Здравей Гост

ЗЪБИ

• 5 Отговора
  • 3364 Прегледи
*

vahir

• *
  • 69
    • http://
ЗЪБИ
« -: Ноември 09, 2008, 10:51:30 am »
ЗДРАВЕЙ ТЕ :)
 СЪНУВАХ ЧЕ СИ МИЯ ЗЪБИТЕ , И ДОКАТО ГИ МИЯ МИ СЕ ОБАДИ ЕДНА ПОЗНАТА ПО JSM .
ЗЪБИТЕ МИ БЯХА МНОГО БЕЛИ И ХУБАВИ (ТЕ СА СИ МИ ХУБАВИ ). РАЗГОВОРА БЕШЕ ПРИЯТЕН....
 РЕШИХ ЧЕ СЪНЯ МИ Е МНОГО ХУБАВ , И СУТРИНТА СИ ПУСНАХ ТОТО ;D КАКВО МИСЛИТЕ ВИЕ?
 ЗЪБОЛЕКАР МНОГО ИСКАМ ДА ПРОЧЕТА ТИ КАКВО МИСЛИ ;)КАТО ЗЪБОЛЕКАР ;D ;)

Re: ЗЪБИ
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2008, 08:37:08 pm »
ЗДРАВЕЙ ТЕ :)
 СЪНУВАХ ЧЕ СИ МИЯ ЗЪБИТЕ , И ДОКАТО ГИ МИЯ МИ СЕ ОБАДИ ЕДНА ПОЗНАТА ПО JSM .
ЗЪБИТЕ МИ БЯХА МНОГО БЕЛИ И ХУБАВИ (ТЕ СА СИ МИ ХУБАВИ ). РАЗГОВОРА БЕШЕ ПРИЯТЕН....
 РЕШИХ ЧЕ СЪНЯ МИ Е МНОГО ХУБАВ , И СУТРИНТА СИ ПУСНАХ ТОТО ;D КАКВО МИСЛИТЕ ВИЕ?
 ЗЪБОЛЕКАР МНОГО ИСКАМ ДА ПРОЧЕТА ТИ КАКВО МИСЛИ ;)КАТО ЗЪБОЛЕКАР ;D ;)
Отлична здраве ,а и ще успяваш да се справяш с всеки един въпрос ,с който се захванеш. Миенето на зъби се свързва с премеждията в живота ,които са свързани със здравето . Добре почистените зъби символизират цветущо здраве  ;) ;D

*

vahir

• *
  • 69
    • http://
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2008, 09:48:31 pm »
 :)БЛАГОДАРЯ

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Ноември 10, 2008, 08:49:38 pm »
Присъединявам се към мнението на Зъболекар. Здрави зъби = добро здраве.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2008, 01:31:02 pm »
Снощи сънувах,че съм с други зъби...
Горните бяха бели,перфектно наредени,но по-малки от действителните ми,даже майка ми каза,че са по -хубави...Долните бяха току-що наболи,като на малките деца-къдравки ;D
И всичко това-резултат от "нормална"(според съня) смяна на зъбите след 30-те... ;D ;D ;D
Имам спомени и за някакъв зъболекар в съня ми,май щях да ходя на преглед при него.. :P

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #5 -: Декември 09, 2008, 04:52:22 pm »
      Здравейте! Да се присъединя и аз към сънищата със зъби.
      Снощи сънувах, че горните ми зъби са много жълти, почти кафяви. Казах си, че сигурно от кафето са ми станали такива и тръгнах да ги мия, но се събудих. Благодаря предварително, и весело изкарване на празниците!  ;D