Здравей Гост

Как да обърна късмета?

• 11 Отговора
  • 3951 Прегледи
Как да обърна късмета?
« -: Октомври 31, 2008, 08:00:19 pm »
Здравейте, в последните няколко години нещата при мен нещо тръгнаха надоло.
Първо се провали моята сватба- самото тържество, само с граждански брак, после големи проблеми с ремонта, рашихме да имаме дете, да ама не. И така до сега, все по надоло. Сега очаквам една покана за виза, която не идва и не идва.
На какво се дължи всичко това, дали в нашето семейство най-накрая ще има лъч светлина или мракът ще ни обвие напълно.
Вече не издържам!
Моля помогнете!

*

Lillie

• 30532
Re: Как да обърна късмета?
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2008, 08:15:27 pm »
Разбирам как се чувстваш и ти съчувствам...

Но това е форум Астрология, не е за ясновидство...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Октомври 31, 2008, 08:19:06 pm »
Да, извинявам се, много съм отнесена. Родена на 3.01.1976г - 08.40часа, в Русе.
Благодаря Ви все пак!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2008, 08:20:43 pm »
Така вече по може  :)
Надявам се някой ентусиаст да се включи. Тук има и отзивчиви хора  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2008, 09:13:49 pm »
Първо се провали моята сватба- самото тържество, само с граждански брак...

С брак или без брак - има ли значение? Формализирането на отношенията би ли променило чувствата на партньора към теб или пък твоите?
Рано или късно и сватба ще има, щом толкова искаш да се случи...
Приеми, че всичко, което (не) се случва сега, е за добро.
В хороскопа ти няма заложен афинитет към ранното, прибързано или необмислено обвързване. Както се казва, "n" пъти мери, един път режи... Същото важи и за решението да станеш майка...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Октомври 31, 2008, 09:34:28 pm »

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Октомври 31, 2008, 09:53:25 pm »
Има показатели за късен брак в тази карта. Рожден Сатурн в 7-ми дом, при това ретрограден. За тържествата и децата се гледа 5-ти дом. Тук виждаме ретрограден Марс в Близнаци, който е в опозиция с Нептун в Стрелец. Текущата ситуация е такава, че Сатурн в момента се намира в Дева в опозиция на Уран в Риби. Това прави голям кръст. Тази конфигурация дава много трудности - засегнати са домовете на брака и на децата. Може да имаш и проблеми с документи (Марс управлява 3-ти дом). Но големият кръст се разпада вече, така че според мен трудното е минало и ще се появи светлина в тунела.

Догодина "Великият благодетел" - Юпитер влиза във Водолей (в твоя 1 дом). Още в началото на годината ще образува съвпад с твоята Луна (управител на брака) и Меркурий - управител на 5-дом (деца) и на 8-ми дом (бременност). Това е щастлив период, но може малко да понапълнееш. Дано да е от радост!  :) :) :) :)
« Последна редакция: Октомври 31, 2008, 10:02:25 pm от Nebesna »

« Отговор #7 -: Октомври 31, 2008, 10:18:21 pm »
Много Ви благодаря за бързите отговори!!!!!
Всъщност аз не съм се изразила правилно, имам брак вече 5 години, сключен на 24.03.2003. Планувахме голямо сватбено тържество, което беше отложено.
За децата, много ми се иска, но проблемът е в моят съпруг и според лекарите е неразрешим. През тази вече 5 години в нашето семейство всичко върви наобратно. Просто ми се иска нещата да се случват така, както при всички останали. Всичко, с което се захванем и то с голямо желание, в последствие се случва но много, много бавно и трудно.
Но както вървят нещата,а нервите са ни опънати до безкрай, се притеснявам, че ще си развалим семейството, а не бива. Издържахме много в напрегнати ситуации, но май вече взехме да се предаваме.
Моят съпруг е роден на 19.09.1974 в Русе, но и той не знае в колко часа.
Още веднъж ви благодаря!!!!!

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Октомври 31, 2008, 10:54:38 pm »
В този форум е коментирано за влиянието на Луната върху зачеването (правилото на д-р Йонас). В тази тема Asaia  е написала, че това правило важи и за мъжете.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2623.0.html

Разгледай, ако искаш този метод и пробвайте упорито при нарастваща Луна - ти си родена на 2-ри лунен ден, а той на 5-ти. Може да си направите фазови лунари и да си изберете най-подходящите фертилни дни и за двамата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2008, 10:54:17 am »
Преди известно време имаше тема за зачеване с инвитро, там също се коментираше методът на д-р Йонас... Изрових я в архивите, пускам линковете тук:
http://www.astrologie.ws/march.htm
и
http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/lunar-cycle-fertility.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2008, 01:43:03 pm »
Но както вървят нещата,а нервите са ни опънати до безкрай, се притеснявам, че ще си развалим семейството, а не бива. Издържахме много в напрегнати ситуации, но май вече взехме да се предаваме.

За зачеването е необходимо и двамата да сте в пълна душевна хармония, психически стабилни и премахнали всичко негативно. Задръжте съзнанието си върху тук и СЕГА. Раждането на дете не е само физически акт, изисква се пълно спокойствие, все пак нечия Душа чака своята бъдеща инкарнация.

« Отговор #11 -: Ноември 03, 2008, 09:52:27 am »
Благодаря ви бизкрайно за всички отговори! Знам, че винаги има светлина в тунела и аз ще продължа да я търся, койкото и пъти да падам в тъмното!