Здравей Гост

Децата в хороскопа

• 70 Отговора
  • 18830 Прегледи
Re:Децата в хороскопа
« Отговор #20 -: Септември 01, 2010, 10:49:26 am »
Първо здравейте на всички!
Съвсем нова съм във форума ви като регистриран потребител и поздравям и благодаря на всички, за информацията, която споделяте тук, с което помагате и разяснявате на хората много интересни неща. Пиша ви точно в тази тема, защото в момента най-много ме вълнува, поради факта че планирам да имам деца, а според мен от нещата които съм прочела за 5-ти и 8-ми дом и аспектите на Слънцето и Луната е възможно да имам проблеми в тази насока. Молбата ми е бихте ли синтезирали кои са индикаторите в хороскопа, по които се прави изследване, за това дали жената ще има деца, за евентуални аборти и тн.Ако няма планети в 5-дом? При синастрия може ли да се получи информация за това дали една двойка ще има деца. Гледа ли се хороскопа и на мъжа и добрите аспекти в неговия хороскоп могат ли да неутрализират лошите в хороскопа на жената.Освен планетите в определните домове кои аспект показват наличието респ. проблемите при съзадаването на деца.
Ще бъда безкрайно благодарна на всички, които при интерес и повечко свободно време коментират темата, маркирайки основните моменти, за всички като мен които нямат толкова задълбочени познания като вас.
Предварително ви благодаря! Любов, здраве и успех на всички :)

*

Diyana

• 2705
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 11:48:54 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #22 -: Септември 01, 2010, 05:02:15 pm »
Благодаря ви много, Дияна!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #23 -: Септември 09, 2010, 05:31:24 pm »
Абеееее, тези стари правила, знаеш ли как могат да ошашкат някого?! -))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #24 -: Септември 11, 2010, 10:42:15 pm »
Ето ви, една задачка закачка. Прикачам картата на една жена и питам: има ли деца или няма? Ако има, колко са според вас, ако няма защо няма?
Жената е на над 50 г. вече.
Какво стана с този казус? Аз щях да предположа, че няма деца, но щом пишеш, че е задачка-закачка, значи моите повърхностни знания са грешни и тук има тънък момент, който аз не мога да видя. :blink:... Искам да питам нещо, което няма общо със случая. Венера в 12-ти дом в квадратура с диспозитора си по знак Сатурн в 8-ми дом означава ли трудности при забременяване по естествен път или само това не е показателно?
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 10:47:17 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Септември 11, 2010, 10:44:52 pm »
Ето ви, една задачка закачка. Прикачам картата на една жена и питам: има ли деца или няма? Ако има, колко са според вас, ако няма защо няма?
Какво стана с този казус? Аз щях да предположа, че няма деца, но щом пишеш, че е задачка-закачка, значи моите повърхностни знания са грешни и тук има тънък момент, който аз не мога да видя. :blink:

А аз не разбрах , защо има карта с транзити? :-\
Би било добре , след като се търсят събития да се качи карта с дир. и пр. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 11, 2010, 10:52:02 pm »
Какво стана с този казус? Аз щях да предположа, че няма деца, но щом пишеш, че е задачка-закачка, значи моите повърхностни знания са грешни и тук има тънък момент, който аз не мога да видя. :blink:... Искам да питам нещо, което няма общо със случая. Венера в 12-ти дом в квадратура с диспозитора си по знак Сатурн в 8-ми дом означава ли трудности при забременяване по естествен път или само това не е показателно?

Естествено , че не е ! Тази квадратура би могла да означава много други неща?
Хайде сега по обратния ред да се пробваме, искаш ли? ;) :blink:
Сингнификатор на децата.
УПР. на 5-ти.
Аспекти към куспидата.
Знак на в-ха на куспидата. :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Септември 11, 2010, 10:54:43 pm »
Ами да,то в натала по -принцип трябва да търсим децата.
Според мен жената има едно дете,може би на по-късна възраст го е родила,може би има и аборти.Това което ме кара да мисля,че има дете е хармоничната връзка на Луната и Юпитер.Все пак и двете планети са сигнификатори за деца,а Луната управлява асцендента.

« Отговор #28 -: Септември 11, 2010, 10:58:46 pm »

Естествено , че не е ! Тази квадратура би могла да означава много други неща?
Хайде сега по обратния ред да се пробваме, искаш ли? ;) :blink:
Сингнификатор на децата.
УПР. на 5-ти.
Аспекти към куспидата.
Знак на в-ха на куспидата. :blink: ;)
Благодаря ти, Марая! Не исках да отклонявам темата от казуса. 5-ти дом в Близнаци, Меркурий на AC в 12-ти дом, в 5-ти дом няма планети, нито има аспекти към куспидата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Септември 11, 2010, 11:05:33 pm »
Ето, картата без транзити. Гледайте само натални аспекти.

Дай прогресивна и дирекционна карта. :blink:

« Отговор #30 -: Септември 11, 2010, 11:45:04 pm »
аз мисля, че няма  :rolleyes:

Слушаме  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #31 -: Септември 11, 2010, 11:48:18 pm »
Едно дете, момиче, вероятно родена със секцио.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Септември 11, 2010, 11:49:58 pm »
Мисля , е има дете ,което не е нейно....

« Отговор #33 -: Септември 11, 2010, 11:57:02 pm »
Интересна карта. Благодаря ти, Aiia, че я сложи. А операциите по кой дом ги гледате - по 8-ми или 12-ти. Специално нейната, предполагам хистеректомия  :'(, по кой дом би била?

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Септември 12, 2010, 12:02:35 am »
Сложих картата към 14 ч. Сигурно доста от вас са я видяли. Почти никой не се престраши с отговор. Но как да е. Това не е важно. Тук никой не поставя оценки в крайна сметка.

Отговорът е: НЕ!
Жената няма деца. Няма аборти. Няма деца, дори осиновени. Но има една операция, която я лишава от възможността да има деца.  :(  Операцията се случва точно когато транзитен Плутон е бил в съвпад с натален Марс в 5ти, не къде да е, ами в 5ти дом, и се активира наталния квадрат Марс/Луна в Лъв (безплоден знак).
Иначе има крупен бизнес. Милионерка е. И се грижи поне за 20 деца с помощи.
Няма бракове. Но е една изключителна дама, като визия и мантилетет. С авторитет, делово облекло. Крайно уравновесен тип, излъчва сериозност. Респектираща е.

Това е видно....

« Отговор #35 -: Октомври 06, 2010, 08:46:01 pm »
Ето една "задачка закачка" и от мен. Този случай също е доста интересен. Предварително благодаря на всички, които ще се включат!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Октомври 06, 2010, 09:09:41 pm »
Ето една "задачка закачка" и от мен. Този случай също е доста интересен. Предварително благодаря на всички, които ще се включат!
Какъв е въпросът? :-[

« Отговор #37 -: Октомври 06, 2010, 09:31:25 pm »
Извинявам се,че не уточних. Става въпрос за децата в хороскопа. Това е карта на жена над 50 години. Според вас има ли (имала ли е) деца, аборти и тн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Октомври 06, 2010, 09:49:41 pm »
Не е изключено и да е имало някакъв проблем, но без данни и градуси не работя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 06, 2010, 09:49:43 pm »
Тази карта не е за тук Емилия!
Добре дошла сред нас...
Мястото и е в практикума..... :blink:
И ако е възможно да се видят градусите би било добре...
Работя с градуси....