edna, описваш типпичното проявление на Сатурн в XII-ти дом.
!
A na men naistona mi omrazna do bolka tazi samota
Ето с това явно ще трябва да се попребориш още.
Самотата не е хубво нещо, но Сатурн ни учи тя да не ни тежи чак толкова и да не ни боли от нея.
Трябва да ни научи да можем да намираме смисъл и в нея, а не да се чувстваме получовеци, когато няма никой до нас.
Трябва да ни научи, че когато сме сами има други неща, които могат да осмислят живота ни. Не трябва да живеем само с мисълта и надеждата за евентуалния бъдещ момент, в който ще срещнем някого и отново ще имаме връзка...
Така си мисля аз...
И наистина не е лесно да се достигне до такова състояние, но все пак е абсолютно възможно! 
Zdravei Lin
Az nali sam si ovne

, a jenata oven vinagi si mechtae za princa i kolkoto da e silna i znaeshta i kolkoto da se pravi na nezavisima niakade dalboko v sebe si samotat ia plashi. Az znam, che moga da jievai sas samotata samo , che ne moga da napravia tova da mi haresva za cial jivot, vse pak 2godini samota ne sa malko vreme pone za men
Az ne tarsia princa toi e samo v prikazkite, no za men da se chustvam nujna i niakoi da ima nujda ot men e mnogo vajno, tova me kara da se chustvam palnocenna i shtastliva....Prez tezi 2godini napravih mnogo neshta za sebe si -diplomirh se , pochnah nova rabota, zapochnah da voda po samostoiatelen nachin na jivot , reshavah neshto i go praveh i nai-veche namerih novi priateli, a starite mi stanaha oshte po-skapi...No kolkoto i da se veselish , kolkoto i svetski nachin na jivot da vodish i da se chustvash samostoiatelna edenica i da znaesh, che vsichko zavisi ot men samta - az nauchih ( sled kup preocenki koito napravih i gledni tochki, koito si iziasnih)- stignah do edin izvod...
Nishto ne e v sastoianie da zamesti lubovta, priatelite, socalnia ti jivot...!
i nito edno ot tezi neshta ne moje da zamesti drugoto, zashtoto imash nujda ot vsiako edno po otdelno...Prietelite ne mogat da ti dadat tova, koeto moje da ti dade lubimia/lubimata, kakto i toi/tia ne moje da ti dade tova, koeto ti davat priatelite....Ima hora, koito si misliat, che ako imash mnogo priateli i isliazash mnogo i mnogo rabotish i vremeto ti e zapalneno moje bi, shte kompensirash lipsata na lubimia chovek i niama da ia useshtash, ako ima takiva az pone ne sam ot tiah
Ne mojesh da izbiagash ot ednoto, kato go kompesirash s drugoto vinagi neshto shte ti lipsva
Mesri za "След всяка буря изгрява слънце - всички го знаем това!
Но в нашия случай Слънцето ще изгрее баааааааавно и постепенно"