Първо здравейте на всички!
Съвсем нова съм във форума ви като регистриран потребител и поздравям и благодаря на всички, за информацията, която споделяте тук, с което помагате и разяснявате на хората много интересни неща. Пиша ви точно в тази тема, защото в момента най-много ме вълнува, поради факта че планирам да имам деца, а според мен от нещата които съм прочела за 5-ти и 8-ми дом и аспектите на Слънцето и Луната е възможно да имам проблеми в тази насока. Молбата ми е бихте ли синтезирали кои са индикаторите в хороскопа, по които се прави изследване, за това дали жената ще има деца, за евентуални аборти и тн.Ако няма планети в 5-дом? При синастрия може ли да се получи информация за това дали една двойка ще има деца. Гледа ли се хороскопа и на мъжа и добрите аспекти в неговия хороскоп могат ли да неутрализират лошите в хороскопа на жената.Освен планетите в определните домове кои аспект показват наличието респ. проблемите при съзадаването на деца.
Ще бъда безкрайно благодарна на всички, които при интерес и повечко свободно време коментират темата, маркирайки основните моменти, за всички като мен които нямат толкова задълбочени познания като вас.
Предварително ви благодаря! Любов, здраве и успех на всички