Здравей Гост

Тигър

• 6 Отговора
  • 3061 Прегледи
Тигър
« -: Ноември 10, 2008, 02:19:14 pm »
Сънувах тигър, избягал (пуснат) от зооградина. Брат ми работеше там и от време на време пускаха по някое животно за да сплашат малко хората в морската градина. В съня това изглеждаше доста безопасно и тигърът сам си се върна щом огладня.

*

Uran

• 6041
Re: Тигър
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2008, 08:45:14 pm »
Сънувах тигър, избягал (пуснат) от зооградина. Брат ми работеше там и от време на време пускаха по някое животно за да сплашат малко хората в морската градина. В съня това изглеждаше доста безопасно и тигърът сам си се върна щом огладня.
Тигърът символизира дивата сила на сексуалния нагон, който в съня е овладян и е постигнато душевно спокойствие.
Другото тълкуване е - неприятел. :)
  (От "Универсален съновник на модерния човек")

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2008, 09:45:37 pm »
Леле пък аз колко пъти съм сънувал тигри, лъвове, мечки, лисици, жирафи и какви ли не животни още. Не се занимавам с животни. Ако не друго поне ми дават интересни идеи за рисуване. :)

« Отговор #3 -: Ноември 14, 2008, 10:57:11 pm »
А може да сте били в Африка или някъде другаде, където има тигри и лъвове в един от миналите си животи.

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2008, 11:55:02 pm »
Може  :)

« Отговор #5 -: Ноември 15, 2008, 11:01:40 am »
Тигърът символизира дивата сила на сексуалния нагон, който в съня е овладян и е постигнато душевно спокойствие.

Другото тълкуване е - неприятел. :)
(От "Универсален съновник на модерния човек")

Е, не беше неприятел :)) Мерси - много хубав съновник - за модерни хора :))

« Отговор #6 -: Ноември 18, 2008, 05:43:59 pm »
Ра хари и Уан били сте в един от миналите си животи в африканска страна и ловци на диви животни бедни и така сте се препитавали в живота тогава,така ми отговори моят духовен
учител Иеова.