Здравей Гост

П Р О М Я Н А Т А

• 24 Отговора
  • 4544 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
П Р О М Я Н А Т А
« -: Ноември 05, 2008, 09:01:57 am »

*

mamma_mia

Re: П Р О М Я Н А Т А
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2008, 09:02:34 am »
На там вървят нещата.... :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2008, 09:16:41 am »
оБАМА В бЕЛИЯ ДОМ И пЛУТОН В КОЗИРОГ.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Ноември 05, 2008, 10:10:51 am »
Да му е честита победата!И да го пази Бог и службите за сигурност! Защото при разглеждането и прогнозите дали ще стане президент,видяхме и предпоставки в натала му за опит за покушение/в друг форум/.Но нека не се втрещяваме толкова в тази тема и да се радва човека на всеобщата радост.Заслужава го.Има готин характер. ;D

« Отговор #4 -: Ноември 05, 2008, 10:56:50 am »
И сега да чакаме кога ще се разпаднат и щатите  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Ноември 05, 2008, 12:01:45 pm »
здравейте!
информираният човек е въоражен!да се надяваме,че екипите от астролози в белия дом,ще намерят начин ако не да предотвратят бъдещите проблеми,поне да ги смекчат.
нали затова е астрологията?!
да му е честита победата! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Ноември 05, 2008, 01:24:45 pm »
да се надяваме,че екипите от астролози в белия дом,ще намерят начин ако не да предотвратят бъдещите проблеми,поне да ги смекчат.
нали затова е астрологията?!
да му е честита победата! :)

Ох,дано си права. :( Дано опровергаят мнението ми,че това,което е драснато,рано или късно става. Да му е честита победата и яко му дупе!Що работа го чака!  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Ноември 05, 2008, 01:35:27 pm »
Мдаа, все пак да не забравяме, че не "наследява" цветуща икономика... Доста работа го чака. Да реабилитираш икономическа система, която вече очевидно не може да се "самовъзпроизвежда"  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Ноември 05, 2008, 08:08:59 pm »
Навремето Рейгън в надпревара да смаже СССР вкара САЩ в рецесия. Резултат за САЩ - богатите станаха още по-богати. Бедните още по-бедни. Сега Буш на изпроводяк ги довърши. Искам да разочаровам тези, които потриват наивно ръце, че идва залезът на САЩ, защото ако това стане няма да засегне само финансите и няма да бъде само САЩ. Имат външен дълг 10 трилиона долара. Това са пари от цял свят, които те никога няма да върнат и които вероятно в голямата си част по ирония идват от арабските страни и Китай. Това ще засегне цели научни области, които чакат държавно субсидиране. Събудете се, отъркайте очи и вижте кои в последните години са нобеловите лауреати - американци или японци работещи в американски университети. Зад тях стои армия от емигранти, които им разработват научните трудове и са избягали от такива мизерни страни като БГ, където на хора като тях се плаща 350 лв и се очаква да правят наука.
Аз нищо ново не чакам от Обама. И въобще не разбирам този ентусиазъм. Видяхме за един демократ, за да не му гледаме в ципа на панталоните, как устроиха цяла война на Балканите. Те си имат интереси и си ги гонят. Сега щели да изтеглят войските от Ирак и да се насочят към талибаните в Афганистан. Ха-ха-ха! Може пък този път да се натъкнат на Осама...най-сетне.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Ноември 05, 2008, 08:19:14 pm »
Разбрах, че наталът му вече е бил разглеждан в друг форум, но много ми се иска и ние тук да го разгледаме, заедно с прогресиите и транзитите в картата му за датата на изборите. Данните му са взети от Астротема:

А ето и картата:

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2008, 08:20:34 pm »
С риск да оспамя темата. Светът няма нужда от залеза на САЩ, но и САЩ такива, каквито бяха през последните 2 десетилетия са вредни за света- генериране на малцинства и след това "спасяването" им, смучещ ресурсите на целия свят, за което светът получава "Макдоналд'с", "Кока-кола", скъп петрол, ненужни финансови инструменти (довели до сегашната криза), патенти с изкунсумирана вече иконом. логика и т.н.
Американската мечта умря някъде през 60-те години.
Срещу доларите циркулиращи в света стоят 3 пъти по-малко стоки. Нито Джени и Том от предградията на (примерно) Сиатъл имат интерес от това, нито бъхтещите по оризовите ниви на Тихоокеанското крайбрежие (ние също нямаме интерес от това).
« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 09:56:55 pm от Uran »

« Отговор #11 -: Ноември 05, 2008, 08:28:14 pm »
Нито Джени и Том от предградията на (примерно) Сиатъл имат интерес от това...
Джени и Том от предградията имат пред къщата си издигнато национално знаме и смятат, че живеят в най-великата държава и са част от най-великата нация. На новият президент няма да му е цел да ги разубеждава.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Ноември 05, 2008, 09:22:00 pm »
Аз като един Водолей, подкрепящ с две ръце промените, мога само да приветствам избора на Америка. Америка още веднъж доказа, че в Америка всичко е възможно. Обама е не само афроамериканец, но и баща му е мюсюлманин. Още като малък е изучавал исляма. Надявам се да води една по-умерена политика с ислямските държави, че с този Уран в Овен, който ни очаква, аз сериозно се безпокоя от надигането на тероризма.

Транзитен Сатурн ще направи съвпад с неговия Марс към края на следващата година. През 2009 г. Транзитният Сатурн прави съвпад с прогресивно Слънце - чака го много сериозна работа. Сатурн управлява 12-ти дом в натала (скритите врагове), а Слънце - 7-ми дом (на откритите врагове).

В началото на 2011 г. прогресивната Луна и транзитните Юпитер, Уран и Лилит ще опонират последователно на рождения Марс в Дева и на прогресивното Слънце в началните градуси на Везни. Прогресивното Слънце е в 8-ми натален дом, а Марс в съвпад с куспидата му. Възможни са инциденти с опасност за живота. Дано да оцелее човекът.

« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 09:36:01 pm от Nebesna »

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Ноември 05, 2008, 09:30:25 pm »
Сатурн управлява 12-ти дом в натала (скритите врагове), а Слънце - 6-ти дом (на откритите врагове).
Откритите врагове са по 7 дом.Извинявай за поправката. :-[

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Ноември 05, 2008, 09:33:45 pm »
Сатурн управлява 12-ти дом в натала (скритите врагове), а Слънце - 6-ти дом (на откритите врагове).
Откритите врагове са по 7 дом.Извинявай за поправката. :-[

Да, Лъв е в 7-ми дом, а натално Слънце в 6-ти. Оттук е грешката. Можеш да ме коригираш, няма проблем. Стават грешки.

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Ноември 05, 2008, 09:52:43 pm »
Ето картата и на съпругата-Мишел Обама,но е без час: Луна,Венера в опозиция на Уран,Плутон.  :o

http://www.astrotheme.com/portraits/wWYP472w8Unq.htm

Интересна е картата и на вицепрезидента.Но ще я пусна утре и тогава ще напиша коментари,че днес от много "емоции" вече ми се затварят мигачите.  ;D

« Отговор #16 -: Ноември 05, 2008, 09:55:38 pm »
Марс, съуправител на МС, съвпад с върха на 8-ми :'(....., квадрат на Венера управител на IC  и интрацепция на Везни в 8-ми.

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2008, 10:12:12 pm »
За политическата му кариера мисля, че е помогнал натоварения му 7 дом, като там е и звездата Регулус в съвпад с Уран. Управителят на 7-Слънцето е в 6дом т.е. това, което получава по 7 (все пак кариерата му е партийна) се е потрудил за него.
Плутон също е в 7-има харизма и се харесва на публиката (това не съм сигурна, че е по 7 дом).

*

kaily

• 5145
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2008, 10:16:34 pm »
Ууу, ма сте черногледи.  :-X
Това е смяна на посоката на течение на света!  ;D

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Ноември 06, 2008, 12:36:30 am »
Струва ми се, че за политическа кариера е показателен по-скоро 8-ми дом, а когато става дума за представителна държавна власт, каквато е президентската институция, се гледа и пети. В случая прогресивното Слънце е в 8-ми, прогресивният Меркурий (управител на 5-ти) и прогресивният Марс (съуправител на МЦ).

Иначе и аз имам Марс, Уран и Плутон в 7-ми дом, но мразя политиката. А при него има много силно влияние на щастливи неподвижни звезди.

РЕГУЛУС (в превод от лат."Принц", а на арабски "Сърцето на Лъва"). Звездата е в съвпад със Северния му лунен възел в Дева. Дава високо обществено положение.

СПИКА е в съвпад с прогресивните Меркурий и Марс в 8-ми дом. Меркурий управлява 5-ти натален дом, а Марс е съуправител на МЦ. Спика дава постоянство, успех, известност и богатство.

АЛТАИР в точен съвпад с Юпитер в 12-ти дом - смелост, доблест, упоритост, щедрост, самоувереност. Ръководно положение. Юпитер управлява 11-ти дом (дома на конгреса, на сдруженията и организациите с идеална цел).

БУНГУЛА (ПРОКСИМА) в съвпад с МЦ - почести, изтънченост, много приятели.