Здравей Гост

Безотговорно родителство

• 2 Отговора
  • 1193 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Безотговорно родителство
« -: Ноември 21, 2008, 06:00:13 pm »
Какви аспекти в наталната карта   показват, че  ще бъдем добри или лоши  родители.
аз имам  и конкретно  питане, е  малко  ще използвам  клубчето за  психотерапевтичен кабинет, но изтърпете ме  моля.Разведена съм  , бившия  се сеща че е родител само когато  няма кака  до  него. Сега обаче  дойде момент в които той  тотално ги забрави. Не е ревност  към  въпросната, знам и в картата му  личи а и моят опит  с него говори , че при  него връзкитте са  проблем и се вкопчва като пиявица. На  този момент  ме интересува  само дали в  картата му личат  раздели някакви,  просто  ми трябва  финансовата му  помощ, нищо  друго. Меркантилност  лиш що  ли е, както щете го наречете
Ето му и данните 20.07.1961. 15.15- 15.30 Разград
Наистина ми е много важно, а  на този момент  аз виждам в картата му  просто  това , което искам да видя. Толкова съм му  бясна.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
Re: Безотговорно родителство
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2008, 06:38:26 pm »
Любовчия си е той, да - господар на Дсц (Венера) в 7 дом, в Близнаци, Луна във Везни, Венера в квадрат с Марс и Плутон  ;D

Но виж, дали е безхаберен и безотговорен родител не мога да отсъдя.
Един от ключовите аспекти в картата му е опозицията на Слънцето и Сатурн (ретрограден и на трон) в двойката знаци Рак/Козирог, които по принцип се свързват със семейни теми. Луната е фокус на кардинален тау-квадрат със Слънцето и Сатурн... Мда, класически семеен триъгълник, всякакви вариации на тема поемане на отговорност за семейството и неговото "оцеляване" в пряк и преносен смисъл.

Този аспект предполага трудни отношения с родителите, особено с бащата. Може да живее с усещането, че навремето не е получил необходимата (материална, духовна и прочие) подкрепа или просто елементарна човешка загриженост от баща си и впоследствие несъзнателно се фиксира върху тази тема, като той самият отказва да се ангажира (да речем, с конкретни отговорности). Ролята на бащата несъзнателно се свежда до архетипната уранова мисия "да си хвърли семето", а вътрешният бащински образ е изпълнен с противоречия. Независимо дали е получил или не е получил подкрепата, от която се е нуждаел, целта е била да се научи сам да си пробива път, да оцелява, да действа в условия, които изискват адаптация към партньори/обстоятелства, върху които няма контрол, които бързо се променят, да намери сам своето място в живота без посредници, ментори и авторитети.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
Re: Безотговорно родителство
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2008, 08:44:45 pm »
Мдаааа  той е любовчия  но от тези които отчаяно търсят и очакватт любовта  но  жените  трдно  им обръщат  причини и е много обсебващ  , до степен  на досада. Благодаря ти Лили, мен  ми интересува картата му от  гледна точка на  транзити има  ли  предстоящи раздели скоро, защото  тогава  тази обсебваща  любов той  прехвърля върху  децата  си и те са  тези които  получават, защото е много  нечестно мамка му  да  черпи блага  някаква си  там за сметка  на децата  ти. Ние  жените  поне когато  правим такива връзки  ги  правим и мислики дали  ще са полезни и за децата ни..мъже...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей