Може ли някой да ми предскаже кога ще забременея.
Информацията, която си предоставила, е достатъчна.
За да се отговори на въпроса ти, първо се гледа дали в рождения хороскоп има индикации за проблем с функцията на репродуктивните органи (зачеване, износване).
В хороскопа ти като че ли не виждам вопиющ проблем...
Луната е в Козирог, в знака си на изгнание, но позицията й далеч не е единственият фактор, който се гледа и има значение.
Имаш Юпитер в екзалтация в съвпад с Медиум Цели. Това е много добър показател. В античната астрология основният сигнификатор на децата е Юпитер. Докато Луната е сигнификатор на майчинството и майчинската роля. Позицията и аспектите й в хороскопа загатват не само за душевността, емоционалността на родения, а и за отношенията му с майката и към майчинството.
При теб Луната е в ъглово положение, в сатурнов знак, което предполага силно влияние на майката в твоя живот. Но Луната участва в конфигурация тау-квадрат със Слънцето и Юпитер, което може да поражда у теб противоречиви стремежи...
Когато се пита за деца и евентуално забременяване, се гледа статусът на 5ти дом в хороскопа.
При теб куспидата (върхът) на 5 дом се намира в плодовит знак, Риби. Венера в Риби (в екзалтация!) в 5ти дом също благоприятства зачеването. При това Венера прави сходящ тригон с Юпитер, който също е в екзалтация, а влиянието му на МС е силно. Следва да се отбележи, че Юпитер е съуправител на 5 дом в хороскопа (наред с Нептун). Така че в твоята карта Юпитер, Венера и Луната според мен са основни сигнификатори на децата.
Мисля, че в рамките на предстоящите година - две би трябвало да се появи възможност да се сдобиеш с бебчо, възможно е да се случи неочаквано, да бъде изненада за теб... Дали следващата година ще е по-благоприятна в това отношение от текущата не мога да кажа в момента, тъй като съм на работа и тук нямам инсталирана астрологична програма... Погледнах само някои тенденции, актуални в момента...