Здравей Гост

Карти на известни астролози

• 216 Отговора
  • 40758 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Карти на известни астролози
« Отговор #80 -: Октомври 15, 2010, 02:16:48 am »
Тук обаче изниква едно противоречие.
Няма перфектни астролози, има много добри професионалисти, но всеки от тях все пак е човек. Няма астролог, който поне веднъж да не сгреши, дори най-добрите. Не става въпрос за фалове като при Лещански, а за дребни грешчици. Астролозите се делят на такива, които умеят да замазват грешките си без да ги удря в имиджа, и такива, които изгърмяват. А пък и има значение към коя целева група се е ориентирал астрологът, предлагайки услугите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Октомври 15, 2010, 02:20:05 am »
кой някой? е този който ги е определил.

Еми нали знаеш, че медиите величаят всяка личност, която си е постелила към момента да бъде погледа, вперен в нея. Та днес в това интервю този ще е най-добрия, утре другия, нещата са доста относителни.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Октомври 15, 2010, 02:22:52 am »
Тук обаче изниква едно противоречие.
Няма перфектни астролози, има много добри професионалисти, но всеки от тях все пак е човек. Няма астролог, който поне веднъж да не сгреши, дори най-добрите. Не става въпрос за фалове като при Лещански, а за дребни грешчици. Астролозите се делят на такива, които умеят да замазват грешките си без да ги удря в имиджа, и такива, които изгърмяват. А пък и има значение към коя целева група се е ориентирал астрологът, предлагайки услугите си.

:clap: :72: това е за простолюдието или тези дето не отбират от астрология.....
А за целевата група си абсолютно права..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Октомври 15, 2010, 02:29:55 am »

Еми нали знаеш, че медиите величаят всяка личност, която си е постелила към момента да бъде погледа, вперен в нея. Та днес в това интервю този ще е най-добрия, утре другия, нещата са доста относителни.   

Или колко си платил , как си го платил и на кой човек на човека си човек....
Няма регламент, няма.....И ми е много смешно всичкото това!
Със сигурност обаче знам , че добрите астролози нямат нужда от медийна реклама и не могат да си позволят да изготвят хороскопи само по слънчевия знак , а още по-малко  здравни! Последното е нелепо! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #84 -: Октомври 15, 2010, 02:38:00 am »

Или колко си платил , как си го платил и на кой човек на човека си човек....
Няма регламент, няма.....И ми е много смешно всичкото това!
Със сигурност обаче знам , че добрите астролози нямат нужда от медийна реклама и не могат да си позволят да изготвят хороскопи само по слънчевия знак , а още по-малко  здравни! Последното е нелепо! :blink:

Тук си съвсем точна. Но в живота така става, че всички популярни личности са такива благодарение на добрата реклама. Двама астролози с чудесни познания в областта на астрологията, единия обаче има шанса да познава еди кой си, който му прави хубава реклама ... Е, познай как в един хубав слънчев ден, този, който е имал щастието да познава някой, който му е направил "хубавата реклама" става изведнъж много известен. Не че е бил по-добър от колегата си, а просто е имал щастието да познава някой, който му е помогнал, правейки му страхотна реклама.
В живота винаги става така  :-[

*

Divna

« Отговор #85 -: Октомври 15, 2010, 02:38:41 am »

По-важно е другото в случая - кое прави някои астролози медийни звезди и други много добри но неизвестни.

Добрата реклама и желанието за показност.

А, току що видях, че Стела го е казала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Октомври 15, 2010, 02:57:17 am »
само по слънчевия знак
Е как Слънцето "казва" всичко, което ни трябва. ;D

Ако седнат да правят.....Е не тоя път няма да кажа....
Интелектуална кражба щях да предизвикам , но имам факс от космоса.... ;D ;D ;D

Ако всичко в една картина беше само платното- всички щяхме да сме велики художници..... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Октомври 15, 2010, 03:11:50 am »
Любопитна ми е картата на Люмиер...
Някъде има ли я ? :blink:
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 04:40:09 am от Марая »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #88 -: Октомври 15, 2010, 04:14:06 pm »

Не знам кой изготвя здравни хороскопи само по слънчевия знак, но със сигурност не съм от тях.  :blink: Напоследък се опитваш да създаваш скандали отново, но няма да ти вляза в игрите. Когато напишеш и се потрудиш ти да сътвориш нещо, тогава може да си говорим.  ;) ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Октомври 15, 2010, 05:19:37 pm »

Със сигурност обаче знам , че добрите астролози нямат нужда от медийна реклама и не могат да си позволят да изготвят хороскопи само по слънчевия знак , а още по-малко  здравни! Последното е нелепо! :blink:

