Здравей Гост

Прогресивен композит

• 142 Отговора
  • 46579 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Прогресивен композит
« Отговор #80 -: Април 09, 2010, 03:43:56 pm »
Усещам, че не е само Луната, но времето ще покаже. Прогресивната венера също, а я си представи в композита, прогресивна венера съвпад с Плутон ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #81 -: Април 09, 2010, 07:02:47 pm »
Усещам, че не е само Луната, но времето ще покаже. Прогресивната венера също, а я си представи в композита, прогресивна венера съвпад с Плутон ?

Там, къде е замесен Плутон все е изродило всичко. Дали ще е в композит или в натал, в напрегнат аспект с Венера е олеле майко.  :rolleyes: Важното е да не управлява домове на здравето, децата или физическото тяло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Ноември 04, 2010, 08:35:46 pm »
I ОЩЕ.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #83 -: Ноември 04, 2010, 11:29:10 pm »
Моите наблюдения са върху прогресивната луна в композита :)))
Когато сме се гаджетосали с моя приятел, прогресивната луна е била в 4ти дом ( тя е У4 по прогресия ) и е била в последните градуси :)) За танца и през 5ти дом, може да се досетите.. :))
Но в 6ти дом нещата бавно се променят, с навлизането на пр. Луна в 6ти дом, и двамата се грижехме един за друг, НО тази грижовност отключи нещо егоистично и ДВАМАТА започнахме да се "възползваме" от помощта си при всеки удобен момент. Сега пр. Луна се намира в края на 6ти дом и се чудя какво ли ще донесе, имам наблюдения, че прогресивните луни в началото и края на дома най-много се усещат. До няколко месеца предстои да навлезе в 7ми дом под знака на везните :) и ще направи съвпад с юпитерчо :)) Ако сме още заедно, по-натам ще споделя как е подействала :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #84 -: Ноември 05, 2010, 03:45:59 am »
Моите наблюдения са върху прогресивната луна в композита :)))
Когато сме се гаджетосали с моя приятел, прогресивната луна е била в 4ти дом ( тя е У4 по прогресия ) и е била в последните градуси :)) За танца и през 5ти дом, може да се досетите.. :))
Но в 6ти дом нещата бавно се променят, с навлизането на пр. Луна в 6ти дом, и двамата се грижехме един за друг, НО тази грижовност отключи нещо егоистично и ДВАМАТА започнахме да се "възползваме" от помощта си при всеки удобен момент. Сега пр. Луна се намира в края на 6ти дом и се чудя какво ли ще донесе, имам наблюдения, че прогресивните луни в началото и края на дома най-много се усещат. До няколко месеца предстои да навлезе в 7ми дом под знака на везните :) и ще направи съвпад с юпитерчо :)) Ако сме още заедно, по-натам ще споделя как е подействала :))))

Пр. композитна Луна в 8 дом, хич не е приятно да знаеш...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 05, 2010, 03:57:50 am »

А за този какво ще кажете? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #86 -: Ноември 05, 2010, 02:24:36 pm »
Мaрая  то така без да се види първоначалния композит не може да се каже с точност. Но прогресивното Иц с този Мерк на него има някакви доk за оправяне по инициатива на жената. Мъжът си е кротнал, в 4 дом, но с този Хирон вътре, незнам, може да не му е много комфортно, но нема как да пребори Сатурна. СЛВ ще влезе в 6 скоро, това показва, че същинските събития започват по оsта 6/12, това са скрити и явни проблеми в ежедневието , ще излязат на дневен ред.
Любовта определено е силно трансформираща за тях, но трябва да се видят и другите аспекти в композита, за да се каже, кой е страдалеца, мъжа или жената. Май е жената, не ѝ е лесно. Виж Венера в овен в  5 дом , с диспозитор Марс в Стрелец, а Юпито е в рак 8 дом. Луната ще да е . Това е за сега от мен.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 04:04:44 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Ноември 05, 2010, 03:33:12 pm »
Мрая  то така без да се види първоначалния композит не може да се каже с точност.

;D Ето го основния ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #88 -: Ноември 05, 2010, 06:02:18 pm »
Много интересно, това неаспектирано слънце.......
Това което ми идва, е че тези хора могат да се разделят само при Плутонов или уранов аспект към АЦ и ДЦ, защото за техните управители са малефици. Но пак трябва да се вземат под внимание и диспозиторите им .
Сериозна криза, Уран ва ДЦ и тотален край, при Плутон на ИЦ. 
А, бе жената, ще го сложи този край според мен.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 06:07:18 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Ноември 05, 2010, 06:30:49 pm »
Много интересно, това неаспектирано слънце.......
Това което ми идва, е че тези хора могат да се разделят само при Плутонов или уранов аспект към АЦ и ДЦ, защото за техните управители са малефици. Но пак трябва да се вземат под внимание и диспозиторите им .
Сериозна криза, Уран ва ДЦ и тотален край, при Плутон на ИЦ. 
А, бе жената, ще го сложи този край според мен.

И аз така мисля! ;D ;D ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #90 -: Февруари 12, 2011, 11:23:36 pm »
Някой има ли наблюдения относно прогресирането на МЦ при композита ?
Аспекти, съвпади, смяна на знак ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
« Отговор #91 -: Февруари 13, 2011, 12:24:21 am »
Марая, на прогресивна композитна Луна след 10 месеца й предстои квадратура с прогр. композитно Слънце. Тогава ще има някаква развръзка в отношенията, които вероятно ще приключат, когато прогрес. комп. Луна направи квадратура с прогр. комп. Сатурн. Тогава може да се каже, че любовта напълно ще бъде забравена. Комп. прогр. Венера ще загуби поддръжката от прогр. комп. Луна /тригона се разпада/. Ако в момента децата държат връзката, то тогава дори и те няма да са в състояние да направят така, че родителите да се сближат отново.

Аз говоря, ама всъщност не знам чии са тези карти. Семейството пред развод ли е? Имат ли деца?

« Отговор #92 -: Февруари 13, 2011, 05:37:49 am »
Mоже ли някой да мои отговори - какво да очаквам при композитно новолуние на върха на 11 дом - тригон с юпитер и нептун от 6 дом?Мога ли да го тълкувам като ново начало,както при  лунациите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Февруари 13, 2011, 10:38:56 pm »
Mоже ли някой да мои отговори - какво да очаквам при композитно новолуние на върха на 11 дом - тригон с юпитер и нептун от 6 дом?Мога ли да го тълкувам като ново начало,както при  лунациите?

Нови цели и реализация на връзката....Разширение по отношение на оста 5/11-ти...и всички аналогии по нея.. :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #94 -: Февруари 13, 2011, 10:59:18 pm »
Интересно ми е като се задава въпрос, защо картината е винаги частична, в какви знаци попада това новолуние?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #95 -: Февруари 14, 2011, 02:51:45 am »

Пр. композитна Луна в 8 дом, хич не е приятно да знаеш...

В какъв смисъл?

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Февруари 14, 2011, 02:56:51 am »
ПР.Луна от един композит прави ингрес в риби.... :rolleyes:, вашата интерпретация... :rolleyes:

« Отговор #97 -: Февруари 15, 2011, 05:13:47 am »
Интересно ми е като се задава въпрос, защо картината е винаги частична, в какви знаци попада това новолуние?
доколкото знам ,знаците при този вид карти /прогресии ,дирекции/ не са от толкова голяма змачение.По - важни са домовете и аспектите ...........или се лъжа? :blink:

« Отговор #98 -: Февруари 15, 2011, 05:29:12 am »
ПР.Луна от един композит прави ингрес в риби.... :rolleyes:, вашата интерпретация... :rolleyes:
В кой дом ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Февруари 15, 2011, 07:23:28 am »
В кой дом ?

В трети... :blink: