Здравей Гост

Прогресивен композит

• 142 Отговора
  • 46558 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивен композит
« Отговор #40 -: Март 24, 2010, 07:50:44 pm »
Скарлет, Близнаците са ми в черния списък, ако не знаеш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 24, 2010, 07:51:24 pm »
....,нещо стана. стана във варна. той не е от софия. живее близо до варна ;D.

Нали е риба, до морето....хехе. А аз се чудя къде се покри Марая, уж за Варна тръгна, викам потъна ли що стана.  ;D :P

НА РАПОНГЕ там попотънах и нямах време да звъня на никой , ама другата седмица....ще пиеме по едно :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #42 -: Март 24, 2010, 07:53:14 pm »

да ,на 18 в стрелец. ;D ;D
приемам го за съвпад със слънцето. неговия асц в телец е в съвпад с моя луна ;D.
луната му е в съвпад с нептун ;D ;D ;D , а моя нептун е в съвпад с неговия дсц.... ;D
абе не знам , ама си е магия отвсякъе.
и е адаш на един човек ;D ;D ;D ;D

Ееееее, супер!  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Март 24, 2010, 07:54:38 pm »
Ами Нептунова любов само край морето се лови, това е положението!  :88:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 24, 2010, 07:56:58 pm »

....забележете венера е в овен. откачам. ужас!

Ми, ша откачиш,щото Венерите ви не са съвместими. Изживей си мига,пък квото доди. Виж,аз умрем за Слънце и Венера в Овен.  :rolleyes:

съгласна съм с теб абсолютно , но като го гледам мъжа ми как съжителства със квадратури и опозиций ми настръхва косата....., ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #45 -: Март 24, 2010, 07:57:25 pm »
Скарлет, Близнаците са ми в черния списък, ако не знаеш.  ;D

Аааа,никога не казвай "никога". Не знаеш откъде щи доди вихрушката.  :P И аз нямам нищо в Близнаци, нито пък Слънцето и Венерата му правят кой знае какви аспекти към моите планети,освен секстил с Луната ми и квадрат с Плутона ми, но ме взе. И аз него. Та, най-малко съм очаквала за Близнаци да се омъжа, но е факт. И като за капак и майка ми, и сина ми са Близнаци.  :P
« Последна редакция: Март 24, 2010, 08:07:51 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 24, 2010, 07:59:59 pm »
силен нептун в синастрията. съвпад на хирон с негов меркурий. мойто слънце е в негов 7-ми , неговото в мой 4-ти.
мани ,мани....

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 24, 2010, 08:03:03 pm »

силни са любовите по нептун....,магнетични и различни. романтика ,внимание ,загадъчност ,топлина в очите....
просто не е за вярване! :o

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #48 -: Март 24, 2010, 08:04:38 pm »
силен нептун в синастрията. съвпад на хирон с негов меркурий. мойто слънце е в негов 7-ми , неговото в мой 4-ти.
мани ,мани....

Е,ее,ее,ниц, па боц!  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #49 -: Март 24, 2010, 08:09:13 pm »

силни са любовите по нептун....,магнетични и различни. романтика ,внимание ,загадъчност ,топлина в очите....

Ох, размекна ме, Марайке и ме върна хилядолетия назад.  :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 24, 2010, 08:10:16 pm »
мани ,мани....

Е,ее,ее,ниц, па боц!  ;D

щооооо? ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 24, 2010, 08:12:30 pm »

Ох, размекна ме, Марайке и ме върна хилядолетия назад.  :49:

много е красиво и ....иии , ако не му мине котка път ,може и да реабилитирам рибките!
само искам да вметна , че има телепатически контакт и всичко е някак си предопределено.
изключително е важно разбирането и комуникацията ,която в момента става дори и с поглед! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Март 24, 2010, 08:21:25 pm »

Емпатия и телепатия...
С бившия имахме опозиция Венера-Нептун. Много често се случваше да ми се обади в момента, в който започвам да си мисля за него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #53 -: Март 24, 2010, 08:25:37 pm »
Марая Честита нова любов  :blink:!

Защо не вземеш да "метнеш" синастрията ви да я разгледаме  ;)? Знае ли човек от къде какво ще излезе...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Март 24, 2010, 08:26:41 pm »
Нептунчо е замесен, да. Магнетично е доста, особено с телепатията. Усещането за сливане с другия, сякаш сте един човек, една душа. Необятна е такава любов.
Като взехме да говорим имам чувството, че доста надълбоко си, може би трябва да внимаваш - да се носиш по течението, но да не се оставяш да те завлече.  ;)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 25, 2010, 04:41:41 am »
Нептунчо е замесен, да. Магнетично е доста, особено с телепатията. Усещането за сливане с другия, сякаш сте един човек, една душа. Необятна е такава любов.
Като взехме да говорим имам чувството, че доста надълбоко си, може би трябва да внимаваш - да се носиш по течението, но да не се оставяш да те завлече.  ;)  

дааа , много си права....
нептун  :blink:,само с него не съм си говорила от близо тет-а-тет .....но!!!-налага се. ;) :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #56 -: Март 25, 2010, 09:01:46 am »
Браво, Марайке, вървиш в синхрон с природата, нали е пролет  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 25, 2010, 01:21:14 pm »
Браво, Марайке, вървиш в синхрон с природата, нали е пролет  :blink:

колкото и невероятно да звучи ,когато ми каза синухе , а и ти ,че тази година имало любов ,аз се хилех....
ама ,то започна да цъфти всичко , та май и в душата ми разцъфна пролет.....
каквото и да е , е едно страхотно цветно чувство и надежда в която има място и за парченца любов! :blink:

*

missKapriz

« Отговор #58 -: Март 25, 2010, 01:58:06 pm »
Цитат
ама ,то започна да цъфти всичко , та май и в душата ми разцъфна пролет.....
каквото и да е , е едно страхотно цветно чувство и надежда в която има място и за парченца любов!

Дай Боже всекиму!!! :08:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #59 -: Март 25, 2010, 03:55:24 pm »
Тази "придобивка" ще да е по Юпитер, но защо върху Сатурна ти, не разбирам? Но пък като се има предвид, че имате общи бизнес интереси и проекти, има резон.

Като гледаме само тоя аспект на пръв поглед е странно,но всъщност в картата на Марая Сатурн диспозира Венерата,а Юпитер е връз него-пренася се някакво влияние.
В транзитната решетка все пак има и намесен 7ми дом (наталната позиция на Юпитер).

Но си мисля,че тая златна рибка (някой го беше измислил тука в сайта за комбинацията Риби с АСЦ Телец  ;D ) цъфна покрай тригона Нептун/Хирон с натален Юпитер в 7ми дом, нали уж бил пепеляшкин (да не е само пепелянков аспект  :P ),а и момчето е по Юпитер (няма да казвам защо точно по него,ако Марая сама не реши);а и се очаква сега и тр Юпитер да направи тригон с натален Нептун ,което е двоен аспект  :rolleyes: