Ах, че интересна тема.

С огромно закъснение, но просто от чисто женско любопитство, а и навярно информацията не би била актуална, защото тези сънища бяха преди месец, но все пак ми е интересно. Много съм любопитна, то стана ясно, че ако нещо ме човърка и нямам отговор, имам мания да се задълбочавам, да анализирам, да търся логика - като фетиш ми е сигурно.

В последно време често сънувам коне. Навярно това е продиктувано от преживяванията ми с коне, които съм имала.
Понякога сънищата са много свободолюбиви, много красиви.
Например, че яздя кафяво конче(защото любимката ми е алеста, та предполагам заради това сънувам, че я яздя) сред поляна от цъфнали малки жълти цветенца, зад мен препуска мъж с неясни образи на черен кон, а когато се извъртам, назад има цял табун свободни коне, които тичат радостно - има бели, алести, черни, шарени. Но този сън ми носеше усещане за блаженство и щастие, за благодат.
Предполагам, че това е било в изблик на желание да се освободя от нещо(някой

). Дали е било така?
Друг път сънувам същия сън, но в него не участва господин с неясен образ, а само аз и конете.

Сънувах в този отрязък от време и друг сън, който е свързан с любимото ми конче. Че тя е завързана и има опасност друг мъжки кон(кафяв/алест), който е много буен, огромен, силен, но впрегнат в каруца, да я нападне и нарани. Аз се опитвам да я развържа, за да избяга, но жребец ме подгонва и принуждава да се скрия в дупка в земята, а при всеки опит да изляза и избягам от нея, той се изправя на задни крака и приближава все повече към моето скривалище, но моето бягство е невъзможно, сякаш се опитвам да бягам в блато - движенията ми са ужасяващо бавни и ме принуждават отново и отново да се връщам в дупката.
Ще ми е интересно да чуя мнението на г-н Зъболекар, ако той също прояви интерес.
Питам от чисто любопитство, не ми е важно и определящо за ежедневието и не бих искала да издевателствам, ако г-н Зъболекар си има други ангажименти или не проявява интерес.