Не знам кой изготвя здравни хороскопи само по слънчевия знак, но със сигурност не съм от тях.  :blink: Напоследък се опитваш да създаваш скандали отново, но няма да ти вляза в игрите. Когато напишеш и се потрудиш ти да сътвориш нещо, тогава може да си говорим.  ;) ;)

Това пък за какво е ? :o :unsure:
Мнението ми си е мое и не го налагам...Що скачаш? :unsure:
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 05:48:56 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Октомври 15, 2010, 07:14:52 pm »
Винаги съм харесвала интерпретациите му , макар понякога да ми се е струвал твърде самовлюбен.
Гледам картата му и първото , което ми се набива в очите е асц. стрелец , с упр, Юпитер в екзалтация и перфектно аспектиран.
Другото изключително интересно нещо е съвпада на Сатурн и Уран в 5-ти дом.  :-\
Интересно е , че Венера е управител на МЦ и 5-ти дом , няма аспекти , в знака на овена и в 4-ти дом...

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #91 -: Октомври 15, 2010, 08:32:26 pm »
Картата на Люмиер донякъде потвърждава впечатленията ми от книгата му. Там, според мен, е преписвал без много да влага мисъл, като на места един аспект има 2 противоположни тълкувания без да е обяснено защо. А книгата изобщо не е подредена систематично, както би се предполагало за луна в дева.Тази опозиция на луна с меркурий в падение дава известно обяснение на нещата, както и опозицията на слънце с нептун. А силно поставения юпитер изяснява донякъде необяснимата му популярност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Октомври 15, 2010, 09:26:14 pm »
В картата на Люмиер има голям въздушен тригон  който  свързвам  с мисловната функция. Характерно е присъствието на този въздушен тригон в карти на хора склонни към  интелектуални умозаключения. Взаимодействието със заобикалящата среда тук  е приоритет. Действия , мотиви и постъпки са продиктувани от интелектуални мотиви. Мисленето е каналът, по който тече жизнената  енергия. Трудностите  в изразяването на емоциите ,  често се проявяват под формата на капризни прищявки и настроение .
Но заетите планети в работата на въздушния тригон са много показателни по отношение на Астрологията...
Марс в тригон Нептун , Уран и Сатурн ....

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #93 -: Октомври 15, 2010, 09:43:15 pm »
Според мен има известен проблем с менталното здраве и астрологията не е правилната наука с която се е заел. По-скоро трябва да се занимава с някакъв вид ясновидство, което е по-далеч от точните науки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Октомври 15, 2010, 09:57:29 pm »
Според мен има известен проблем с менталното здраве и астрологията не е правилната наука с която се е заел. По-скоро трябва да се занимава с някакъв вид ясновидство, което е по-далеч от точните науки.

Zащо мислиш така ,Хаус :rolleyes:...?

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #95 -: Октомври 15, 2010, 10:19:31 pm »
Ами луната в 9-ти дом дава ясновидски способности, но когато е лошо аспектирана, тези проблясъци може да са погрешни, особено когато е аспекта е от меркурий. Интуиция и интелект са в противоречие, което се задълбочава и от опозицията на слънце с нептун, който също е в 9-ти дом. Т.е. има интуиция, но не може да я използва в комбина с рационалното мислене. Трябва да избира едно от двете. Мисля че със слънце в трети дом в опозиция на нептун и меркурий в риби опозиция на луна може само да разтяга локуми без да навлиза в конкретика, което се доближава до баламосването на любопитни и отчаяни. Късметлиите ще бъдат дарени с епизодични прозрения.
 А що се отнася до въздушния тригон, да не забравяме, че марс е във втори дом в опозиция на плутон в осми. Впряга си енергията за изкарване на пари интелектуално като търси всякакви методи да вземе парите на другите, и естествено работоспособността и методичността на сатурн в 6-ти и фантазията на нептун в 9-ти му помагат, но като цяло това е търсене на печалба , а не съсредоточаване в определена наука.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #96 -: Октомври 15, 2010, 10:22:05 pm »

Конкретно на въпроса за менталното здраве, там нещата са малко относителни, но така аспектирани луна и слънце ми дават основания да се съмнявам

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Октомври 15, 2010, 10:36:56 pm »

Конкретно на въпроса за менталното здраве, там нещата са малко относителни, но така аспектирани луна и слънце ми дават основания да се съмнявам

Много смело , но ....не бих могла да кажа дали си прав в съжденията или не....
Мисля , че към менталното по-скоро имат отношение други планети...

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #98 -: Октомври 15, 2010, 10:42:18 pm »

Доколкото знам Луната има основно значение. Кои са другите планети които имат отношение?

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Октомври 15, 2010, 10:50:15 pm »

Доколкото знам Луната има основно значение. Кои са другите планети които имат отношение?

Луната има отношение , но към психиката , не е свързана с менталните проблеми ....За това мисля , че трябва да се търси Меркурий и Уран като висша негова октава...