Здравейте
Ами засега проблемите, които възникнаха със зъбчето, не бяха особено сериозни. В смисъл- бях си предупредена извесно време да не дъвча дъвки. Аз обаче, все пак...има някои неща от които ми е по-трудно да се откажа

и стават бели. Е, все пак извено време наистина ги избягвах.
АН, надявам се да мине добре, имам предвид, времето прекарано с тази енергия да е ползотворно. И още повече, че зависи много и от мен самата, както и от самата нагласа, така, че искам поне занапред да съм сигурна, че ако ме сполети нещо неприятно, да не е в резултат на мои грешки, а на нещо извън мен, е поне да не се сърдя на себе си. Но те повечето неща като, че ли като си ги анализирам назад във времето са резултат точно от мои грешки, така, че остават малко неща, заради които да "виня" Съдбата, а същата тази Съдба ми е правила и немалко подаръци. :rolleyes:
Като, че ли сънищата предните дни бяха по-мрачни...блъсна ме кола, отскубна ми коса, разни мишки сънувах, котки, изоставени стари луна паркове с няколко дечица, ала тази сутрин си запомних хубави фрагменти от последните сънища. Някаква възрастна жена ме почерпи, мен и още двама човека с червено вино, глътнах това топло вино и излязпох на улицата където бе студено и бягах в градска обстановка с тези двама човека под дъжда, защото в съня валеше доста обилно...и бях някак стоплена от това вино..не, че в реалноста и вино пия, но в съня бе приятно

А след това раздавах на някакви дечица шоколадчета-коледни украси , във онези формички, на дядо мраз и т.н...Надявам се да е за добро. Но най-вече времето ще покаже, защото в края на тези транзити ще ми е вече известно това,което сега не е:)
Поздрави от мен :rolleyes: