Здравей Гост

Прогресивен композит

• 142 Отговора
  • 46530 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресивен композит
« Отговор #20 -: Март 24, 2010, 06:29:06 pm »

негов мц съвпад с моя венера....

Внимавай да не се цели в твоя 2 дом с Венерата ти там.  :-\ Да не ми се обидиш и ти като една труга съфорумка преди няколко години. Счупи форумите с един хорар за нейния възлюбен /пак по-млад/ и аз виждах повече финансов интерес в хорара и го казах, пък тя се обиди и не я чух и видях повече.  :P

ами , ами....
той си има многоооо , ама много.
цели се в позицийте и връзките ми -това със сигурност го знам.
но и чувства има момчето ,много съм различна от колекцията ,която притежава.
хубавото е ,че се забавлявам , а и по отношение на рибите винаги имам едно на ум..... :blink:
въобще не се сърдя! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Март 24, 2010, 06:44:45 pm »
Какво ги правиш тия риби бе, язовир ли имаш.... ;D ;D ;D

идея нямам , тоя е на 12-ти , мъжа ми на 11-ти. лелееее , докато ги изкарам до 31-ви дали ще ми стигне тоя живот?!!! :o

А, стига бееее! Направо падам. Пак ли Риба, ма Марайке! Е, не тва тва не може да бъде. Как се надушвате, бе хора?! Направо бедна ми е фантазията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 24, 2010, 07:00:12 pm »
Какво ги правиш тия риби бе, язовир ли имаш.... ;D ;D ;D

идея нямам , тоя е на 12-ти , мъжа ми на 11-ти. лелееее , докато ги изкарам до 31-ви дали ще ми стигне тоя живот?!!! :o

А, стига бееее! Направо падам. Пак ли Риба, ма Марайке! Е, не тва тва не може да бъде. Как се надушвате, бе хора?! Направо бедна ми е фантазията.

аз нямам думи :-X.просто не е истина....всеки жест и най-малкото нещо като поведение и присъствие го е впечатлило.връзката започна чрез работа... , общ проект. силно впечатлена съм ,защото асц е телец на 17гр. изключително ме впечатли , абе така и не се усетих кога започнах да потъвам лекичко , но започнах да се поокопитвам. при това сме 2 змий ,той метална , а аз дървена.
има изключителен интерес към астрология и езотерика....,но пак риби....уфффффффф.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 24, 2010, 07:01:21 pm »
Какво, какво, на риба ли замириса?  ;D А стига бе Марайке, едно новолуние в Риби не ти ли е достатъчно?
За мъж със Слънце в Риби не ща и да си помислям вече след любофтъ на живота ми.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Март 24, 2010, 07:04:48 pm »
Какво, какво, на риба ли замириса?  ;D А стига бе Марайке, едно новолуние в Риби не ти ли е достатъчно?
За мъж със Слънце в Риби не ща и да си помислям вече след любофтъ на живота ми.  ;D ;D ;D

ужас! не казвай голяма дума ,недей! щото никой и за нищо не те пита , а просто те връхлита. ;D
риба ,
« Последна редакция: Март 25, 2010, 12:26:37 pm от Марая »

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Март 24, 2010, 07:05:58 pm »
Какво, какво, на риба ли замириса?  ;D А стига бе Марайке, едно новолуние в Риби не ти ли е достатъчно?
За мъж със Слънце в Риби не ща и да си помислям вече след любофтъ на живота ми.  ;D ;D ;D

Ти сещаш ли се като бяхме лятото в ресторанта, тя се "заигра" с келнера и той се оказа Риби....направо не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 24, 2010, 07:10:45 pm »
Туй са й кЪрмичните връзки, няма отърване! Сатурн!  :blink:

А моите са телешко варено  ;D, по Юпитер в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 24, 2010, 07:11:21 pm »

Ти сещаш ли се като бяхме лятото в ресторанта, тя се "заигра" с келнера и той се оказа Риби....направо не е истина.

не знам какво да правя , чесно ви казвам ,де що риба има все е моя...просто моя!какво толкова ги привлича не знам.
при мен 4-ти дом си работи и това е положението! :( ;D ;D
момчето има марс във водолей и забележете .....забележете венера е в овен. откачам. ужас!
в композитната карта сатурн и юпитер са в 4-ти. упр. на 5-ти и 3-ти и 8-ми в 12-ти. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 24, 2010, 07:16:57 pm »

запознах се на 3 март с него  :blink:. дори и за миг не съм си го помислила....,нещо стана. стана във варна. той не е от софия. живее близо до варна ;D. много богат ,интелигентен , интуитивен и странен. има страхотно влияние.
каква карма ,нали сатурн и юпитер в съвпад ,нали сатурн са старите хора....,тези от миналото. лелее,като пате в кълчища съм! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 24, 2010, 07:21:41 pm »
Виж, интересно... Малко след пълнолунието си се запознала с него, при мунданен съвпад на Венера с Уран. Странна, вълнуваща среща с неочакван развой.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 24, 2010, 07:27:27 pm »
Виж, интересно... Малко след пълнолунието си се запознала с него, при мунданен съвпад на Венера с Уран. Странна, вълнуваща среща с неочакван развой.  :blink:

беше забелязал , че в офиса ми горят свещички. бяхме в страхотно заведение , но на нито една маса не горяха свещи, с изключение на нашта ;D. всеки ден се говори по 1час, въобще кой транзит ми го донесе незнам, тцц-тццц. и колко ли ще продължи . :o :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 24, 2010, 07:31:53 pm »
Тази "придобивка" ще да е по Юпитер, но защо върху Сатурна ти, не разбирам? Но пък като се има предвид, че имате общи бизнес интереси и проекти, има резон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 24, 2010, 07:36:41 pm »
Тази "придобивка" ще да е по Юпитер, но защо върху Сатурна ти, не разбирам? Но пък като се има предвид, че имате общи бизнес интереси и проекти, има резон.

управител на 2-ри е сатурн ;D ;D ,ха-ха ,тоя да не си плати за всички риби?! ;D ;D това беше в кръга на шегата , но....лили ,неговия юпи е на 26 в телец ,можем ли да го приемем за съвпад с моя дсц?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Март 24, 2010, 07:38:57 pm »
Най-малкото отправя тригон към твоята Венера, което не е никак за оплакване.
Неговата Луна в Стрелец ли е?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 24, 2010, 07:42:23 pm »
Най-малкото отправя тригон към твоята Венера, което не е никак за оплакване.
Неговата Луна в Стрелец ли е?

да ,на 18 в стрелец. ;D ;D
приемам го за съвпад със слънцето. неговия асц в телец е в съвпад с моя луна ;D.
луната му е в съвпад с нептун ;D ;D ;D , а моя нептун е в съвпад с неговия дсц.... ;D
абе не знам , ама си е магия отвсякъе.
и е адаш на един човек ;D ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Март 24, 2010, 07:43:53 pm »

И моите са Телета, бре, хич Сатурна ми не лепи Лъвове. Е с асц-и пък съм имала...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Март 24, 2010, 07:45:07 pm »
....,нещо стана. стана във варна. той не е от софия. живее близо до варна ;D.

Нали е риба, до морето....хехе. А аз се чудя къде се покри Марая, уж за Варна тръгна, викам потъна ли що стана.  ;D :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #37 -: Март 24, 2010, 07:47:21 pm »

Хихихихи, телешко варено с огнено въздушен привкус, щото управителката ти на 7 дом Венера е в Овен, но и почти целия Близнаци е в 7 дом. Остава да намериш мъж със Слънце/Луна в Близнаци,  асцендент или Луна в Овен да ти пасне на 5-я дом и Венера/Меркурий. Оглеждай се за такъв екземпляр - редък и малко луд.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Март 24, 2010, 07:48:09 pm »

не знам какво да правя , чесно ви казвам ,де що риба има все е моя...просто моя!какво толкова ги привлича не знам.
при мен 4-ти дом си работи и това е положението! :( ;D ;D

Наистина и на мен ми се лепят, но мен нещо не ме трогват, не са ми по вкуса мъжете, не успяват да ме завладеят и както и друг път съм казвала слава Богу, че като ви слушам.  ;D Но пък много обичам Луна в Риби, е зависи, де, но имам известни приятни впечатления.    

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #39 -: Март 24, 2010, 07:49:53 pm »

....забележете венера е в овен. откачам. ужас!

Ми, ша откачиш,щото Венерите ви не са съвместими. Изживей си мига,пък квото доди. Виж,аз умрем за Слънце и Венера в Овен.  :rolleyes: