Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83983 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:самоубийството
« Отговор #40 -: Октомври 25, 2009, 03:50:54 pm »
Ето я и картата за събитието, за съжаление никъде не пише в колко часа точно е започнало то. Нагласих местоположението за Джорджтаун столицата на Гвиана, че не му знам координатите на този измислен град Джонстаун, носещ името на проповедника Джим Джонс.

Имаме абсолютно точен квадрат на Сатурн и Марс 0.43 гр., който е показателен за убийства, каквито несъмнено също е имало налице.

Меркурий е  в точен съвпад с Нептун, което е индикатор за масовото замъгляване на съзнанието на хората, можем да приемем 5 гр. орбис за съвпада на Марс с Нептун  в Стрелец, което пък е астрологически показател за самоубийство, като този съвпад прави квадратура към лунните възли.

Слънце, Уран и ретроградна Венера се намират в Скорпион, като последната, в своята ретро фаза според мен е изиграло роля, за нарушаването на всякакви етични кодекси, и аморалното поведение.

Някои от бегълците са се опитали да се спасят виждайки в лицето на Лъв Раян спасител,  Явно в ретро фазата на Венера е ескалирала да се покажат на яве , нарушените хуманистични права и липсата на колективност , хармония ,любов и равноправие , за които толкова упорито се е застъпвал Джонс. Споменава се , че някои описват малкото градче като концлагер.

Марс е в тригон с Юпитер в Лъв, затова и толкова лесно Джонс е влязал в ролята на пастор и ръководител по духовните дела, и умело е проповядвал релегиозните си схващания. Явно е успял много убедително да вдъхне „вяра” в съзнанието на недотам интелигентното общество, като се оказва, че 1/3 от него са били деца.

Съвпада на Нептун и Меркурий прави секси квадрат с Лилит- 0.57 гр., което засилва неясното съзнателно поведение на пострадалите, те са въвлечени в измамни сектантстки и политически интриги, до физическия ум не достигат емоционалните и психични енергии от Висшия Аз. Енергията на Нептун работи преди всичко на подсъзнателно ниво, за това е и толкова неуловима и мистична. Илюзията и самоизмамата допринасят за фаталната развръзка на случая.

„Транзитът бележии време , в което човек е обект на лъжи ,интриги, измами и сплетни. Скритите врагове действат в негов ущърб. Самият той може да извърши подобни действия спрямо други хора. Човек се чувства объркан”- Анелия Цватанова

Остава един въпрос, защо при условие , че цианкалия е много силна отрова те са го пили в съчетание с транквиланти, и защо някои от пострадалите, включителни и Джин са били застреляни, някои са били инжектирани, дори на места прочетох, че от експертизата излиза, че инжекциите са били правени на места, на които сам човек е неспособен да се инжектира.

Този случай си отстава загадка за обществото , но не и за ЦРУ !

« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 03:58:37 pm от Инти »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #41 -: Октомври 25, 2009, 04:08:57 pm »
Остава един въпрос, защо при условие , че цианкалия е много силна отрова те са го пили в съчетание с транквиланти, и защо някои от пострадалите, включителни и Джин са били застреляни, някои са били инжектирани, дори на места прочетох, че от експертизата излиза, че инжекциите са били правени на места, на които сам човек е неспособен да се инжектира.

Предполагам, че когато се приема цианкалий самостоятелно, смъртта е мъчителна, а в комбинация с транквиланти е по-розово.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Инти

• 2068
« Отговор #42 -: Октомври 25, 2009, 04:13:37 pm »

Предполагам, че когато се приема цианкалий самостоятелно, смъртта е мъчителна, а в комбинация с транквиланти е по-розово.

Вероятно , за да има по-бърз ефект на цианкалия са го приели с успокоителните, но принципно той действа мигновено и поради тази причина не е необходимо да се прилага в съчетание с други вещества.

"Калиевият цианид, както всички други цианиди, има токсично действие. При приемане на повече от 100-200 mg човек губи съзнание до 1 минута, понякога и до 10 секунди (в зависимост от количеството храна в стомаха и състоянието на имунната система). След около 45 минути отровеният изпада в състояние на кома или дълбок сън. Без медицинска намеса, след около 2 часа може да последва и смърт, причинена от нарушаване на работата на сърдечните камери. При отравянето с цианкалий могат да се наблюдават и конвулсии."

*

Helo

« Отговор #43 -: Октомври 25, 2009, 08:11:34 pm »
Този бразилски политик се е самоубил на 72-годишна възраст. Имал е 5 деца от жена си. Първоначално е имал военна кариера, а после е учил право. Баща ми бил местен политически водач.
Самоубил се е защото срещу него е имало процедура по импийчмънт и са му казали да напусне властта. Той предпочел да се самоубие и според версията последните му думи били: "Напускам живота, за да вляза в историята".

Картата е с транзитите от деня на самоубийството.

*

Helo

« Отговор #44 -: Октомври 25, 2009, 08:22:47 pm »
Сатурн и Хирон на 25-ия градус в Телец - алкохолизъм, наркомания, самоубийство.

Не знам дали е имал проблеми с алкохола или наркотиците.

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Октомври 25, 2009, 08:26:40 pm »
В тази карта има показания, че роденият може сам да бъде причина за смъртта си - господарят на Асцендента - Уран е в 8-ми дом в опозиция на Марс - господар на 4-ти. Уран е в опозиция и на Венера - управителка на 4 планети в 4-ти дом. Меркурий е в широк съвпад с Нептун. Венера управлява Мц, а Марс - северния възел. Човекът се е "записал" в историята.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #46 -: Октомври 25, 2009, 08:40:47 pm »
Вероятно , за да има по-бърз ефект на цианкалия са го приели с успокоителните

И това е вариант, в медицината се нарича потенциране на ефекта. Някои вещества, дадени в комбинация, взаимно усилват действието си, процесът може да е и едностранен. Даже си мислех дали някой не се е сетил да напише една дисертация, ако е наблюдавал с такава цел.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #47 -: Октомври 25, 2009, 08:55:45 pm »
Наскоро мислех да пусна картата на британската писателка Вирджиния Улф, но после забравих. Тя се е самоубила на 59 годишна възраст като напълнила джобовете на връхната си дреха с камъни и се удавила в една река близо до дома и.

Тя е имала чести смени на настроенията и периоди на депресия. Майка и умира, когато Вирджиния е била на 13 и оттогова има периоди на тревога и депресия. След смъртта на баща и през 1904 за кратко е приета в психиатрия.

Като малка тя и сестра и са били преследвани със сексуални мотиви от доведените им братя.

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Октомври 25, 2009, 09:01:13 pm »
Вероятно , за да има по-бърз ефект на цианкалия са го приели с успокоителните

И това е вариант, в медицината се нарича потенциране на ефекта. Някои вещества, дадени в комбинация, взаимно усилват действието си, процесът може да е и едностранен. Даже си мислех дали някой не се е сетил да напише една дисертация, ако е наблюдавал с такава цел.

О, дисертации за синергичното действие на веществата в токсикологията с лопата да ги ринеш. А цианкалият е една от най-бързо действащите отрови, наред с кураре, така че няма нужда от подсилване на ефекта. Алкохолът, струва ми се го вземат за кураж.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Октомври 25, 2009, 09:03:36 pm »
Наскоро мислех да пусна картата на британската писателка Вирджиния Улф, но после забравих. Тя се е самоубила на 59 годишна възраст като напълнила джобовете на връхната си дреха с камъни и се удавила в една река близо до дома и.

Тя е имала чести смени на настроенията и периоди на депресия. Майка и умира, когато Вирджиния е била на 13 и оттогова има периоди на тревога и депресия. След смъртта на баща и през 1904 за кратко е приета в психиатрия.

Като малка тя и сестра и са били преследвани със сексуални мотиви от доведените им братя.

Тази жена е живяла отвратителен живот. Разглеждах и картата, когато беше пусната тази тема. Бях потресена от съдбата и. Даже не ми се коментира.

*

Helo

« Отговор #50 -: Октомври 25, 2009, 09:06:49 pm »
Управителят на 4-ти дом - Слънцето е в квадратура с управителя на 8-ми дом - Сатурн.

Управител на асценднета Меркурий в квадратура с Нептун, Плутон и Юпитер, което дава и отклоненията в психиката.

Тази жена е живяла отвратителен живот. Разглеждах и картата, когато беше пусната тази тема. Бях потресена от съдбата и. Даже не ми се коментира.

Да, аз затова и преди първоначало се бях отказала да и пускам картата.

« Отговор #51 -: Октомври 26, 2009, 02:47:06 pm »
    За масовото убийство или самоубийство в Джорджтаун - значи от материала, който изгледах беше казано, че в 2 часа на 19.11 е започнало събитието. Но в картата има конфигурация Дамоклев меч - Лунните възли с Юпитер и Венера - макар, че в градусите, които се намират тези планети и точки няма никакви указания за фаталност, единственото, с което мога да си обясня събитието, което се е случило, че е наистина по Божията воля. Някъде по книгите бях чела /нямам спомен точно къде/, че Господ доста дълго време избирал и групирал хората, които трябва да си идат заедно от този свят. Сиреч тези при големи катастрофи, бедствия и т.н. Защото един човек не е способен да убие сам толкова хора колкото и да им е промил мозъците, нито пък да ги принуди да се самоубият... :(

*

Helo

« Отговор #52 -: Октомври 26, 2009, 03:37:16 pm »

Някъде по книгите бях чела /нямам спомен точно къде/, че Господ доста дълго време избирал и групирал хората, които трябва да си идат заедно от този свят.

Малко ще се отклоня от темата, но Господ не ги е избирал дълго време, а те са били избрани още преди да се родят. Все пак смъртта им трябва да е отбелязана в наталната карта.

« Отговор #53 -: Октомври 26, 2009, 03:46:09 pm »
     Не съм съгласна с това, че смъртта е отбелязана в наталната карта. Не е задължително. Някъде може да има индикации, сигурно - но не във всяка карта...Все пак картата е ориентир - а от кой път за къде ще тръгнеш и до къде ще стигнеш си остава - твой личен избор...А изборът ти е подпомаган от съществените транзити, които ще те засегнат през настоящия ти живот...освен астрология има и други науки, които взаимно се свързат.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 12:57:29 pm от daisy696 »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #54 -: Октомври 26, 2009, 07:50:35 pm »
Има групова карма, която събира хората в по-малка група
( примерно в един самолет, който ще падне и катастрофира)
или в по-голяма група, които споделят някой общи характеристики
и въпреки, че индивидуално всеки си има своя живот, някой общи
неща се случват на повечето.
Естествени минерали и амулети

*

Helo

« Отговор #55 -: Октомври 27, 2009, 01:37:05 pm »
Това е карта на актьор, който се е самоубил като се е застрелял в главата. Твърди се, че е имал сериозни проблеми с алкохола. Има брат близнак. Баща му е бил популярен актрьор и певец. Най-малкият му брат също се самоубива като се застрелва. Твърди се, че изпада в депресия след като брат му се застрелва.

*

Helo

« Отговор #56 -: Октомври 27, 2009, 01:43:31 pm »
Меркурий на 17 градуса в Рак - делирий, нервност, халюцинации.

Управителят на 8-ми дом - Уран е в квадратура с един от управителите на 4-ти - Плутон.

Управителката на 4-ти дом - Венера е в квадарутра с другия управител на 8-ми дом - Нептун.

Управителят на асцендента е в съврад с Плутон.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 05:30:34 pm от Helo »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #57 -: Октомври 27, 2009, 03:28:02 pm »
Хело, откъде четеш значенията на градусите ?

*

Helo

« Отговор #58 -: Октомври 27, 2009, 05:20:48 pm »
Хело, откъде четеш значенията на градусите ?

От книгата Медицинска астрология на Лариса Назарова, която си изтеглих на руски отнякъде, ама забаравих откъде.

Или от тук:

http://www.koob.ru/astrology/

или от тук:

http://astro-club.net/load/4/

Но се продава и на български:

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-351/id-4251/medicinska-astrologia-larisa-nazarova.html

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #59 -: Октомври 28, 2009, 12:54:16 pm »
А виж какво пише в т.1 на Люмиер за 17/18 гр.Рак

"Букет от увехнали екзотични растения,много приятен мирис ,едва доловимо ухание"
Ситост/Преситеност

Изключително слаб характер,неспособен да се оправи в широките полета на животаумного боязлив ,свит,страхува се да бъде изложен на строгите ветрове на критиката.Той ще живее луксозно,даже да има малко средства.Притежава много малко кураж и е влюбен в удоволствията и изкуствените възбуждащи средства/стимуланти/.ще умре евентуално не на време.