Здравей Гост

Прогресивен композит

• 142 Отговора
  • 46541 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогресивен композит
« Отговор #60 -: Март 25, 2010, 05:16:07 pm »

колкото и невероятно да звучи ,когато ми каза синухе , а и ти ,че тази година имало любов ,аз се хилех....

Не мога да разбера на кво се хилиш. А и ти очи нямаш ли да ги видиш тези неща в картата си? Очеизбождащи са. Чак ме накара и аз да погледна картата ти.  :blink: Гледай да се възползваш от прекрасните аспекти между 1 и 5 май. Но тогава според мен ще е намесен бизнес. Може и нещо ново да започнеш, защото транз. Марс е на соларен МЦ и в тригон със Слънцето ти, а транз. Слънце е в съвпад с нат. Луна. А пък между 15 и 17 май имаш чуден съвпад на транз. Венера и Луна с нат. Юпитер и дир. Луна. Можеш да очакваш освен разцъфтяваща любов и някаква придобивка. Д'ан вземе да ти предложи брак тоз юноша бледен,ма Марайке?  ;D Майтапя се.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 25, 2010, 05:27:11 pm »
не знам откъде цъфна ,но нещата стават доста интересни и взаимни. има страхотно спокойствие и синхрон в отношенията..... :blink:
изумена съм от обясненията които давам и получавам , от липсата на дистанция в духовния контакт. от търсенето на близост.....
идея нямам.... , нещата са извън контрол! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Март 25, 2010, 05:37:20 pm »

колкото и невероятно да звучи ,когато ми каза синухе , а и ти ,че тази година имало любов ,аз се хилех....

Не мога да разбера на кво се хилиш. А и ти очи нямаш ли да ги видиш тези неща в картата си? Очеизбождащи са. Чак ме накара и аз да погледна картата ти.  :blink: Гледай да се възползваш от прекрасните аспекти между 1 и 5 май. Но тогава според мен ще е намесен бизнес. Може и нещо ново да започнеш, защото транз. Марс е на соларен МЦ и в тригон със Слънцето ти, а транз. Слънце е в съвпад с нат. Луна. А пък между 15 и 17 май имаш чуден съвпад на транз. Венера и Луна с нат. Юпитер и дир. Луна. Можеш да очакваш освен разцъфтяваща любов и някаква придобивка. Д'ан вземе да ти предложи брак тоз юноша бледен,ма Марайке?  ;D Майтапя се.

изключителна връзка е ,с много душевност и търсене от негова страна. упр. на неговия асц-венера е на 24гр. в овен , в момента има пр.слънце в съвпад с нат.венера. същия аспект имам и аз.
връзката започна заради работа , но ..... явно това е бил повода. момчето ми гласува невероятно доверие.
в синастрията мой хирон в съвпад с негов мерк ,упр. на 2-ят му натален дом. както и мой хирон съвпад негово слънце-упр.на 5-я му дом. 17гр. мерк в риби ,21гр.слънце в риби......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #63 -: Март 25, 2010, 05:39:34 pm »
Радвам се за теб.  :blink: Това са прекрасни мигове. Бъди щастлива!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Март 25, 2010, 05:50:24 pm »
обаче прогресивните композити много работят.....наистина!

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Март 25, 2010, 06:06:27 pm »
Радвам се за теб.  :blink: Това са прекрасни мигове. Бъди щастлива!  :88:

мерси скарлетка :wub: , въпроса е в това ,че точно когато спреме да очакваме и търсиме ,точно тогава вселената изпраща онова , което дълго сме търсили.
аз обаче за себе си казвам ,че не се надявам ,не очаквам ,просто е редно да изживея мига.... , а всеки миг е вечност. :blink:
интересно ми е защо все риби ,защо?!
и винаги ли ще бъде вода , онова емоционално чувство и онези взаимоотношения?
близнаци и телец са в 7-я ми дом. миии ,сухи са ми телците , много практични и материални. близнака ми е в повече въздушен ,много говорене ,бърборене...., а водата  ;D-все се давя там ,все потъвам и все отричам , а тя приижда ,просто като прилива е , винаги ме застига ,тогава ,когато най-малко съм я очаквала....

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Март 25, 2010, 06:13:10 pm »
Водата е най-силната от всички стихии - трите агрегатни състояния.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Март 25, 2010, 06:24:44 pm »
Сещате ли се за филма "Мемоарите на една гейша"?
Имаше една реплика там - "за водата няма прегради".
Най-силната страна, която свързвам с акцента върху водния елемент /мутабелна вода/, е умението да заемеш формата на съда, когато необходимо. Гъвкавост и бърза адаптивност. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Март 25, 2010, 06:33:47 pm »
Марая, доколкото си спомням от разглеждането на картата ти, юлското слънчево затъмнение ти попадаше в опозиция на твоята Венера, а си имаш съвпад Венера/Слънце по дирекции или прогресии беше - просто се е отключил аспекта  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Март 25, 2010, 06:35:56 pm »
сякаш много леко и лесно боравя с водата. усещам я и умея да я разбирам ,знам ,че тя помни всичко , има вкус и мирис приемайки ги от онова до което се докосва...стихията и не е просто стихия , тя е от капката в лотоса ,през ромона на потока ,през кристалната бълбукаща изворна вода ,през блатото и езерото ,през спокойствието и ефира до цунамито....тя водата , може повече от камъка ,защото е постоянна в стремежа си да изглади всяко противоречие дори със самата себе си....

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 25, 2010, 06:46:29 pm »
Марая, доколкото си спомням от разглеждането на картата ти, юлското слънчево затъмнение ти попадаше в опозиция на твоята Венера, а си имаш съвпад Венера/Слънце по дирекции или прогресии беше - просто се е отключил аспекта  ;)

съвпада на символично дирекционно слънце с венера /натална/ се повтаря и в неговата карта. мисля ,че това е събитието.
на 15.01.2010г. при частичното слънчево затъмнение имам точен тригон с натална луна. онова от миналата година , би следвало да действа около 6год. , ако не ме лъже паметта или нещо бъркам?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #71 -: Март 25, 2010, 06:56:48 pm »
миии ,сухи са ми телците , много практични и материални.

Ще се удавиш, казвам ти аз.  ;D

Телците са си Телци. На тях можеш да разчиташ и да се облегнеш във всякакъв момент, с тях е сигурно и спокойно, тъй, че как ще са сухи, айди ся.  :P
Шегувам се.
 Разбирам какво искаш да кажеш, но един човек не е само Слънце и затова ако е само земя ще бъде много втвърдяващо във всичкия смисъл определено.  :rolleyes:
 Друго си е да има малко вода или силна такава планета, това за мен е една чудесна комбинация за връзка. Пък аз съм огин и вода и ще се вихря само как аз умея...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 25, 2010, 07:05:10 pm »
миии ,сухи са ми телците , много практични и материални.

Ще се удавиш, казвам ти аз.  ;D

Телците са си Телци. На тях можеш да разчиташ и да се облегнеш във всякакъв момент, с тях е сигурно и спокойно, тъй, че как ще са сухи, айди ся.  :P
Шегувам се.
 Разбирам какво искаш да кажеш, но един човек не е само Слънце и затова ако е само земя ще бъде много втвърдяващо във всичкия смисъл определено.  :rolleyes:
 Друго си е да има малко вода или силна такава планета, това за мен е една чудесна комбинация за връзка. Пък аз съм огин и вода и ще се вихря само как аз умея...

я врътни един хорар за връзката ми с този човек. аз съм в софия часа е 19:52 мин. въпроса е :
силни ли са чувствата на този мъж към мен? ;D
иии , лелееее ,стискай палци да се науча най-накрая да плувам във водите на нептун!

« Отговор #73 -: Март 25, 2010, 07:16:26 pm »
Марая много се радвам че след нещата  които преживя си срищнала мъж който да те уважава и ухажва да те кара да се чувсташ желана!Той как се държи към децата и хвърлила ли си око на синастричните му астекти с тях?
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 25, 2010, 07:21:00 pm »
Марая много се радвам че след нещата  които преживя си срищнала мъж който да те уважава и ухажва да те кара да се чувсташ желана!Той как се държи към децата и хвърлила ли си око на синастричните му астекти с тях?

с едната от дъщерите ми има съвпад на марс негов ,нейна водолейска луна. с другите не съм гледала.
децата все още не го познават и не бързам....
има време за всичко. абе усещам се като тинейджър ветеран ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #75 -: Март 27, 2010, 06:27:30 am »
Марая, доколкото си спомням от разглеждането на картата ти, юлското слънчево затъмнение  ти попадаше в опозиция на твоята Венера, а си имаш съвпад Венера/Слънце по дирекции или прогресии беше - просто се е отключил аспекта  ;)

съвпада на символично дирекционно слънце с венера /натална/ се повтаря и в неговата карта. мисля ,че това е събитието.
на 15.01.2010г. при частичното слънчево затъмнение имам точен тригон с натална луна. онова от миналата година , би следвало да действа около 6год. , ако не ме лъже паметта или нещо бъркам?

Сетих се още нещо. Казваш, че сте се срещнали на 3 март. Точно тогава Марс е в точката на юлското слънчево затъмнение от миналата година и отключва един вид опозицията му с Венерата ти и актуалния дирекционен съвпад, а го прави чак сега заради дългия регрограден ход на Марс, който се явява един вид тригер. Сатурн също ти е квадратирал Венерата /слънчасалата и с дирекционния съвпад  :P ;D /, поради ретроградния си ход, още един път ще я пообиколи  :P

По тази логика, би трябвало картата на всеки, който има планета във взаимодействие с това сл. затъмнение, да прояви нещо по това време на събитийно ниво, ако е заложено в динамиката на хороскопа.
« Последна редакция: Март 27, 2010, 06:32:20 am от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Март 27, 2010, 10:55:22 am »
Сатурн също ти е квадратирал Венерата /слънчасалата и с дирекционния съвпад  :P ;D /, поради ретроградния си ход, още един път ще я пообиколи  :P

По тази логика, би трябвало картата на всеки, който има планета във взаимодействие с това сл. затъмнение, да прояви нещо по това време на събитийно ниво, ако е заложено в динамиката на хороскопа.

намам квадрат на сатурн/венера , а тригон ,при това в началото на април ще бъде точен. за кой квадрат приказваш? :-\ :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #77 -: Март 27, 2010, 12:23:26 pm »
Ахъм, предстои ти тригон между тр.Сатурн и Венера, права си. Не съм визуализирала добре  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Март 27, 2010, 12:31:30 pm »
Ахъм, предстои ти тригон между тр.Сатурн и Венера, права си. Не съм визуализирала добре  ;D

асол ,според теб влиянието на това затъмнение има голямо въздействие в/у наталната карта ,доколкото разбирам.
четох ,че влиянието му ще се усеща до следващото....
ти как мислиш ,какви наблюдения имаш?
разсъждавам на глас и си мисля в следния ред на мисли....
опозиция с/у венера в деня на затъмнението. ключови думички за венера: любов,хармония ,пари.
сатурн /диспозитор на венера в картата ми/тригон с венера.
ключови думички за сатурн:
структура ,кристализация , дисциплина ,отговорност,връщане към миналото ,стабилизиране.
тааа , дали няма да е нещо друго :lol: :-\ ,връщане към мъжа ми и /или/ негово връщане ? :-\ :rolleyes:
разсъждавам на глас......

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Март 27, 2010, 12:45:58 pm »
и още нещо по отношение на прогресивния композит.
всъщност принципа е един , а важния инструмент за прогностика и тук е прогресивната луна.
предстоящите аспекти към планетите в композита и в прогресивния биха могли да се разглеждат на принципите по които работи и натала.
май само тя-прогресивната луна е важна в този вид композит.... :-\