Здравей Гост

Карти на известни астролози

• 216 Отговора
  • 40839 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Карти на известни астролози
« Отговор #140 -: Октомври 16, 2010, 04:07:39 am »
И понеже ми писна от ВЕЛИКИ АСТРОЛОЗИ В ПРЕДАКТИВНАТА ЧАСТ ще си позволя да ВИ кажа нещо по-лично.....
ГОЛЕМИТЕ АСТРОЛОЗИ СА НАИСТИНА МАГЬОСНИЦИ , ТЕ НЕ ТЪРСЯТ МЕДИЙНА СЛАВА , А ТВОРЯТ ЗАЩОТО РАБОТЯТ С УРАНОВАТА ЕНЕРГИЯ, ТЕ ЖИВЕЯТ С ПУЛСА НА ВСИЧКИ ПЛАНЕТИ ОТ СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА , ИЗСЛЕДВАТ ВСЕКИ ДЕН АСПЕКТИТЕ , НАДГРАЖДАТ ОСНОВИТЕ НА ШКОЛИТЕ ПОЛОЖИЛИ ГИ , СТИГАТ ПОД КОТА НУЛА ПО ПЛУТОН , СЛЕД КОТА НУЛА ТЪРСЯТ И ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ.....ЗА ТЯХ НЕ Е ВАЖНО ДА ЛЪСНАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ , ЗА ТЯХ СА ВАЖНИ РАЗЛИЧНИ НЕЩА....
СЪЖАЛЯВАМ ЗА КАПСА , НО ИСКАМ ДА ГО ПОДЧЕРТАЯ ДЕБЕЛО- СЕТИХ СЕ ЗА МАКСИМ/БОГ ДА ГО ПРОСТИ/ , ОТ НЕГО Е КРАЛ И ЛЮМИЕР.... :( :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Октомври 16, 2010, 04:08:05 am »
Просто се чудих дали това би могло да е причината за донякъде гротескния му, шутовски медиен образ и обществена репутация всъщност.

А той сега в някакво ТВ предаване ли участва, не разбрах?
То за повечето медийни астролози е ясно, че са заложници на желанието си да бъдат в светлината на прожекторите.

Мен лично преди няколко години една медийна астроложка (от ученичките на И. Станчев) ме прати да продавам течности и всичко що е "евтино" и "за народа", когато бях на кръстопът и я питах за професионалната си реализация. No comment!  :rolf: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Октомври 16, 2010, 04:11:32 am »
"Тази вечер все умни хора се обаждат" (медиен коментар за Слънце и Меркурий в един знак).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #143 -: Октомври 16, 2010, 04:17:14 am »
една медийна астроложка (от ученичките на И. Станчев) ме прати да продавам течности и всичко що е "евтино" и "за народа", когато бях на кръстопът и я питах за професионалната си реализация. No comment!  :rolf: :57:

Е тази явно си "познава", бе. Прочела ти е картата и е решила да разтреби конкуренцията овреме!

Между другото, верно трябва да си копираш анализите на картите някъде, щото като издадеш книгата, си трябват кейс-стъдита вътре. Та, кога ша си сменяш работата, викаш?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Октомври 16, 2010, 04:20:31 am »
Прочела ти е картата и е решила да разтреби конкуренцията овреме!

Като я прати да продава алкохол в някое махленско магазинче (и без това друг астролог ми предрече "смърт от приемане на течности"  ;D).

Наздраве!  :49: хлъц....хлъц...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Октомври 16, 2010, 04:22:01 am »
Просто се чудих дали това би могло да е причината за донякъде гротескния му, шутовски медиен образ и обществена репутация всъщност.

А той сега в някакво ТВ предаване ли участва, не разбрах?
То за повечето медийни астролози е ясно, че са заложници на желанието си да бъдат в светлината на прожекторите.

Мен лично преди няколко години една медийна астроложка (от ученичките на И. Станчев) ме прати да продавам течности и всичко що е "евтино" и "за народа", когато бях на кръстопът и я питах за професионалната си реализация. No comment!  :rolf: :57:

:unsure: Що и аз мисля така? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Октомври 16, 2010, 04:24:16 am »
Между другото, верно трябва да си копираш анализите на картите някъде, щото като издадеш книгата, си трябват кейс-стъдита вътре.

Нямах намерение нищо да издавам, ама щом за чукча писател ме гласите...  :-[

Цитат
Та, кога ша си сменяш работата, викаш?

Чакам алкохолния си магнат и като направим бизнес съдружие, ще ударим всички махленски кръчми в земята!  ;D Марс в Риби, бе!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #147 -: Октомври 16, 2010, 04:36:04 am »

Ми като не щеш да ставаш чукча-консултантин. Да не отива бадева тъй това можене.  Аз на теб съм ти нарекла книга още миналия солар, ей го, годината си минА, ти пак са помайваш. И като толкоз те мързи да я издаваш, барем спретни едно уеб-астро-училище. Раху може да не се оправя пред прожекторите много добре, но много му иде отръки да впряга новите технологии на ползу разнообразни каузи. Анадънмо?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Октомври 16, 2010, 04:37:10 am »
Лили , ние не те гласиме...., ти сама си си избрала това... :blink:Рано или късно ще стане, докато издундуркаш едно бебе след известно време , ще имаш време и за това....Иначе с тоя стелиум в 5-ти дом/творчеството/ с тая красива луна....означава да подпалят трудовете на древни , класици и квито се сетиш астролози..... ;) :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #149 -: Октомври 16, 2010, 04:44:00 am »
Между другото, верно трябва да си копираш анализите на картите някъде, щото като издадеш книгата, си трябват кейс-стъдита вътре.

Направо се изумявам какво количество думи изписа за кратко време по една не чак толкова важна тема. Определено имаш желание да пишеш и може би, ако притежаваш и писателски талант (което ми е трудно да определя) , трябва да издадеш книга. Аз съм от скоро във форума, но си личи че се увличаш от писане и изобщо не те мързи да го правиш.
Проблема е че половината неща които писа ми звучаха на индийски(език който не владея) и така и не разбрах има ли според теб човека психически проблеми или си е с "нормални" отклонения :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Октомври 16, 2010, 04:52:53 am »
Направо се изумявам какво количество думи изписа за кратко време по една не чак толкова важна тема.

Професионално изкривяване е при мен.  :blink: Преводач съм, налага се да пиша (а понякога и да говоря) много. Първата ми специалност също е свързана с говорене пред аудитория, но не си я харесвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Октомври 16, 2010, 05:02:45 am »
Проблема е че половината неща които писа ми звучаха на индийски(език който не владея) и така и не разбрах има ли според теб човека психически проблеми или си е с "нормални" отклонения :blink:

Отклонения може и да има, но в границите на обществената норма, в противен случай нямаше да го гледаме от ТВ екраните. Макар че по тая логика политиците що тогава ги гледаме по тАлАвизора?
А и тук вече навлизаме в деликатната тема за менталното здраве и би трябвало да се разгледат още няколко специфични хармоника, не може тъй лесно да отсъдим, яяя.  ;D После да не получим призовка за клевета и уронване на обществения имидж.

Пък и в картата на известния психиатър и основоположник на психосинтезата, който коментирахме в тази тема, също на пръв поглед имаше показатели за ментални отклонения. А какво всъщност е правил човекът? Лекувал е други болни. Така сме и ние астролозите.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #152 -: Октомври 16, 2010, 05:16:55 am »
Естествено, че няма ментални отклонения. Човек с ментални отклонения не би могъл да е толкова алчен!http://www.ifastrology.com/bg/faqs.html

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Октомври 16, 2010, 05:23:09 am »
Естествено, че няма ментални отклонения. Човек с ментални отклонения не би могъл да е толкова алчен!

Тогава със сигурност и другите двама (Алена и А. Апостолов) нямат!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #154 -: Октомври 16, 2010, 05:30:34 am »
Естествено, че няма ментални отклонения. Човек с ментални отклонения не би могъл да е толкова алчен!http://www.ifastrology.com/bg/faqs.html

хахахах, бърза реакция с точно попадение. Човека не си играе на дребно. Действа мащабно и взима 1000 лева за четирите нива. И то онлайн-обучение. Отделно за да се регистрираш във форума по 50 кинта на месец.За да можеш да дискутираш с по-напредналите там. Интересно колко ли са регистрираните ??
Тук с пълна сила важи поговорката за двата зелника  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Октомври 16, 2010, 05:55:20 am »
Отделно за да се регистрираш във форума по 50 кинта на месец.За да можеш да дискутираш с по-напредналите там. Интересно колко ли са регистрираните ??

А колко ли са напредналите?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Октомври 16, 2010, 05:57:53 am »
Отделно за да се регистрираш във форума по 50 кинта на месец.За да можеш да дискутираш с по-напредналите там. Интересно колко ли са регистрираните ??

А колко ли са напредналите?  ;D

ЛИЛИ , предлагам да си сложиш картата и в тази тема и да видим ще биеш ли Алена , Милена , Зелена , Бембена по точки.... ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #157 -: Октомври 16, 2010, 06:00:09 am »
Лили дали има такава необходимост да бие някого ?  :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Октомври 16, 2010, 06:05:43 am »
Лили дали има такава необходимост да бие някого ?  :rolleyes: ;D

Мисля , че на нея и е нужно това..., да пусне шибаните /без извинение/ юзди на Сатурн...., защото е много над останалите , но и липсва най-важното- УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ И ВЯРА.....Говорим за овен Асол , а ОВЕНА НЕ ПРИЕМА 2-РА ПОЗИЦИЯ- излишно е да се лъжем..... :blink: ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #159 -: Октомври 16, 2010, 06:11:12 am »
Не мисля, че на Лили й липсва увереност, даже напротив - много добре знае къде е и какво може. :blink: Друга ми е мисълта, че няма нужда да се състезава с когото й да е тъкмо поради тази причина.