Здравей Гост

Хороскопът на България

• 133 Отговора
  • 20959 Прегледи
*

Nebesna

Хороскопът на България
« -: Ноември 05, 2008, 12:06:57 am »
Ето нещо, което ме шокира и натъжи.

http://www.superastro.net/bulgaria.pdf

Re: Хороскопът на България
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2008, 08:21:39 pm »
Ето нещо, което ме шокира и натъжи.

http://www.superastro.net/bulgaria.pdf

Дамм, знаем че Апостол е "най-серозният професионален астролог".  Аз също съм се чудела дали при смяна на полическо управление се смята нов хороскоп. Според мен това става само ,ако държавата си има ново име, защото иначе при всички избори било президентски или парламентарни ще си имаме нов хороскоп. Та, ние сме си в България!  :-*  :-*  :-* За мен истински хороскоп би бил, ако имаше дата през 681 г. Може пък някой хубав ден да я намерят издълбана на някой камък  ;) Но думите на Кимон Георгиев са си пророчески...Защо, защо, защо е така прав?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Ноември 05, 2008, 08:44:31 pm »
http://www.information-bg.com/bulgaria/view.php?id=16

Заглавие: Основаването на Българската Държава
Категория: История
Автор: Радослав Петров

Малко предистория

Северите и други 7 славянски племена на север от Стара планина до Дунава създали свой племенен съюз и храбро отблъсквали нападенията на Византия и опитите й да възстанови властта си отвъд Балкана. Когато ордата на Аспарух от 150-200 000 души и стадата добитък след тях стигнала Дунава, те смело прекосили реката и нахлули в границите на могъщата Византия. В първия момент вбесеният император Костантин IV предприел голям поход на север към Дунава, за да унищожи това “презряно племе”, но претърпял голямо поражение. Византийските автори се оправдават, че българите не се решили да влезнат в сражение и понеже императорът страдал от подагра и се оттеглил в Месемврия, войските му тръгнали да бягат. Тогава българите излезли от блатата и настанало клане.

Създаване на Българската Държава на Дунава

Така или иначе през тази далечна 680г. византийската войска била разгромена. Прабългарите превзели земите на север от Стара Планина, укрепили се с вал, дълъг около 100 километра (от Черна Вода до Констанца). Този ров бил с широчина 15 метра, височина 4 метра, а на дъното му били забити колове. Това щяло да спре хазарските племена. Този вал е и доказателство, че прабългарите смятали да останат за дълго, може би за вечни времена на тази земя. След като се укрепили, Аспарух повел ордата си на Юг от Балкана, където продължил да опустошава “благословената византийска земя”. Византийците се стреснали и решили да сключат с нас мирен договор, който и до днес се смята за официално признание на българската държава, тоест за началото й! Допълнителна причина за гордост е, че надутият византийски император се съгласил да ни плаща годишен данък. НО! Чувствам се длъжен да спомена следният факт: в една интересна книжка, пък и не само там, срещнах следното нещо – на един църковен събор един висш византийски презвитер (църковен сан) казва: “Ако бях изслушан, нямаше да претърпим това, което претърпяхме във войната с България! “ Тоест той не говорел за война с някакво нахално племе, не говорел за една загубена битка с някакви въшливци, ами за война с държава, с България! Следователно тази нова държава на прабългарите, била същата Стара Велика България, която съществувала от 165 година, само че границите й били изместени по на Юг.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Ноември 05, 2008, 09:27:55 pm »
О да, чела съм го това. Оказа се прав, за съжаление. Апостол го познавам от времето на демокрацията, като бяха митингите по Орлов мост, съм ходела при него да ми прави хороскоп - срещу 20 лева. После поддържахме известно време контакт и се чувахме чат пат няколко години.

Има попадения.

Разочаровах се от него заради Садам, който го бил викал в бункера преди 15-20 години и после Апостол беше писал в медиите, че нищо лошо не го чака. Треперил, като го викнал Садам, щото професионалната му етика не му позволявала да го лъже, а ако хороскопът му бил лош, Садам щял да му вземе главата на Апостол. Ма като видял хороскопа и се успокоил. Щял да си доживее човекът до старини и да си умре в спокойствие и охолство.

Като му резнаха главата на Садам, си викам-сигурно е двойник или нещо са инсцинирали САЩ.
Обаче Апостол в ново амплоа си нема друга работя и някъде из някой от форумите писа, че лично му бил предсказал тоя нещастен край. Е да, ама аз лично четох с очите си от един пейпър, че му предсказва точно наобратното.

А иначе по въпросното писание наистина го беше писал в Диалог и сле няколко години беше писал продължението. Ма все пак това беше началото до средата на 90-те. И да е бил прав, то ние си го изживяхме вече предсказанието и е време за ново.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Ноември 05, 2008, 11:37:07 pm »
Ето една страхотна статия по темата на Кирил Стойчев, когото аз много харесвам. Той е страхотен, много начетен и с познания в различни сфери на науката. Неговите интерпретации винаги са подплатени с исторически факти и дати.

http://www.astrohoroscope.info/horoskopBulgaria.htm

« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 11:54:55 pm от Nebesna »

*

kaily

• 5145
« Отговор #5 -: Декември 01, 2008, 03:53:32 pm »
Астролози подредиха следващия парламент

На предстоящите парламентарни избори ще бъдем свидетели на сблъсък на две партии от слънчев тип - БСП, като управляващи, и ГЕРБ - поради качествата на нейния лидер Бойко Борисов.

Това вещаят звездите, съобщи председателят на Българската астрологична асоциация Кирил Стойчев.

Изборите за евродепутати ще повторят резултата на парламентарния вот, казват звездите на астролозите.

Другите участници в политическия живот са с по-ниски шансове за самостоятелно влизане в парламента.
Но обединение на десните в коалиция може да доведе до по-добър резултат, предвещаха астролозите.

Според техните наблюдения СДС съответства на Меркурий, чиято символика се свързва с партии, в които много се говори, критикува и по-малко се действа.
Така че СДС има малки шансове да мине 4% бариера, посочи Стойчев.

ДСБ и лидерът й Иван Костов съответстват на планетата Сатурн, заяви още той и коментира, че избирателите биха гласували за такава партия, когато искат да накажат управляващите, подобно на 97-а година, но тези събития през 2009 няма да се повторят, затова шансовете на ДСБ не са никак високи да влязат самостоятелно в парламента.

Астрологът е категоричен, че ДПС съответства на Плутон и влиянието й ще намалява.
„Тя няма да повтори успеха си от предишните избори, ще бъде представена в следващия парламента, но вероятно не в изпълнителната власт", каза Кирил Стойчев.

Атака" съответства на Марс, нейният максимален изборен потенциал е около 17%, но няма да бъде достигнат, защото част от избирателите ще гласуват за партията на Бойко Борисов, който също е марсова личност, обясни астрологът.

Според неговата прогноза НДСВ се превръща от партия от слънчев тип, каквато е била през 2001 година, в партията от меркуриев тип, каквато е СДС, и шансовете й да влезе самостоятелно в парламента са само теоретични.

БСП като лява социална партия следва да бъде отнасяна към символиката на Луната, но като управляваща приема и част от качествата на слънцето, което я прави претендент в изборна надпревара.

Според звездите другият претендент е ГЕРБ, обединяваща качествата на Слънцето и на Марс.

Борбата между основните претенденти БСП и ГЕРБ ще спечели този, който в посланията си се придържа към слънчевата символика, прогнозира астрологът и препоръча позитивна кампания и издигане на харизматични личности.

Звездите предвещават за 2009 година, че ще е по-напрегната. През ноември следващата година кризата ще достигне своя максимум и постепенно ще започне излизане от нея.

Тя ще продължи около две години и в края на периода ще започне10-годишен възход на световната икономика.

