Здравей Гост

Земетресенията

• 48 Отговора
  • 10965 Прегледи
*

Skarlet

Re: Земетресенията
« Отговор #20 -: Ноември 16, 2008, 03:12:08 pm »
Не ми се мисли какво ще стане,когато Плутон навлезе в Козирог :o
Виж транзитите на 27 декември-Новолуние в Козирог,заедно с Марс,Плутон и Юпитер.Единственото хубаво нещо е,че целият този стелиум няма квадратури и опозиции.
 Небеснаааа,слънчице,тази квадратура на Марс/Уран е в Телец/земя/ и Лъв/огън/.Не искам да мисля и да се задълбавам,щото не ме интересува.Каквото ще да става.Живея като ромите-ден за ден.Днес ме има,утре ме няма.Яжте,пийте и си носете новите дрехи!  ;D

*

Helo

« Отговор #21 -: Ноември 16, 2008, 03:17:14 pm »
Разгледах транзитите за тази сутрин,прави ми впечатление,че Марс е в знака на Плутон и прави точен полусекстил с господаря си.Управителят на Плутон -Юпитер прави точен тригон със Сатурн.Според мен пълнолунието е отключило земетръса.
Не ми се мисли какво ще стане,когато Плутон навлезе в Козирог :o

Значи, ще се мре? Скоро ни очакват лоши работи, така ли? Кога по-точно Плутон ще навлезе в Козирог?

*

Skarlet

« Отговор #22 -: Ноември 16, 2008, 04:59:59 pm »
Кога по-точно Плутон ще навлезе в Козирог?
  Плутон влиза отново в Козирог на 27 ноември.Споко,няма да се мре сега.  :)

*

Helo

« Отговор #23 -: Ноември 16, 2008, 05:05:50 pm »

Тогава защо Lina_re се плаши и казва, че не и се мисли какво ще стане тогава? Какво означава навлизането на Плутон в Козирог - нещо лошо ли? Какво по-точно?

« Отговор #24 -: Ноември 16, 2008, 05:23:33 pm »

Тогава защо Lina_re се плаши и казва, че не и се мисли какво ще стане тогава? Какво означава навлизането на Плутон в Козирог - нещо лошо ли? Какво по-точно?
  Не го приемай толкова буквално.Вземи и прочети някоя астрологична книжка,виж какво символизира Плутон и какво знака Козирог.
България също се намира под знака на Козирога.
« Последна редакция: Ноември 16, 2008, 05:30:24 pm от Lina_re »

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Ноември 16, 2008, 08:46:55 pm »
Небеснаааа,слънчице,тази квадратура на Марс/Уран е в Телец/земя/ и Лъв/огън/.Не искам да мисля и да се задълбавам,щото не ме интересува.Каквото ще да става.Живея като ромите-ден за ден.Днес ме има,утре ме няма.Яжте,пийте и си носете новите дрехи!  ;D

Ти за твоя натал ли говориш, бе Душко! Милата, аз чак сега загрях. Гледах, пулих се, никъде из предстоящите транзити не видях квадрат на Марс с Уран. Не бой се! Казват, че следващите трусове винаги са по-слаби от първия. Необходимо е от време на време да се наместват пластовете, за да не стават по-големи катаклизми.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #26 -: Ноември 16, 2008, 09:22:35 pm »
Ма девойки, немойте  да оплаквате нероден Петко и да плашите новобранците.

Скарлет от един Марс трепери, ми ако я затисне Плутон, Уран и Сатурн?  :-\ :P

Всеки проблем е врата към нова възможност.

А Плутон в козирог ще повиси до 2024, така че нема кво му се плашим, ми ще трябва да му свикнем.  8)

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Ноември 16, 2008, 10:16:16 pm »
Kaily,нали за Уран говоря,че ми е затиснал Марса бе,мила?
 Мани,мани,изложих се.Голяма бъзла съм.Ужасно ме е страх от природни бедствия.Ма,мъ ие срам,срам..... ;D И не спира да си тресе,м...а му. И кво ще правим на 27 декември с този стелиум в Козирог?Аз съм решила да се изнесем някъде далече превантивно.

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Ноември 16, 2008, 10:31:32 pm »
Kaily,нали за Уран говоря,че ми е затиснал Марса бе,мила?
 Мани,мани,изложих се.Голяма бъзла съм.Ужасно ме е страх от природни бедствия.Ма,мъ ие срам,срам..... ;D И не спира да си тресе,м...а му. И кво ще правим на 27 декември с този стелиум в Козирог?Аз съм решила да се изнесем някъде далече превантивно.

Не си се изложила. Всеки си има страхове. А Уран дава клаустрофобии - страх те е да не бъдеш затисната. Дето ще се тревожиш, по-добре се изнасяйте, наистина за новогодишните празници. Някъде извън сеизмична зона.

*

Skarlet

« Отговор #29 -: Ноември 16, 2008, 10:40:20 pm »
Наистина страдам от клаустрофобия. ;D Цял живот работих на бързи обороти в напрежение,сред много хора.И никога не можах да свикна със смъртта.Сега съм в противоположния полюс-многобройните контакти са предимно виртуални.Сега сякаш се чувствам на мястото си. ::)

*

kaily

• 5145
« Отговор #30 -: Ноември 16, 2008, 10:40:42 pm »
Бе стига рива де.
Уран затиснал Марс, голем праз.

На мен Уран ми затиснал луничката, Сатурн и в опозиция, а Плутон се нахендрил връз слънчо ми....не си ли чела, че в астрологията и в живота всеко нещо има два изхода и от теб зависи през кой ще излезнеш.  :P

И къде ще ходиш на 27 декември изобщо не е въпрос,  къде ще ти е най-гот е това е същинският въпрос.  ::)

Що мен ме не питаш, че тогава Плутон и Марс ще са ми връз слънчо... :'(

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Ноември 16, 2008, 10:54:22 pm »
Бе то 27 събота, завивам се до носа и си гледам коледни филмчета за Дядо Коледа, коледните духчета, сбъдващите се любови и щастливите развръзки.
Ако ще се мре, поне да е щастливо. Ако няма да се мре, предпочитам да съм на топло и щастливо, отколкото на студено и стреснато.  :P

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Ноември 16, 2008, 11:09:16 pm »
Споко,още не ни е дошъл момента.Няма да мрем сега.А за Урана,той в натала е затиснал Марса,мило,а това вече е друго.Ма,стига вече с тоя Марс и Уран.Време е да мислим за Коледа и Нова година. ;D
 Пускам ви една хубава Коледна картина,която може да си сложите като фон на работния плот:

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Ноември 16, 2008, 11:22:24 pm »
Благодаря! Много е топла.

*

kaily

• 5145
« Отговор #34 -: Ноември 16, 2008, 11:24:35 pm »
Уха  ;D
Много обичам Коледа, не знам що така.  ::)

Дядо Коледа к`в ли зодия е...

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2008, 11:25:32 pm »
Съкивахте ли се...почнахме от земетресенията и стигнахме до коледата...и това ако не е оптимизъм и щастие...  8)

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Ноември 16, 2008, 11:30:51 pm »
Трябва да гледаме позитивно на живота и да очакваме хубавото, което предстои. Както се казва: "Не безпокой безспокойството преди да те е обезпокоило!" Ако не сме заредени с оптимизъм, едва ли бихме оцеляли, не само при подобни катаклизми, но и в сивото ежедневие. Затова нека си разкрасим мислите...и душата. И да запалим по една искрица и в нечия чужда душа.

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Ноември 17, 2008, 07:50:56 am »
Оспамихме темата,но се надявам да ни простят.Ето ви още една позитивна искрица: ;D 

*

kaily

• 5145
« Отговор #38 -: Ноември 17, 2008, 08:57:13 pm »
Дай боже всекиму такова оспамване.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #39 -: Ноември 18, 2008, 09:20:41 am »
Ох,че хубаво!Много обичам снега. ;D И тази къщичка не е за изхвърляне.  8)