Здравей Гост

Прогресивен композит

• 142 Отговора
  • 46486 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Прогресивен композит
« Отговор #100 -: Февруари 16, 2011, 12:34:35 am »
ПР.Луна от един композит прави ингрес в риби.... :rolleyes:, вашата интерпретация... :rolleyes:
В кой дом ?

В трети... :blink:

Пътуване.. или нови интересни контакти за двойката, възможно ли е да станат по-чувствителни, по-нежни в отношенията по между си или пък да си направят романтично пътуване.. после да разкажеш какво им е донесъл ингреса в риби  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #101 -: Февруари 16, 2011, 12:41:45 am »
ПР.Луна от един композит прави ингрес в риби.... :rolleyes:, вашата интерпретация... :rolleyes:
В кой дом ?

Пътуване.. или нови интересни контакти за двойката, възможно ли е да станат по-чувствителни, по-нежни в отношенията по между си или пък да си направят романтично пътуване.. после да разкажеш какво им е донесъл ингреса в риби  :P
И аз така мисля- романтични пътувания,разговори,кориспонденция.Може и в чужбина - остта 3/9дом

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Февруари 16, 2011, 11:31:04 pm »
В кой дом ?

ще ,ще.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Прогресивен композит
« Отговор #103 -: Октомври 05, 2011, 10:47:50 pm »
Тепърва изучавам композит, а сега попаднах на този "прогресивен композит"...
Поствам и двата, някой може ли да ми каже защо този прогресивен композит е така плашещ?   :o
Има само трудни аспекти, а единствените планети с по приятни аспекти са Плутон и възела...

« Отговор #104 -: Октомври 11, 2011, 08:49:36 am »
А какво ще кажете за прогресивното новолуние  в композота.....
Моля,ако някой има опит и наблюдения,да сподели  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #105 -: Октомври 11, 2011, 01:08:03 pm »
Ако не се лъжа, при този аспект в композитната ми карта с баща ми , той почина  :'(
Да така си е, току що прожерих...

« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 01:22:11 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #106 -: Октомври 15, 2011, 08:42:13 pm »
Елфи,благодаря ти,че споделяш.Ако не те затруднява много,би ли погледнала в кой прогр.дом е новолунието,и в кой дом от композита попада  :-[

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #107 -: Април 21, 2012, 11:35:16 am »
забатачили сте я тази тема...Марая правилно ли видях, че слънцето на композита, който си пуснала е в съвпад с прогресивното ти новолуние?

та въпросът ми е за новолуние в прогресивен композит, който съвпада с композитна венера (и с моето пренатално новолуние)?

и още нещо за стандартния композит - какво му е толкова лошото на сатурн в 12 композитен дом?!?

и става ли нещо на съвпад на тр. сатурн с композитна луна?
« Последна редакция: Април 21, 2012, 01:12:50 pm от sladurkata »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #108 -: Април 21, 2012, 01:53:21 pm »
От основния композит е в почти точен съвпад.... ;D...Слънцето от прогресивния е в съвпад с ИЦ от наталната карта...
забатачили сте я тази тема...Марая правилно ли видях, че слънцето на композита, който си пуснала е в съвпад с прогресивното ти новолуние?

та въпросът ми е за новолуние в прогресивен композит, който съвпада с композитна венера (и с моето пренатално новолуние)?

и още нещо за стандартния композит - какво му е толкова лошото на сатурн в 12 композитен дом?!?

и става ли нещо на съвпад на тр. сатурн с композитна луна?

Ако питаш мен...колкото по-скрит е Сатурн в композита...толкова по-добре.

Става ...всичко що минава и активира личните планети в композитните карти....дава събития! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #109 -: Април 21, 2012, 02:39:01 pm »

Гледам кати на мъж и жена, скоро се запознали. Също прогресивен композит от датата на срещата

Пр. композитно слънце съвпад натално слънце на мъж

Пр. композитна луна съвпад натална луна на жена

Дали можем..от тези важни съвпади да заключим..че между тях ще излезе нещо по- продължително? :-\
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #110 -: Май 11, 2012, 10:05:28 am »
Здравейте на всички  :blink: Може ли да си кажете мнението по този прогресивен композит - какво може да се очаква от тези отношения. Дата, която съм сложила е на първата ни среща.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #111 -: Май 11, 2012, 10:11:48 am »
Така няма да стане .
Сложи си оригиналния композит на карта .

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #112 -: Май 11, 2012, 10:17:25 am »
Така няма да стане .
Сложи си оригиналния композит на карта .

Nkara, извинявам се може би не съм използвала подходящата карта. Би ли ме посъветвала коя карта да използвам, за да разбера какви са предполагаемите бъдещи събития между двама души?

Иначе това е оригиналния композит...
« Последна редакция: Май 11, 2012, 10:30:22 am от lusy »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #113 -: Май 11, 2012, 10:20:42 am »
Аууу тази тема съм я забравила! ;D

Ето тука ще питам за осите! ;D

Кара, какво ще кажеш за съвпадите на на слънцата и луните?

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #114 -: Май 11, 2012, 06:26:01 pm »
Искам поне да знам кой от двамата е овен и кой е телец ,   ;D ?

Да се направи прогностика трябват и наталните карти .
Бъдещите събития трябва да ги има потвърдени в наталните ви карти иначе са само локуми .

И ще помоля  zikovu да се пробва с тълкуването .
« Последна редакция: Май 11, 2012, 06:49:43 pm от nkara »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #115 -: Май 11, 2012, 06:54:33 pm »
nkara ;) ще се опитам- поправяй ме, където трябва.

синастрията на тези я видяхме...силна е..

Така...по композита- плюсове- кардинални оси, слънце в 11, луна в 5- двете в опозе- тука за мен трябва да има либов голяма, пълен 10 дом управлван от марс, който е в съвпад със слънцето в 11- желание тази любов да продължи- още повече, че венерата е там в 10. Партньорите нямат обаче общи духовни търсения. Духовните търсения се въртят около роматиката- У9 аспект с венера и У5. Мъжа е земен, жената обсебваща и ревнива- желае силно сериозното съжителство- както и той, де. Сатурна- У7 апектира разтящо У5. СЛВ прави много аспекти повече разтящи, кардиналните оси са аспектирани също.

Минуси- предимно разходящи аспекти виждам, няма аспект между У1 и У 7, У 10 не прави разтящи аспекти с нищо, освен с мерк..който в тази карта не виждам да е така важна планета...У 9 както и У5 са аспектирани да..ама разходящо...

Което мога да заключа е че хората могат да изкарат няколко години заедно, да им е хубаво и да са влюбени, може любовта да причинява болка на жената- венера съпад хирон опозе луна.......но като чели за продължителен брак...не ги виждам..макар, че 10 дом е напълнен и че намеренията са сериозни.

За сега е важна любовта,де- ако се случи да заживеят заедно да се обадят и да пуснат комбин! ;D

nkara- a ти какво ще кажеш за прогресивния?
« Последна редакция: Май 11, 2012, 07:05:24 pm от zikovu »

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #116 -: Май 11, 2012, 06:59:42 pm »
Като ми подшушне кой е роден около 12 май и кой около 10 април ще гледаме прогресивния .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #117 -: Май 11, 2012, 07:03:26 pm »
Аз прогресивния не съм го гледала в дълбочина, но мисля, че нещата ще станат със забавяне от мъжа.
От него зависят нещата.
В момента на запознанството може да си е имал друго грижи на главата.
Изглежда незаинтересован за разлика от жената.
Ооообаче У 1 и У 7 са в разтящ аспект, а У1 предтставлява и мъжа. Слв е много аспектиран, Ац има само 2 мажорни, но са разтящи ...следователно.....би трябвало да се е "родило" нещо което не е случайно.
И ще има продължение.
Но със забавяне...или? :rolleyes:

................чакаме зодийките!....а защо чакаме зодиййките???? :rolleyes: всъщност :unsure:  ;D

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #118 -: Май 11, 2012, 07:06:24 pm »
По-скоро на транзит ще реагират отколкото на прогресия .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #119 -: Май 11, 2012, 07:07:50 pm »

................чакаме зодийките!....а защо чакаме зодиййките???? :rolleyes: всъщност :unsure:  ;D
Щото искат прогностика .