Според звездите световната финансова криза е преминала прага на България в началото на октомври.
През 2009 година ще настъпи противостоене на две бавни планети - Сатурн и Уран, което ще даде отражение на икономически, политически и социални процеси и ще засегне и хората.

Войни не очакваме и кризата няма да е толкова мащабна, както при предишната опозиция на тези две планети, казаха астролозите.

Според техните прогнози, най-тежките промени следва да очакваме в икономиката и борсите, ще има нестабилност на валутния курс и кризисни ситуации в отраслите, влияещи се от двете планети.

Като такива астролозите посочиха авиацията, строителството, космонавтиката, електрониката и високите технологии, застрахователния бранш.

Ще има много големи съкращения на чиновници категорични са още астролозите. Те прогнозират и че ще има спад на цените на нефта, което ще има положителен ефект.

През 2009 звездите са предвещали да се стоплят отношенията между Русия и САЩ.

В света догодина водещи ще бъдат левите сили и в различните европейски държави астролозите очакват засилване на левите партии.

България навлиза в 20-годишен период на повишена сеизмична активност в следствие навлизането на Плутон в Козирог

http://news.ibox.bg/news/id_1403553986

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Декември 01, 2008, 07:46:06 pm »
По новините чувам само:"Астролозите вещаят земетресения и катастрофи." Нищо конкретно не прочетох-коя политическа партия ще спечели изборите,кога очакват земетресиния.А съобщиха,че всичко са предвидили с точност до 80 %. Как установиха,че две партии щяли да се коалират/останалите са аут/.Нещо не ми се верва.А къде ще иде ДПС? Извън парламента???Или ще има етническа война.

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Декември 01, 2008, 08:01:09 pm »
По новините чувам само:"Астролозите вещаят земетресения и катастрофи." Нищо конкретно не прочетох-коя политическа партия ще спечели изборите,кога очакват земетресиния.А съобщиха,че всичко са предвидили с точност до 80 %. Как установиха,че две партии щяли да се коалират/останалите са аут/.Нещо не ми се верва.А къде ще иде ДПС? Извън парламента???Или ще има етническа война.

То ДПС-ти има силен и организиран електорат и няма как да отпадне от Парламента, струва ми се. Друг е въпросът дали ще има силно представителство в изпълнителната власт.

*

kaily

• 5145
« Отговор #8 -: Декември 01, 2008, 08:04:47 pm »
Мен ми е най-чудно как свързаха Плутон с ДПС, е това акъл ми го не побира.

...ама то като се замисли човек, няма достатъчно мръсна и гадна планета за прикачване към тех.

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Декември 01, 2008, 08:24:37 pm »
Мен ако питаш,всички партии са по Плутон.Съжалявам,че не знам часовете на двамата водещи лидери,но досега се рових в хороскопа на България.Аз си падам традиционалист и гледам само картата от 680 г.В соларната карта за 2009 година МЦ е в Близнаци.Транзитният Юпитер във Водолей прави тригон към Слънцето на Б.Борисов и квадратура към Слънцето на С.Станишев.Транзитният Сатурн прави тригон към Сатурн на Б.Б.Вярно,че транзитния Юпитер е в квадратура с наталния Му Юпитер,но мисля ,че е по-добре поставен на изборите от С.Станишев.
 Та,мисълта ми е,че Слънцето на Б.Б. е около МЦ в картата на България.Антарес-Алдебаран са на оста ИЦ-МЦ. Ще бъдат драматични избори.Вие какво мислите по въпроса за изборите?Ако искате,да качим картата и солара за 2009,та да е по лесно.И нещо друго мернах,търсейки друго-на 13.12.08 г. сутринта,Луната е в опозиция с Плутон и Лилит на 29 градуса в Близнаци и е в съвпад с Хадес.Същите аспекти бяха при земетресението на 15.11.Ако ни подмине земетресението,ще се напием.  ;D
Утре няма да мога да се включа цял ден,защото няма да имаме ток.Утре ще скитосвам насам натам.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Декември 01, 2008, 08:37:07 pm »
Добре, Скарлет, сложи картата на България и солара за 2009! :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #11 -: Декември 01, 2008, 08:41:46 pm »
Аз съм Плутониев тип, ма мен цел живот ме бият за дребните мърсотийки, а големи не ми дават изобщо да правя.
Та все съм си мислела, че Плутон ме е заял и не ме пуска да си мърся душицата.
Ако Плутон бди и над тия говеда, начи плюя три пъти през рамо и се отричам от него(  >:(

