Март 16, 2011, 04:49:13 am »
Изкусното говорене по английски от време на време ми идва в повече. Особено в теми като текущата.

Не беше ли френски първоначално?
Тук станахме полиглоти вече.  ;D
Има речници за неразбиращите езика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #464 -: Март 16, 2011, 04:52:53 am »
Но е разрешена опцията "обади се на приятел", ако се стигне дотам.  :blink:

Не виждам как ще се стигне до там, ако човек редовно посещава форума на астросайта, тъй като той е извор на надежда, вдъхновение и радост за всяко живо същество във Вселената.  :mellow:

Каква реклама само!  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #465 -: Март 16, 2011, 04:55:03 am »

Не виждам как ще се стигне до там, ако човек редовно посещава форума на астросайта, тъй като той е извор на надежда, вдъхновение и радост за всяко живо същество във Вселената.  :mellow:

Тихият пристан, в който се завръщаме след изнурителен работен ден.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #466 -: Март 16, 2011, 05:04:29 am »

Понякога с мъртво вълнение... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #467 -: Март 16, 2011, 05:08:14 am »

Да, и в който админа поема вината         ...и мезетата   :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #468 -: Март 16, 2011, 05:10:41 am »
Длъжен е.... :P Все нещо трябва да поеме.... :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #469 -: Март 16, 2011, 05:19:59 am »
и все пак.. съвпада на тр. плутон с натален нептун не е ли положителен аспект.. аспект на духовна осъзнатост?
страшни са тези транзити.. някой преживял ли е толкова много тежки транзити на куп по едно и също време.. ?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #470 -: Март 16, 2011, 05:22:05 am »
и все пак.. съвпада на тр. плутон с натален нептун не е ли положителен аспект.. аспект на духовна осъзнатост?
страшни са тези транзити.. някой преживял ли е толкова много тежки транзити на куп по едно и също време.. ?

Аз.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #471 -: Март 16, 2011, 05:29:24 am »

Сатурн, Плутон и Уран едновременно в твърди аспекти към двете светила. Как ти се струва? Още съм жива като че ли...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #472 -: Март 16, 2011, 05:44:48 am »

Аз.... ;D

:o :o :o :o

Ще споделиш ли, какво е най-важното в тези моменти, как да се преживеят.. Един миг невнимание.. и край... много нестабилни периоди... имам предвид, че е трудно човек сам да си помогне.. Не всички могат да издържат психически и физически на такова напрежение.. Как да накараме негативните аспекти да работят за нас, в наша полза.. или да смекчим влиянието им.. от тук на там темата за тежката артилерия ще ми е главна.. искам да мога да променя бъдещи събития.. да мога като теб да бъда силна, да предпазя хора..  :(
при плутона енергията може да се усвои, да се трансформира.. всеки трябва да се научи  :(
като знам колко мъка ми беше докато прогресивната луна минаваше през 8ми дом..
с нептуна човек по-лесно може да се справи.. така си мисля.. въпреки че докато квадратираше слънцето ми.. хич не мислех така.. но сега знам повече.. друго е..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #473 -: Март 16, 2011, 05:51:27 am »

Сатурн, Плутон и Уран едновременно в твърди аспекти към двете светила. Как ти се струва? Още съм жива като че ли...  :-\

:o :o :o :o :o :o :o :o

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ!!!!! От къде черпите сила... от къде!?  :o :o :o :o Много страшно звучи!!!!!!!
Моля те, кажи ми как се справи?? Много тежко... и двете светила...  :o Имало ли е аспект, който да действа смекчаващо..
От вътре ме жъгва...
Ако всички хора изучаваха астрология... света щеше да е по-разбран...

*

Марая

• 28287
« Отговор #474 -: Март 16, 2011, 05:57:27 am »

Аз.... ;D

:o :o :o :o

Ще споделиш ли, какво е най-важното в тези моменти, как да се преживеят.. Един миг невнимание.. и край... много нестабилни периоди... имам предвид, че е трудно човек сам да си помогне.. Не всички могат да издържат психически и физически на такова напрежение.. Как да накараме негативните аспекти да работят за нас, в наша полза.. или да смекчим влиянието им.. от тук на там темата за тежката артилерия ще ми е главна.. искам да мога да променя бъдещи събития.. да мога като теб да бъда силна, да предпазя хора..  :(
при плутона енергията може да се усвои, да се трансформира.. всеки трябва да се научи  :(
като знам колко мъка ми беше докато прогресивната луна минаваше през 8ми дом..
с нептуна човек по-лесно може да се справи.. така си мисля.. въпреки че докато квадратираше слънцето ми.. хич не мислех така.. но сега знам повече.. друго е..

Ето аспектите които преживях в продължение на няколко години...
ПЛУТОН: КВАДРАТ МЦ/ИЦ ,Сатурн , Плутон натален и Уран натален и Хирон натален и опозиция юпитер и съвпад асц, и съвпад ЮЛВ и съвпад Меркурий и съвпад слънце

УРАН: Транзит иц И четвърти....Уран квадрат Нодална ос , Уран квадрат Меркурий , Уран квадрат Слънце , опозиция плутон натален , уран натален, съвпад сатурн , съвпад хирон , каре юпитер

САТУРН: Съвпад МЦ квадрат нОДАЛНА ОС , КВАДРАТ МЕРКУРИЙ , КВАДРАТ СЛЪНЦЕ ,ОПОЗИЦИЯ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ КВАДРАТУРА ЮПИТЕР
НЕПТУН: Квадратура собствена позиция и натален Нептун
Сатурн и Уран ме клатеха по едно и също време , а Плутон опозираше Юпитер по същото..,Нептун квадратираше себе си....АД!АД!АД ПОД НЕБЕТО....Света беше рухнал , приятелите изведнъж изчезнаха станаха неприятели , другите наричани неприятели станаха приятели....Всичко си беше отишло безвъзвратно....Върна ме един ангел от оня свят...Периода е много тежък защото ние не боравим правилно с високите честоти на така наречените колективни планети....Изживяваш го сам- факт е...Не споделяш, бягаш , не вярваш....съсипан си...,но....ако намериш силите в себе си , ако тръгнеш към себе си..,ако търсиш вината в себе си...излизаш победител и новороден! ПЕРИОД НА ЧИСТИЛИЩЕТО ТАКА ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ! И ЗА ТОВА Е НА КАПСА И НА БОЛТ!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #475 -: Март 16, 2011, 05:58:51 am »
От къде черпите сила... от къде!?  :o :o :o :o Много страшно звучи!!!!!!!

От всичко изживяно дотук.  :blink:

Цитат
Имало ли е аспект, който да действа смекчаващо..

Иначе отминалият наскоро съвпад на Юпитер с натално Слънце на К5 изобщо не проработи, Юпитер не ме "вижда" мене.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #476 -: Март 16, 2011, 06:15:17 am »
От къде черпите сила... от къде!?  :o :o :o :o Много страшно звучи!!!!!!!

От всичко изживяно дотук.  :blink:

Цитат
Имало ли е аспект, който да действа смекчаващо..

Иначе отминалият наскоро съвпад на Юпитер с натално Слънце на К5 изобщо не проработи, Юпитер не ме "вижда" мене.  ;D

И мен май в определени меки пози не ме забелязва..,но в твърдите няма равен на себе си.... :rolleyes: ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #477 -: Март 16, 2011, 07:04:57 am »

Ето аспектите които преживях в продължение на няколко години...
ПЛУТОН: КВАДРАТ МЦ/ИЦ ,Сатурн , Плутон натален и Уран натален и Хирон натален и опозиция юпитер и съвпад асц, и съвпад ЮЛВ и съвпад Меркурий и съвпад слънце

УРАН: Транзит иц И четвърти....Уран квадрат Нодална ос , Уран квадрат Меркурий , Уран квадрат Слънце , опозиция плутон натален , уран натален, съвпад сатурн , съвпад хирон , каре юпитер

САТУРН: Съвпад МЦ квадрат нОДАЛНА ОС , КВАДРАТ МЕРКУРИЙ , КВАДРАТ СЛЪНЦЕ ,ОПОЗИЦИЯ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ КВАДРАТУРА ЮПИТЕР
НЕПТУН: Квадратура собствена позиция и натален Нептун
Сатурн и Уран ме клатеха по едно и също време , а Плутон опозираше Юпитер по същото..,Нептун квадратираше себе си....АД!АД!АД ПОД НЕБЕТО....Света беше рухнал , приятелите изведнъж изчезнаха станаха неприятели , другите наричани неприятели станаха приятели....Всичко си беше отишло безвъзвратно....Върна ме един ангел от оня свят...Периода е много тежък защото ние не боравим правилно с високите честоти на така наречените колективни планети....Изживяваш го сам- факт е...Не споделяш, бягаш , не вярваш....съсипан си...,но....ако намериш силите в себе си , ако тръгнеш към себе си..,ако търсиш вината в себе си...излизаш победител и новороден! ПЕРИОД НА ЧИСТИЛИЩЕТО ТАКА ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ! И ЗА ТОВА Е НА КАПСА И НА БОЛТ!!!

Много, много тежки, продължителни и болезнени транзити..   :( страх ме е от самотата.. през такива периоди човек не бива да е сам..
Много мъдри думи... ще ги запомня!!! ще се опитам да ги осмисля.. и като се наложи ще ги прилагам.. /не само върху мен../
Ще потърся правилните теми и ще споделя и аз неща от моя скромен опит с тежкарите.., защото както казваш ти " предупредените са въоръжени " .. много мъдрост струи от теб  :kissd:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #478 -: Март 16, 2011, 05:58:24 pm »

Еми аз преживях следното: транзитен Плутон тригон натално Слънце, съвпад ИЦ, съвпад с
натален Сатурн, съвпад с натален Нептун ( ако 5 градуса орб се брои има и съвпад с натален Уран), опозиция МЦ ,
опозиция натален Юпи, опозиция натален Хирон, квадрат Дсц, квадрат Асц, квадрат натален Мерк.

По същото време транзитен Юпитер правеше квадрат с транзитния Плутон, съвпад с Дсц, опозиция Асц, опозиция натален Мерк, квадрат МЦ, квадрат натален Юпи, квадрат ИЦ, квадрат натален Сатурн, квадрат натален Нептун.

За капак имах транзитен Сатурн съвпад с натална Венера ( това между другото ми се отрази мега гадно) и транзитен
Нептун съвпад със СЛВ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #479 -: Март 16, 2011, 06:10:19 pm »

Еми аз преживях следното: транзитен Плутон тригон натално Слънце, съвпад ИЦ, съвпад с
натален Сатурн, съвпад с натален Нептун ( ако 5 градуса орб се брои има и съвпад с натален Уран), опозиция МЦ ,
опозиция натален Юпи, опозиция натален Хирон, квадрат Дсц, квадрат Асц, квадрат натален Мерк.

По същото време транзитен Юпитер правеше квадрат с транзитния Плутон, съвпад с Дсц, опозиция Асц, опозиция натален Мерк, квадрат МЦ, квадрат натален Юпи, квадрат ИЦ, квадрат натален Сатурн, квадрат натален Нептун.

За капак имах транзитен Сатурн съвпад с натална Венера ( това между другото ми се отрази мега гадно) и транзитен
Нептун съвпад със СЛВ.

И какво би споделил за времето в което Плутон е тъпкал ИЦ? :rolleyes: