Здравей Гост

Солар - упражнение

• 30 Отговора
  • 5737 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Солар - упражнение
« -: Ноември 21, 2008, 01:00:28 pm »
Уважаеми колеги,

Предлагам ви да се поупражняваме върху соларите. Това е добър прогностичен метод, на който малко сме обръщаме  внимание напоследък.

Молбата ми е да не претрупвате темата с натални данни, за да можем да разгледаме подробно факторите от соларите.

За желаещите да се включат в разискване предлагам следните данни:
дата на раждане 29.07.1978, гр. Стара Загора, 19:00, пол-мъжки
Какви важни събития смятате, че са се случили в живота на индивида през последната 1 година?

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Re: Солар - упражнение
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2008, 01:44:47 pm »
Какви важни събития смятате, че са се случили в живота на индивида през последната 1 година?

Нямам възможност сега да разгледам солара за миналата (изтекла вече) година, астро.комът построява соларна карта само за текущата 2008/2009 година.
От това, което виждам, първият въпрос, който изниква, е да не би да е станал или да се готви да стане татко? Или важно събитие, засягащо сферата на дома и партньорските отношения...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2008, 02:06:55 pm »
Възможна е и смяна на партньор, ако дотогава е имал постоянна връзка.
След като Сатурн му поотпусна леко Луната, на прицел е Венера под натиска на мунданната опозиция Сатурн/Уран. Да не се е забъркал в някакъв триъгълник? Нещо важно в личен план трябва да се е случило покрай обрата на лунните възли...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2008, 02:13:15 pm »
Благодаря за включването, ще ти изпратя бележка, за да дадем възможност и на други да изкажат своите предположения.

А в astro.com можеш да построиш солар за всяка година, трябва да промениш датата в карето Start date for charts marked with *:. Така изготвеният солар ще се отнася за периода, към който принадлежи посочената дата.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Ноември 21, 2008, 02:14:05 pm »
Да ти пращам ли бележка или още ще гледаш? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2008, 02:16:00 pm »
А в astro.com можеш да построиш солар за всяка година, трябва да промениш датата в карето Start date for charts marked with *:.

Да ме су не види! Сега разбирам, че има такава опция!  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Ноември 21, 2008, 02:33:20 pm »
А в astro.com можеш да построиш солар за всяка година, трябва да промениш датата в карето Start date for charts marked with *:.

Да ме су не види! Сега разбирам, че има такава опция!  :o
Ееееее, голям заплес си  ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P . (така ме разсмя ,че ми оправи настроението за цял ден)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2008, 02:35:25 pm »
Да ти пращам ли бележка или още ще гледаш? ;D

Нямам много време за прогнози през работно време, ако искаш прати бележка за събитието, което се случва. Ще си мълча във форума, нека и други желаещи се включат  :-[

Общо взето акцентите са такива, каквито казах.
- Лунация по оста АС/ДС
- Марс и Сатурн в квадрат в ъглови домове
- Опозиция на Юпитер към У7 (Луна)
- Транз. Уран в опозиция към У4/У9 (Венера)
- Соларна ретро Венера в 7 дом в съвпад с нодална ос
- Транз. Плутон в квадрат към нат. Марс и възли
- Сол. Меркурий (упр. на 5ти и 8ми дом) в съвпад с нат. Юпитер на ДС (У11) ме навежда на едни приятни мисли относно партньорката му (ако има такава)...

Ще обобщя, че са възможни промени в семейния статус, в жилището и в отношенията с половинката (ако има постоянна връзка).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 21, 2008, 02:37:54 pm »

Да ме су не види!

Да "му се" не види де  ;D
Сега разбирате, че за да се включвам дори с по един кратък и неангажиращ коментар тук, се налага да 'крада' от работното си време... И се получава една.... Фигаро тук, Фигаро там...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #9 -: Ноември 21, 2008, 03:06:26 pm »
Ако си е в Стара Загора за 2007-2008
Брак, партньорства, семейство? Всичко по остта 7-1 дом, заедно с 4 дом.
Нещо в семейството, нещо, свързано с пари също.

Примерна форма-развод, местене в друго жилище, изплащане на пари.
Брак, теглене на кредит, местене.

Или ремонти, или нов човек в къщата?

За периода от рожд.ден 2008 напред
Може раждане на дете.
Поне ще му се иска много промяна на дома. Или ще се говори за това. А може и да стане. Изобщо активирани са му аспектите, говорещи за раждане на дете и свързаните с дома и местенето.
Много излитания и падания, така, нервозна година, не е речено в лош смисъл, просто внезапни промени и на настроението.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2008, 03:34:17 pm »
Адаш, ти искаш ли бележка?

*

kaily

• 5145
« Отговор #11 -: Ноември 21, 2008, 04:50:45 pm »
Ми давай.

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Ноември 21, 2008, 06:32:12 pm »
Има Сатурново възвръщане и то в 7 дом, правейки квадратура с управителя на дома.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2008, 04:28:41 pm »
Ето го и верния отговор - Лицето очаква дете /през лятото на 2009, живот и здраве/, бременността е много желана. В края на 2007 е купил апартамент с ипотечен кредит.

Поздравявам всички престрашили се за верните предположения и се извинявам, че толкова късно се включвам. :)

Ето тук могат да се прочетат много неща за солара на български език.

А това е информация на английски език.

:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Ноември 23, 2008, 07:15:52 pm »
Познах, познах! Уцелих!  :P

А Апостол е преписал едно към едно книгата на Марч, която прехвърлих на Кали на руски, навремето я прегледах, хубав превод, ма що е излъгал, че е негово дело.  >:(

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Ноември 26, 2008, 10:00:37 pm »
Пускам солара на млада жена.Какво важно събитие й предстои до юли месец 2009 година?

« Отговор #16 -: Ноември 26, 2008, 10:14:28 pm »
Пускам солара на млада жена.Какво важно събитие й предстои до юли месец 2009 година?
Ще забременее, ще се ожени, ще роди - може и не в тази последовалетност  :P  :P  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Ноември 26, 2008, 11:47:16 pm »
Ми аз се предавам без бой и незабавно.
Засегнати са и втори, трети, четвърти, пети, седми и десети дом.
Ако трябва да си смуча от пръстите да тълкувам, щех да кажа, че и предстои да се реализира, да взима пари, втори и е много много добре поставен, пък и Слънчо изгряващ, смяна на работа и кариера, интелектуалности разни, ще блесне.
А от друга страна по мойте книжки чета, че има и данни за брак и раждане и те са добре поставени и акцентирани.

И понеже не мога да вържа всичко, щото не може едновременно да ражда, сменя жилище-и това да, а освен това и да прогресира в кариерата и се предавам.

П.С.
Понеже гледам, че Юпитер и се търкаля през пети, а навремето говорехме, че немалко жени раждат него време, в т.ч. и аз, може пък да е родила или да роди тук до нова година, примерно, докато той и мине в шести, а после да си сменя работа или завърши образованието и това да и даде летящ старт, пък бабите за какво са.
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 11:53:53 pm от kaily »

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Ноември 27, 2008, 07:54:12 am »
Добре де,а не ви ли тревожи,че не е акцентиран 5 соларен дом,че соларния Марс в 4 сол. е в точен квадрат с наталния Уран? В натала управителите на 5 и 8 домове-Юпитер и Нептун са 5 д. и са в точен съвпад със сол. Луна и Плутон-управители на 4 и 12 домове? Да,предстои й 2-ро раждане,но ме тревожат тези положения.Транзитните възли са в 6 и 12 домове,а Уран е на върха на 8 дом.Соларният Лилит е в 6 дом, в съвпад с наталния Уран,който по натал е в съвпад с Антарес.
 В натала на съпруга й Венера управлява 5 дом във Везни и е неаспектирана в 12 дом в Телец на 25 *,а в 5 нат. д. са Плутон/упр. на 6-ти/,Юпитер/упр. на интерсептирания Стрелец в 6-ти/,Марс/съупр. също на 6-ти/ и Сатурн/упр. на 7,/интерсептиран дом/ 8 и 9 домове.Дано съм го написала достатъчно разбрано.Но се притеснявам,при транзита на Марс в Стрелец да не направи спонтанен аборт,а е в 4-5 месец на бременността.Не ми е близка,така че може да си кажете мнението без притеснения.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #19 -: Ноември 27, 2008, 10:47:56 am »
"Соларният Лилит е в 6 дом, в съвпад с наталния Уран,който по натал е в съвпад с Антарес."  срещустоящите Св и хирон :-\ биха ме притеснили и съвпада на ИЦ с АЦ и съответото разположение на соларен Сатурн и марс там с отношение към 3 дом-говорят за загуба принципно на по - възрастен човек...
изивинявай Skarlet, ако съм прекалено черногледа
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.