А за България - ми като изобщо не е сигурна картата, какво можем да видим - нищо и половина.

Ако-то.
Ма ако не - то не.

По-добре да видим картата на ЕС, на него сигурно му се знае точното време?

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Декември 01, 2008, 09:36:40 pm »
Картата на България си е точна.Тя е ректифицирана на базата на толкова много исторически събития.Нямам часовете на раждане на двамата основни лидери.Ето солара на България за 2009-та:

« Последна редакция: Декември 02, 2008, 07:43:41 am от Skarlet »

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Декември 01, 2008, 11:02:43 pm »
Ето и соларната карта за 2012 година.Съобщиха по новините,че след 2 години ни чака възход:

Вярно,че има и хубав тригон-соларни Марс и Юпитер в тригон с натален Юпитер.Предполагам,че ще има подобряване работата на институциите и съда.Има и други добри аспекти,но вече ми се затварят мигачите.А най-силно впечатление ми направиха предизвикателните аспекти на соларните Сатурн-Везни,Уран-Овен и Плутон-Козирог към натален Сатурн-Рак.Чудничко!Страшен възход- с Плутон на соларен десцендент.Това ми мирише на война.

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Декември 01, 2008, 11:27:23 pm »
Дай ми датата и часа на основаване, че да си метна аз картата по ЗЕТ, така нищо не и разбирам.  :(

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Декември 01, 2008, 11:33:27 pm »
Не ги ли виждаш горе в левия ъгъл на картите? 24.04.680 г. -23,56 ч. София.

*

kaily

• 5145
« Отговор #16 -: Декември 01, 2008, 11:53:52 pm »
Е ама виж първата един Ники, роден 1973  :P
А другата я видях, ма с толкова различни часове и се объркАх.  :-X

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Декември 02, 2008, 12:06:51 am »

Аз лично видях голяма кариера и излизане в чужбина на България за догодина.  ;D
Ще и потръгне, с тоя Мерс съвпад със себе си в десети и слънчо в девети, асцендент лъв.
Интерсептирани 5-11 дом Сатурн, Плутон, Луна вътре, Марс на върха на 11.
Трябва да разчита много на организации, сдружения, приятели...и собствени деца.  :P
Ама няма да е лесна с тоя изгряващ Сатурн де все пак. Дисциплина и умната.

Пък за 2008 много акцентиран 12 дом и Плутон на асцендент. Двата Марса и двата Сатурна изгряващи и те.И слънчо и Мерк съвпад себе си в 12.
12 и 8 - трансформации, болка, принуда, тъмни сили, войнстващи разни, изолация...
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 12:14:37 am от kaily »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Декември 02, 2008, 12:24:26 am »
Картата на България си е точна.Тя е ректифицирана на базата на толкова много исторически събития.Нямам часовете на раждане на двамата основни лидери.Ето солара на България за 2009-та:

часа на станишев , е hhhhhhhhhhhh
аз бих казала,че на бсп повече и приляга сатурн,отколкото слънцето.що се отнася до слънчева партия ;D ,мисля,че такава на хоризонта няма.на бат бойко повече му приляга уран :)
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 12:21:19 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #19 -: Декември 02, 2008, 12:36:21 am »
на бат бойко повече му приляга уран :)

Съвпад Марс-Венера-Уран в осми - ще трансформира със сексуален привкус, та пушек ще се вдига.  ;D