Здравей Гост

Транзитиращ Сатурн на асцендента

• 89 Отговора
  • 22590 Прегледи
*

АН

« Отговор #40 -: Септември 11, 2006, 03:09:33 pm »
Цитат
На мен пък сатурновото завръщане успя да ми се размине без посещения на зъболекар, за сметка обаче на силните болки в коленните стави, които ме мъчат от няколко месеца вече...  :huh:  :ph34r:
Аз като се ударя или имам някакви ставни болки, си казвам, че ще ме мъчат толкова дни, на колкото години съм, пък като прехвърлят болките тия дни, е крайно време да се посети личния лекар :)  

*

АН

« Отговор #41 -: Септември 11, 2006, 03:11:08 pm »
Цитат
:D Добре дошъл казвам днес на Сатурн върху моя Асцендент.
Не ме плаши сблъсъка с реалноста, по-добре е, пред самозаблудите. Ами това... трябва да свиквам с новото му местоположение, да се отварям за новите уроци, а някак се бях научила да си живея конфортно и прекрасно при положението му в предния дом, но така е то като се привързва човек ;).Ще се настроя за новото пътуване и толкова ;)  :D
И като за капак днес съм на зъболекар, подозирам, че влиянието на Сатурн към Асцендента има пръст в тази работа....  :unsure: :ph34r:  :rolleyes:
След такова уважение към Божеството, да видим как ще ти се отрази влиянието му в първи дом :)  

*

Gostenka

« Отговор #42 -: Септември 14, 2006, 11:20:21 am »
Здравейте  :)
Ами засега проблемите, които възникнаха със зъбчето, не бяха особено сериозни. В смисъл- бях си предупредена извесно време да не дъвча дъвки. Аз обаче, все пак...има някои неща от които ми е по-трудно да се откажа ;)  :D и стават бели. Е, все пак извено време наистина ги избягвах.
АН, надявам се да мине добре, имам предвид, времето прекарано с тази енергия да е ползотворно. И още повече, че зависи много и от мен самата, както и от самата нагласа, така, че искам поне занапред да съм сигурна, че ако ме сполети нещо неприятно, да не е в резултат на мои грешки, а на нещо извън мен, е поне да не се сърдя на себе си. Но те повечето неща като, че ли като си ги анализирам назад във времето са резултат точно от мои грешки, така, че остават  малко неща, заради които да "виня" Съдбата, а същата тази Съдба ми е правила и немалко подаръци. :rolleyes:
Като, че ли сънищата предните дни бяха по-мрачни...блъсна ме кола, отскубна ми коса, разни мишки сънувах,  котки, изоставени стари луна паркове с няколко дечица, ала тази сутрин си запомних хубави фрагменти от последните сънища. Някаква възрастна жена ме почерпи, мен и още двама човека с червено вино, глътнах това топло вино и излязпох на улицата където бе студено и бягах в градска обстановка с тези двама човека под дъжда, защото в съня валеше доста обилно...и бях някак стоплена от това вино..не, че в реалноста и вино пия, но в съня бе приятно :)  А след това раздавах на някакви дечица шоколадчета-коледни украси , във онези формички, на дядо мраз и т.н...Надявам се да е за добро. Но най-вече времето ще покаже, защото в края на тези транзити ще ми е вече известно това,което сега не е:)
Поздрави от мен  :rolleyes:

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #43 -: Септември 14, 2006, 07:41:48 pm »
я тая тема била за мен, и в друг форум писах че при сатурн на асц-та се чувствам като стар човек,едва ли не пенсионер))) ДОбре че има едно много младо гадже да ме подмладява :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Септември 14, 2006, 07:46:41 pm »
О, йеее, не пропусна и тук да се похвалиш, лъвски асц такъв!  :P

Да ви споделя пък и аз, че това да не ти действат никакви транзити, които по принцип ти действат, също не е работа... скука голяма  :huh: няма никакво събитийно проявление, а само вътрешна сублимация  :blink:  B)

Явно това ще е то за мен - сатурновото завръщане - безвремие...  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #45 -: Септември 15, 2006, 10:39:35 am »
Цитат
е поне да не се сърдя на себе си.
да се сърдим си е загуба на енергия :)

По природа сме вечни и безвременни - всичко е вътре и вън от нас :)  

*

АН

« Отговор #46 -: Септември 15, 2006, 10:41:33 am »
Цитат
я тая тема била за мен, и в друг форум писах че при сатурн на асц-та се чувствам като стар човек,едва ли не пенсионер))) ДОбре че има едно много младо гадже да ме подмладява :)
Пълноценното общуване с хора от други възрастони групи е Сатурново :)  

*

АН

« Отговор #47 -: Септември 15, 2006, 10:43:44 am »
Цитат
Да ви споделя пък и аз, че това да не ти действат никакви транзити, които по принцип ти действат, също не е работа... скука голяма  :huh: няма никакво събитийно проявление, а само вътрешна сублимация  :blink:  B)

Да не действа Сатурн - как да е, ама като не действа тр.Юпитер никак не е добре :D  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #48 -: Септември 15, 2006, 12:06:06 pm »
Lillie, промяната на движение на прогресивна планета от директно в ретроградно и обратно също дава чувство за "безвремие"- за минало в настояшето /дежа вю/ и за бъдеще в настоящето /интуитивни усещания/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Септември 15, 2006, 01:04:03 pm »
Да, но венерата още е ретро по прогресия, до 2 години обаче трябва да се обърне директно  :huh:

Е, аз юпито на Асц го усетих, но като се върна в 12ти дом да щъка там все едно го няма... очаквах едни позитивни промени, имайки предвид тригона на Сатурн към владетеля на МЦ, - и нищо, макар че не бих казала, че не правя нищо по въпроса  :ph34r:
Дори транзитите на по-бързите планети - Марс, Венера, Меркурий - към Луната, които при мен по принцип най се усещат, сега сякаш в друга посока работят - навътре, а не навън  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Гостенка

« Отговор #50 -: Септември 15, 2006, 04:34:46 pm »
Цитат
Цитат

Колко хубаво казано! :)
Цял ден почти си мисля над това...
При черногледство, изпитан метод са си сладките. Вчера ме обзе едно такова състояние и въпреки, че и аз много се пазя реших какво... :lol:  
Фффафлички и шоколад- от черногледството и помен не остана, но разбира се днес разтревожена се качих на кантара и .... :blink: освен, че не съм наддала, ами съм и свалила :)  :)  :) е, 300 грама, но пак е нещо. Та тъй като съм чувала, че от Сатурн на Асц. се отслабвало се питам дали не е от него, или от тричасовите фитнес занимания вчера. Ако е от него-хубаво , имал си още позитиви той, но докато не съм сигурна, че може и от неговото влияние да е, няма да експериментирам твърде често със сладките, пък и месец и половина кантара се колебае между 47 и 50 и се чудя кога ли ще застане стабилно на едно междинно ниво поне. :unsure:  

*

АН

« Отговор #51 -: Септември 16, 2006, 06:12:32 am »
Цитат
Цитат
Цитат

Колко хубаво казано! :)
Цял ден почти си мисля над това...
При черногледство, изпитан метод са си сладките. Вчера ме обзе едно такова състояние и въпреки, че и аз много се пазя реших какво... :lol:  
Фффафлички и шоколад- от черногледството и помен не остана, но разбира се днес разтревожена се качих на кантара и .... :blink: освен, че не съм наддала, ами съм и свалила :)  :)  :) е, 300 грама, но пак е нещо. Та тъй като съм чувала, че от Сатурн на Асц. се отслабвало се питам дали не е от него, или от тричасовите фитнес занимания вчера. Ако е от него-хубаво , имал си още позитиви той, но докато не съм сигурна, че може и от неговото влияние да е, няма да експериментирам твърде често със сладките, пък и месец и половина кантара се колебае между 47 и 50 и се чудя кога ли ще застане стабилно на едно междинно ниво поне. :unsure:
Сатурн може да се свърже с многочасов фитнес и тогава изглежда, че движението на килограмите надолу е и от двете :)
Ти колко си висока?

Защо те притесняват фафличките и шоколада? :)  - аз цял живот ги обичам и доста ги хапвам, но не съм забелязала да наддавам от тях :)
Качвам 2-3 килограма, когато се храня редовно и под час, особено, ако ям първо, второ и трето :)

Пък и при черногледство, шоколадите не само не са вредни, но и полезни :)
Какво да е по-вредно от самото черногледство :)
Но и как така черногледство на 20години?
Животът си е едно приключение и закономерно има и добро и лошо :)  

*

Гостенка

« Отговор #52 -: Септември 16, 2006, 12:21:27 pm »
Цитат
Сатурн може да се свърже с многочасов фитнес и тогава изглежда, че движението на килограмите надолу е и от двете :)
Ти колко си висока?

Защо те притесняват фафличките и шоколада? :)  - аз цял живот ги обичам и доста ги хапвам, но не съм забелязала да наддавам от тях :)
Качвам 2-3 килограма, когато се храня редовно и под час, особено, ако ям първо, второ и трето :)

Пък и при черногледство, шоколадите не само не са вредни, но и полезни :)
Какво да е по-вредно от самото черногледство :)
Но и как така черногледство на 20години?
Животът си е едно приключение и закономерно има и добро и лошо :)
 :rolleyes: Ами даа, излиза, че пряко или косвено, че все той е отговорен. :rolleyes:
Пък аз си фантазирах, че като застане на Асцендента, ще си похапвам сладки, пък няма да се изискват и усилия, и килограмките ще си стоят, или ще слизат надолу като потрябва :D
Актуалната височина не си зная с точност. Помня обаче, че 2001вата в училище ни правеха разни измервания на кожа и кости свързани с някакви изследвания и аз бях 168. Но май не съм пораснала особено от тогава. Трябва да се измеря някакси та да разбера.:)
Притесняват ме, сладките защото от всяка книга, списание и откъдето имат възможност диетолозите тръбят да се махне захарта дори .Иначе въобще не понасям диетите с редовно хране, с измерени количества и калории на безвкусни храни <_< . Най-лесно и приятно ми е когато реша да сваля някой и друг килограм да мина на плодове, а като му дойде времето с нещо сладко, и така и само така се чувствам прекрасно, като се съобразявам със собственото си тяло, защото твърде възможно е от доста диети особено тези само с месо, човек да се чувства зле.Трябва да има някакъв баланс. Сега си чета разни материали и се опитвам вместо от месо да си набавям протеините от други източници освен месото, като някои ядки. Като сладко досега наблягах на шоколад, защото няма забраненото тесто, но тези вафлички ми се отразиха чудесно :) .А иначе ако се вгледа човек няма особена разлика в количеството на калории в "диетичните" продукти без захар и тези със захар, дори някои от тези са по-калорични от "нормалните" със захар.  По-скоро са подходящи за диабетици и някои от тях за здравословно хранене, но не толкова за диетично хранене.Но доста се отплеснох  :unsure:
"Животът си е едно приключение и закономерно има и добро и лошо :)"
 :D  понякога , когато човек се вземе много насериозно като мен, живота става сив и скучен, и човек забравя , че живота е приключение, и приказка.:), която трябва да се изживее пълноценно. А е хубаво някой да ни го припомня от време на време. И пак да се търси баланса. :)  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #53 -: Септември 17, 2006, 01:04:19 am »
Ходих и на почивка,по точно на планина където изкачих и няколко планински върха.Мисля си че изкачването на скалисти върхове също е сатурнианска черта- тежки условия, носене на 20 килограмови раници на гърба,трудни кози пътеки,твърди скали ....но все пак достигаш върха.... И даже ми хареса,планината и режима действат много здравословно.. Иска ми се другата година живот и здраве да ходя пак

*

АН

« Отговор #54 -: Септември 17, 2006, 05:53:51 am »
Цитат
Иска ми се другата година живот и здраве да ходя пак
правилните действия, по точното време, оставят незабравими преживявания :)

де да можехме само правилно да действаме :)  

*

АН

« Отговор #55 -: Септември 17, 2006, 06:00:36 am »
Цитат

:rolleyes: Ами даа, излиза, че пряко или косвено, че все той е отговорен. :rolleyes:
Пък аз си фантазирах, че като застане на Асцендента, ще си похапвам сладки, пък няма да се изискват и усилия, и килограмките ще си стоят, или ще слизат надолу като потрябва :D
Актуалната височина не си зная с точност. Помня обаче, че 2001вата в училище ни правеха разни измервания на кожа и кости свързани с някакви изследвания и аз бях 168. Но май не съм пораснала особено от тогава. Трябва да се измеря някакси та да разбера.:)
Притесняват ме, сладките защото от всяка книга, списание и откъдето имат възможност диетолозите тръбят да се махне захарта дори .Иначе въобще не понасям диетите с редовно хране, с измерени количества и калории на безвкусни храни <_< . Най-лесно и приятно ми е когато реша да сваля някой и друг килограм да мина на плодове, а като му дойде времето с нещо сладко, и така и само така се чувствам прекрасно, като се съобразявам със собственото си тяло, защото твърде възможно е от доста диети особено тези само с месо, човек да се чувства зле.Трябва да има някакъв баланс. Сега си чета разни материали и се опитвам вместо от месо да си набавям протеините от други източници освен месото, като някои ядки. Като сладко досега наблягах на шоколад, защото няма забраненото тесто, но тези вафлички ми се отразиха чудесно :) .А иначе ако се вгледа човек няма особена разлика в количеството на калории в "диетичните" продукти без захар и тези със захар, дори някои от тези са по-калорични от "нормалните" със захар.  По-скоро са подходящи за диабетици и някои от тях за здравословно хранене, но не толкова за диетично хранене.Но доста се отплеснох  :unsure:
"Животът си е едно приключение и закономерно има и добро и лошо :)"
 :D  понякога , когато човек се вземе много насериозно като мен, живота става сив и скучен, и човек забравя , че живота е приключение, и приказка.:), която трябва да се изживее пълноценно. А е хубаво някой да ни го припомня от време на време. И пак да се търси баланса. :)
е, ти си с перфектно тегло :)

Интересно, защо тогава му обръщаш специално внимание :)
Може би ако ти влизаше в някакви задължителни условия заради реализация някаква....
На около 20 години, според мен, организмът ти си е избрал подходящото тегло и ако не промениш драстично режима си, например да забременееш :), надали ще се промени значително теглото ти, каквото и да ядеш :)
Пък и по астрологични дадености изглежда, че все ще си с подходящо тегло :)  

*

Gostenka

« Отговор #56 -: Септември 27, 2006, 08:16:37 pm »
Цитат
[
 :rolleyes: О, много хубаво,АН!!!. Даноооо:)))))))))))
АН, сякаш тези всички транзити, които са ми се натрупали  ми действат доста осезаемо, или го усещам като период на съдбоносни, генерални промени в живота ми, доста динамичен период, а досега, или последните няколко годините времето течеше много по-бавно. И постоянно ми се случват разни съвзем изненадващи обрати, пътувания,"случайни" срещи с приятели на неочаквани места....,които предусещах, на места сякаш развитие на стари истории...хи-хи..а между другото вече съм студентка..психология..е, от понеделник се почва... :D И всичко се случва толкова бързо, че съм малко замаяна, но ще свиквам.... :rolleyes: Понякога нещата самички се случват, затова ги определям като съдбовни...дано да е за добро...:) Интересно ми е да си мисля, защо се случват дадени неща, в определен момент, накъде ще ме насочат, и какво ще ме научат. Но всичко с времето си.
Поздрави и много усмивки :)

*

АН

« Отговор #57 -: Септември 28, 2006, 08:07:36 am »
Цитат
Цитат
[
:rolleyes: О, много хубаво,АН!!!. Даноооо:)))))))))))
АН, сякаш тези всички транзити, които са ми се натрупали  ми действат доста осезаемо, или го усещам като период на съдбоносни, генерални промени в живота ми, доста динамичен период, а досега, или последните няколко годините времето течеше много по-бавно. И постоянно ми се случват разни съвзем изненадващи обрати, пътувания,"случайни" срещи с приятели на неочаквани места....,които предусещах, на места сякаш развитие на стари истории...хи-хи..а между другото вече съм студентка..психология..е, от понеделник се почва... :D И всичко се случва толкова бързо, че съм малко замаяна, но ще свиквам.... :rolleyes: Понякога нещата самички се случват, затова ги определям като съдбовни...дано да е за добро...:) Интересно ми е да си мисля, защо се случват дадени неща, в определен момент, накъде ще ме насочат, и какво ще ме научат. Но всичко с времето си.
Поздрави и много усмивки :)
Честито!!!
Поздравления и много се радвам за теб! :)  

*

Гостенка

« Отговор #58 -: Октомври 07, 2006, 01:47:33 pm »
Благодаря, АН!
Както сама си казвала - хубавото, често върви ръка за ръка с лошото...
Сякаш правилно съм усещала някои неща, които в някои периоди се носят във въздуха, като ужасно предчувствие..даже, всичко да изглежда много добре, това усещане витае във въздуха и придава някаква тежка атмосфера, от която ме побиват тръпки... :ph34r: Снощи късно вечерта, дори си помислих, че ми мирише на смърт. :ph34r: ..странна работа..и днес научих, ужасняата новина, че братовчед ми, когото толкова много обичах е загинал в катастрофа :( .Един добър, почтен, прекрасен Скорпион. И дори немога да го приема, нито да повярвам, да осъзная, или да реагирам,защото доскоро гговорехме и се смяхме заедно.шок. Пълен тотален...чесно казано все повече ме е страх от такова време, защото понякога наистина не си въобразявам, а усещам разни неща, а ми се ще сам да си въобразявам.Но реалноста е такава. Има неща пред , които нямаме никаква власт... :unsure: Но, ни учат...,итрябва време
поздрави от мен

*

АН

« Отговор #59 -: Октомври 08, 2006, 10:08:00 am »
оу, Джени, съжалявам за братовчед ти....

Знаеш, че Сатурн на радикална точка се свързва с такива събития....
Има такива периоди, в които трябва да се подсещаме за смъртта и на нейния фон да мислим за живота си....
Посвети малко от времето си на нещо, което братовчед ти е харесвал или обичал.