Здравей Гост

Децата в хороскопа

• 70 Отговора
  • 18833 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Децата в хороскопа
« Отговор #40 -: Октомври 06, 2010, 10:00:13 pm »
Защо да не е за тук? Това е тема, където са пускани карти, за да се види потенциала за деца. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #41 -: Октомври 06, 2010, 10:02:46 pm »
Цитат
Не е изключено и да е имало някакъв проблем, но без данни и градуси не работя.
Разбирам Lillie, ще ти изпратя данните в лично съобщение, ако представлява интерес за теб!

« Отговор #42 -: Октомври 06, 2010, 10:08:58 pm »
Цитат
Тази карта не е за тук Емилия!
Добре дошла сред нас...
Мястото и е в практикума.....
И ако е възможно да се видят градусите би било добре...
Работя с градуси....

Благодаря ти Марая че ме приветсваш с добре дошла! Много мило :) Съжалявам, предположих, че ще е подходящо да сложа картата тук, защото ми се стори също толкова интересна, колкото и тази на Scarlet пък и разбрах, че темата е такава!
Извинявам се още веднъж, ще я кача в практикума!
Поздрави!

« Отговор #43 -: Октомври 06, 2010, 10:18:01 pm »
Цитат
Защо да не е за тук? Това е тема, където са пускани карти, за да се види потенциала за деца.

Значи все пак правилно съм разбрала. Ох, нали съм нова тук и се притесних, че съм объркала нещо...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Октомври 06, 2010, 10:44:36 pm »
Извинявам се,че не уточних. Става въпрос за децата в хороскопа. Това е карта на жена над 50 години. Според вас има ли (имала ли е) деца, аборти и тн.

Това са казуси които разглеждаме в практикума.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Октомври 06, 2010, 10:54:04 pm »
Още теми, където са разглеждани карти с питане за деца.  

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2749.0.html
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,753.0.html

Не е само в практикума, Марая.  :blink: В момента активния практикум скоро го избутах нагоре, затова всичко се пуска там, а предния беше натални карти-практикум. Ако говориш за него, там може и да има инфо с конкретни примери.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Октомври 06, 2010, 11:10:28 pm »
Още теми, където са разглеждани карти с питане за деца.  

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2749.0.html
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,753.0.html

Не е само в практикума, Марая.  :blink: В момента активния практикум скоро го избутах нагоре, затова всичко се пуска там, а предния беше натални карти-практикум. Ако говориш за него, там може и да има инфо с конкретни примери.

Помня и мисля , че правилно си го подбутнала....
По- структурирана и синтезирана изглежда информацията.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Октомври 06, 2010, 11:20:01 pm »
Тематично би било най-удачно да са събрани, но чак до там айде да не тая надежда... ;D

Ето и другата Натални карти, ако се чуди Емилия къде да я пусне, щом ще е по-удобно.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.3220.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Октомври 06, 2010, 11:29:16 pm »
Тематично би било най-удачно да са събрани, но чак до там айде да не тая надежда... ;D

Ето и другата Натални карти, ако се чуди Емилия къде да я пусне, щом ще е по-удобно.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.3220.html

Много мразя да ровя из форума..., а тръгна ли да търся нещо полудявам докато не го намеря...
Търся един пост на Лили , който не го откривам , а ме касае и затова гледам , ако може да е по-синтезирано....

Един лек спам :-[ , какво стана с онова което обеща за Гал Сасон :-[? Обещаното го търся като наследство....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #49 -: Октомври 06, 2010, 11:35:10 pm »
Разбирам. И аз съм тъй. Знам, че като ми потрябва нещо, ще ровя цял ден, само и само да го намеря, а не разполагам с такова време, хващат ме лудите, ако не го намеря... ;D
 Затова споменах, че ако са тематично би било далеч по-лесно. Кажи кой е поста на Лили, ако попадна на него?

П.П. За Гал Сасон, хич не съм забравила, но не ми припомняй, че ми е болна тема, все не смогвам да го завърша. Ама е сега като ме питаш, може да се организирам най-после.  :P   

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Октомври 06, 2010, 11:55:05 pm »
Разбирам. И аз съм тъй. Знам, че като ми потрябва нещо, ще ровя цял ден, само и само да го намеря, а не разполагам с такова време, хващат ме лудите, ако не го намеря... ;D
 Затова споменах, че ако са тематично би било далеч по-лесно. Кажи кой е поста на Лили, ако попадна на него?

П.П. За Гал Сасон, хич не съм забравила, но не ми припомняй, че ми е болна тема, все не смогвам да го завърша. Ама е сега като ме питаш, може да се организирам най-после.  :P   

Ставаше дума за цикъл на юпитер и сатурн в мойта карта... :( :( :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Октомври 07, 2010, 12:31:42 am »
Ето една "задачка закачка" и от мен. Този случай също е доста интересен.

Наистина интересен казус.
Разгледах картата и по Ведическа система и ми изглеждат някак противоречиви показателите.
От една страна, в раши има много силно поставен Юпитер в рецепция с Луна, която връзка се повтаря и в навамша. Но е възможно именно тази рецепция да се окаже "динена кора", върху която да се подхлъзне астрологът, ако разчита само на този аспект. В саптамша обаче има и други указания, особено ако приемем, че часът на раждане е точен. При малко по-ранен час акцентът леко се измества, но аспектите се запазват. Бих  предположила, че жената може да има малко деца (а може и да няма), не е изключено осиновяване на дете. На прима виста така ми се струва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #52 -: Октомври 07, 2010, 12:39:45 am »
Съжалявам, предположих, че ще е подходящо да сложа картата тук, защото ми се стори също толкова интересна, колкото и тази на Scarlet пък и разбрах, че темата е такава!
Извинявам се още веднъж, ще я кача в практикума!
Поздрави!

Тази карта, дето съм я пуснала, като гледам отдавна е изчезнала. Как я видя, че е интересна, не разбрах  ;D, ама няма значение. Важното е да върви разговора.  :blink: Добре дошла!  :blink:

« Отговор #53 -: Октомври 07, 2010, 07:43:30 pm »
Цитат

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.3220.htm

Благодаря sunrain!

« Отговор #54 -: Октомври 07, 2010, 07:47:31 pm »
Цитат
Тази карта, дето съм я пуснала, като гледам отдавна е изчезнала. Как я видя, че е интересна, не разбрах  , ама няма значение. Важното е да върви разговора.   Добре дошла! 

Благодаря ти Скарлет! Картата я видях преди да изчезне.
Поздрави
Емилия

*

holanda

« Отговор #55 -: Ноември 04, 2010, 05:55:15 pm »
 :(  Юпитер като естествен сигнификатор на децата се намира в 5 дом и прави опозиция с У5 дом.
Това временно ли е или абсолютно завинаги?
При нежизненоспособна яйцеклетка менструацията е твърде кратка ,при която яйцеклетката не успява да узрее,..или от поликистоза на яйчниците /но това е лечимо/
 знам за още едно-''биологична несъвместимост''.Имунната система на жената разпознава яйцеклетката като чуждо тяло и я унищожава.

« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 06:06:10 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 04, 2010, 06:00:37 pm »
Венера управлява семенната течност при мъжете и яйцеклетката (яйчниците) при жените. Първото, което забелязах в джйотиш картата, е че Венера е затисната между два малефика, а те са и много силни есенциално - Марс е в екзалтация, а Сатурн е в собствен знак. Венера управлява 7 дом (по сидерал), а той също се свързва със способността ни да се възпроизвеждаме.
Юпитер, който е естествен сигнификатор на децата, е ретрограден и се намира в 5 дом, а Раху се намира в знак на Юпитер (Стрелец). Раху се намира в 9 дом, който също се свързва с децата в женска карта (и в 5 дом от Юпитер). Юпитер в 5 дом далеч не винаги дава многобройно потомство, както пише в повечето астрологични книжки.
Луната също се свързва с репродуктивните способности при жените, тук не виждам да е много афлектирана, но се намира в 6 дом.
Марс е изключително силен в тази карта – управлява Лагна, намира се в знак на екзалтация и в 10 дом (“сила на движение”).
За допълнителна информация е препоръчително да се разгледа и Д7, но за това са нужни рождени данни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 04, 2010, 06:03:19 pm »
Карта на моя позната, която отдавна исках да и кача картата за пример, но и бях забравил часа на раждане, и вчера ми го припомниха. На 17 години след като си прави изледвания поради подозрения в нещо за цикъла беше, и и съобщават, че няма да може да има деца.

Да им каже на вестоносците много поздрави....и по- здрави!

Ще има деца и то не едно! :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Ноември 04, 2010, 07:12:28 pm »
Луната управлява матката.
В Д9 има съвпад Луна/Сатурн, но влиянието му ще е по-силно, ако е родена малко по-рано (броени секунди). Тогава показателите от раши се потвърждават и в навамша - Луна/Сатурн в 11 дом, Слънце в 5 дом, Кету/Меркурий в 7 дом, Сатурн аспектира Лагна, а Марс дава аспект на Юпитер и Луна/Сатурн.
Ако е рекъл Господ, ще има дечица въпреки всичко. От астрологична гледна точка ми се струва по-вероятно да се случи в годините след сатурново завръщане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #59 -: Ноември 04, 2010, 08:50:42 pm »
Не мога да изкажа категорично предположение, но ми се струва, че ще си има деца. В картата й обаче има вероятности за подобни диагнози, в смисъл объркани и не до там точни. Нептунови истории. Лекарски грешки.

Така, че като гледам още на каква възраст е, спокойно може да потърси не едно, не две, ами пет мнения, а времето ще покаже как стоят нещата.