Здравей Гост

финансово благополучие

• 64 Отговора
  • 14774 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
финансово благополучие
« -: Ноември 02, 2008, 09:44:06 pm »
добър вечер съфорумци!
няма като как щом говорим за криза,да не отворим тема и за индикациите за финансово благополучие.какви ли са аспектите , които биха могли да донесат финансово благополучие в живота на всеки от нас?!!! :)при някой това е дадено свише, 8)при други с много труд. :'(какъв е вашия коментар? -какви транзити,дирекций,прогресий са факторите ,които отключват това "явление"финансово благополучие?!!
бихме могли да погледнем картите на наши съвременници,/давам само идея,не че вие не се сещате/бил гейтс,митал,султана на бруней,сабанджа и мн. други.и не ми се сърдете,ама нещо не се оправям с качването на картите,малко съм  :D :D :D.
приятна вечер и дано темата ви хареса!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: финансово благополучие
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2008, 10:44:56 pm »
При мен лично Сатурн играе важна роля (управител на МС и на Луната). Когато ми беше в съвпад с ИС за първи път през живота си се почувствах финансово независима. Всъщност това го установих наскоро, преглеждайки транзитте на Сатурн из моята карта.
Иначе истинско финансово благополучие досега не ми се е случвало  ;) Като дете и в юношеските си години дори съм имала моменти на сериозни лишения. Но с времето станах по-стабилна финансово (дай боже все да е така!) и съм убедена, че именно Сатурн е основният фактор за това в моя хороскоп.
Може би при хора със силен Юпитер в хороскопа (във 2 или 8 дом и в съвпад с Венера примерно) финансовите успехи и неуспехи ще зависят предимно от тази планета?

Намерих картата на Парис Хилтън, но не успявам да я кача. Данни: 17.02.1981, 3:00, Париж.
Венера от 2 дом й прави тригон с Юпитер и Сатурн в 9 дом. Луната е в 8...

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Ноември 02, 2008, 11:02:20 pm »
Ето картата на Парис Хилтън

« Отговор #3 -: Ноември 02, 2008, 11:03:27 pm »
Намерих картата на Парис Хилтън, но не успявам да я кача. Данни: 17.02.1981, 3:00, Париж.

Тригонът на Сатурн и Венера винаги е бил, по моите наблюдения 100% финансов успех. Не съм вижадала хороскопи, където да има такъв аспект и човекът да не е стигнал до много, ама много пари.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Ноември 02, 2008, 11:15:19 pm »

Тригонът на Сатурн и Венера винаги е бил, по моите наблюдения 100% финансов успех. Не съм вижадала хороскопи, където да има такъв аспект и човекът да не е стигнал до много, ама много пари.  8)

Имам същите наблюдения за Сатурн във Везни във 2-ри дом, особено в съчетание с Юпитер в Телец.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Ноември 02, 2008, 11:17:43 pm »
Една колежка от друг форум, която живее в чужбина, спомена, че е чела за някакво статистическо изследване, проведено от съвременна астроложка. Според нея едно от нещата които се повтарят почти в 90% от картите на наистина богатите хора са планети на 29 градус. При Парис Слънце и Меркурий са в този градус. На мен ми е странно, понеже нали тези градуси са критични. Но жената е проучила доста карти на богати хора. Може и да има нещо вярно. Аз имам Марс на 29 Везни в съвпад с куспидата на 8-ми дом. Не съм забогатяла от парите на партньорите, но винаги съм можела да разчитам на подкрепата им, дори без да я търся целенасочено. Не мога да се оплача.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Ноември 02, 2008, 11:29:33 pm »
Ето един анализ, направен само на базата на зодиакалния знак. Разбира се и други фактори имат значение, но те не са разгледани в това проучване.

Оказва се, че по-голяма част от милиардерите в списъка Forbes се явяват Девите. Този извод е направен при анализ на статистически данни по датите на раждане на най-богатите хора на планетата. В изследването са включени 613 милиардери от всичките 793, чиито имена фигурират в списъка. От тях, повече от 70 човека (12 %) са се родили в периода между 23 август и 22 септември. Може да ви се стори странно, понеже Девата е най-женския знак в зодиака. Девите, както е известно се отличават с трудолюбие, практичност в действията, внимание към детайлите и аналитично мислене.
Астрологът Майкъл Латин счита, че милиардерите в крайна сметка не се грижат много за парите, а към подвизи ги тласка не алчността, а желанието за превъзходство на всяка цена.

Девите, на които е съдено да достигнат огромно състояние, са щастливи да служат на другите, щастливи са когато принасят полза, произвеждайки необходимите стоки и услуги. Сред американците има две Деви (Уорън Бафет – притежател на второто по величина състояние в списъка и собственик на Berkshire Hathaway и собственикът на Oracle – Лари Елисън.)

Напористите Овни представлява 8% от списъка. Сред тях са вицепрезидента на Microsoft Стив Болмер и основателят на магазините IKEA Ингвар Кампрад.
wink
Също толкова (8%) са и Водолеите –идеалисти, като водещата на всеизвестното шоу – Опра Уинфри. smile3525

Но списъкът се оглавява от Скорпион – доколкото под този знак е роден най-богатият мъж в света – Бил Гейтс. Астрологът обяснява това с “главната черта на скорионите – страстности желанието им да преуспяват на всяка цена, независимо дали са прави или не. Тяхната задача е да накарат хората да играят по тяхната свирка, дори и ако самите те не искат това. Много хора например купуват Windows, независимо, че го ненавиждат”.

Най-малко милиардери (по-малко от 6%) в списъка Forbes има родени под знака на Стрелеца. Очевидно на тях им пречи авантюризма, а също и неумението да забелязват подробностите в общата картина на случващото се. Астрологът Дейвид Райли смята, че Стрелците почти винаги залагат на късмета и на божественото провидение. Но и тези качества могат да се “впримчат” в творческа дейност. Сред Стрелците в списъка Forbes се срещат режисЬора Стивън Спилбърг и продуцента Арнън Милчан.

Във финансовия свят се срещат и “златни Телци”. Тези хора се отличават с устойчивост, твърдост, упрямство и залагат изключително на здравия разум. Сред тях е и съучредителя на компанията Red Bull – Дитрих Матешиц.

Източник : astromeridian.ru/

« Отговор #7 -: Ноември 03, 2008, 12:23:36 am »
 При мен Венера е упр.на хороскопа и е в квадратура със Сатурн,управител на 4 дом.Не искам да ви казвам какво е финансовото ми положение. :'(
На всичкото отгоре имам Уран във втори дом,още един дестабилизиращ фактор,относно финансовото положение,а управителя на втори дом е Плутон,който пък от своя страна е в първи дом.Би трябвало да си изкарвам парите сама,но досега на каквато  и работа да съм работила винаги е било за мизерни пари.Преди няколко дена реших да кажа,че няма да работя повече за тези пари >:(,обещаха ми увеличение,но нищо не се знае :(

*

porto_kalka

« Отговор #8 -: Ноември 03, 2008, 08:24:04 am »
В картата на Парис Сатурн е най-силно поставената планета – в екзалтация по знак и на трон по дом. Веднага след него се нарежда  Венера. Двете са във взаимна рецепция и тригон помежду си. А случайно точно тези две планети се явяват сигнификаторите на богатството в хороскопа й. Едната е управител на втори дом, а другата е разположена във втори дом.  Сатурн като сигнификатор дава богатство от имоти, земя, наследства. А Венера – от подаръци, любов, партньорства, забавления, игри. Луната в осми и аспектите й също е фактор за получаването на наследствени облаги.

« Отговор #9 -: Ноември 03, 2008, 09:00:42 am »
Съгласна съм за Сатурн, но все пак аз продължавам да настоявам, че и Юпитер играе важна роля при Парис Хилтън. Точен съвпад между Сатурн-Юпитер в 10 дом и Стрелец на АС - това момиче има късмет в живота, все пак не е като да се е борила тежко за всяка стотинка от хляба си. Според мен означава, че макар да е родена в охолство, тя има възможност да си увеличава парите чрез работа и собствени начинания. Един вид, не е мързеливо богаташко дете, а богаташко дете с желание да покаже, че може нещо в живота и да допринесе за увеличаването на имотите си.
Сатурн е планетата на тежкия труд и лишения в името на една цел, която ще бъде постигната ако сме си свършили работата както трябва. Докато Парис Хилтън има "поддържащото" начало, благодарение на което само с малко желание и здрав разум може да постигне много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 03, 2008, 09:37:48 am »
Ето картата на Парис Хилтън

А сигурни ли сте, че тази карта е с точен час на раждане?
В нета има и друг вариант.

Съвпадът Юпитер/Сатурн се намира в 9ти вместо 10ти дом, но е в зоната на Гоклен.
Нептун е в близък съвпад с АС.
Знакът на МС се променя, респ. и управителят му!

Цитат
Paris Hilton
February 17, 1981
3:00 AM
New York, New York
Calculated for:
Standard time, Time Zone 5 hours West
Latitude: 40 N 42 51 Longitude: 74 W 00 23
Positions of Planets at Birth:
Sun 28 Aqu 35
Moon 9 Leo 14
Mercury 28 Aqu 53
Venus 16 Aqu 22
Mars 8 Pis 12
Jupiter 9 Lib 31
Saturn 9 Lib 01
Uranus 0 Sag 00
Neptune 24 Sag 28 Pluto 24 Lib 12
N. Node 10 Leo 55
Asc. 22 Sag 14
MC 14 Lib 21
2nd cusp 28 Cap 37
3rd cusp 9 Pis 17
5th cusp 11 Tau 08
6th cusp 2 Gem 38

Има още един вариант - със стелиум във втори дом (използваната домова система е Плацидус).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

porto_kalka

« Отговор #11 -: Ноември 03, 2008, 10:04:38 am »
Съгласна съм за Сатурн, но все пак аз продължавам да настоявам, че и Юпитер играе важна роля при Парис Хилтън.
Разбира се Юпитер е общ сигнификатор на богатството и статусът му винаги е от значение.:)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Ноември 03, 2008, 11:51:57 am »
Имаше една такава мисъл "Изкуство е да се харчат парите, не да се печелят", та може би трябва да разгледаме темата и в този аспект. Например има хора, които с първите спечелени 200 000 евра си купуват последния мерцедес, други инвестират в сделки, които да им носят още дивиденти, трети комбинират двата варианта.

Смятам, че Девите водят в класацията, цитирана от Небесна, понеже са много пестеливи. От друга страна, наталът може би отразява индивидуалното усещане за благополучие - за един да си богат е едно, за друг е друго, така че при равни други условия /еднаква оценка на имуществото/, хората ще се чувстват различно богати.

И не на последно място малко са хората, които от раждането до смъртта си и през целия си живот да са еднакво богати. Животът е като едно колело, ту си горе, ту си долу.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2008, 12:23:52 pm »
има още нещо,за което не се сещате май. :)ъгловите домове.юпитер в ъглов дом ,носи винаги финансово благополучие.тригон м/у плутон и юпитер-огромни богатства.сатурн според мен играе роля за запазване на богатствата,но не е от планетите ,които дават много.тригон м/у уран и юпитер /яд ме е ,че го нямам , а имам 80гр./огромен шанс.вероятно това е и индикация за пари от тотото. ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2008, 12:42:19 pm »
има още нещо,за което не се сещате май. :)ъгловите домове.юпитер в ъглов дом ,носи винаги финансово благополучие.тригон м/у плутон и юпитер-огромни богатства.сатурн според мен играе роля за запазване на богатствата,но не е от планетите ,които дават много.тригон м/у уран и юпитер /яд ме е ,че го нямам , а имам 80гр./огромен шанс.вероятно това е и индикация за пари от тотото. ;D.

Maйка ми има тригон м/у Юпитер и Плутон , като Плутон е във 2 дом ( и Сатурн е там), а нали уж Плутон е свързан с големите финанси, ама ядец. :) :)
Направи наистина добра кариера, но не е подкрепена финансово.

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Ноември 03, 2008, 01:49:37 pm »
Maйка ми има тригон м/у Юпитер и Плутон , като Плутон е във 2 дом ( и Сатурн е там), а нали уж Плутон е свързан с големите финанси, ама ядец. :) :)
Направи наистина добра кариера, но не е подкрепена финансово.

Плутон при мен е управител на 2-я ми дом и прави тригон с Юпитер,Сатурн и Марс.Не съм милионерка,но винаги съм имала достатъчно пари,с изключение на ранното ми детство и последната една година,през която сама си сложих гилотината.Но през новата соларна година Слънцето и Венера са във 2 дом,в тригон с Уран в Риби в 10 дом.Та,вижда му се края на проблемния период. ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Ноември 03, 2008, 02:18:45 pm »
Таман тема за парите за мен.  ;D
Втори дом на върха стрелец, вътре Меркурий в стрелец и Юпитер, Сатурн и слънце в козирог.

Истина е, че никога не съм имала много, но и никога не съм оставала без нищо. Преди години АН ми беше казала, че винаги ще имам, колкото ми трябват.
Сега пробвам да ми трябват повече, за да имам повече.  ::)...ама докъде ще го докарам... :-\

« Отговор #17 -: Ноември 03, 2008, 08:20:53 pm »

Имам същите наблюдения за Сатурн във Везни във 2-ри дом, особено в съчетание с Юпитер в Телец.

Това за Юпитер даже идва след 50-тата година. Ти имаш ли такива наблюдения?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

« Отговор #18 -: Ноември 03, 2008, 08:22:51 pm »
За целите на статистиката и аз да се включа:
Юпитер съвпад Венера във 2-ри във Водолей, тригон Плутон на МС, Плутон квадрат Сатурн, Луна в 8-ми, Уран в 10-ти квадрат Луна
През ръцете са ми минали немалко пари, добре обезпечена съм от страна на семейството ми, включително като недвижимости. Никога не съм разчитала на тези си дадености /друг е въпросът че съм се възползвала от тях/, собствените пари и кариера винаги са ми били доста важни. Проблемът е, че винаги съм искала повече и като се пресметне харченето резултата се нетира, май трябва да се науча да пестя, но в някой друг живот... ::)

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Ноември 03, 2008, 09:55:43 pm »
Това е хороскопа на една от най-богатите жени в света - Опра Уинфри. Данните са точни.