Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58094 Прегледи
*

Sisita

Re: СИНАСТРИЯ
« Отговор #60 -: Февруари 07, 2009, 08:20:46 pm »
че аз съм спокойна дама и излъчвам еротика..... 8) 8) ;D ;D

« Отговор #61 -: Февруари 07, 2009, 08:32:44 pm »
Ами мисля ,че не си от този тип дами ,които биха се съгласили с чиста съвест да живеят при неустановени отношения.Имаш достатъчно консервативно възпитание ,макар да проявяваш свободолюбиви изблици ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #62 -: Февруари 07, 2009, 08:37:07 pm »
Защо ти казах ,че евентуално ще сте само приятели  ,защото управителите на АСЦ и ДСЦ в комбина попадат в единадесети дом ,а Венера ,която е упр. на ДСЦ попада в подвижен знак.

не съм запозната с конкретния комбин, но ако управителят на АЦ е плутон и на дц е венера и те имат "свръзка " помежду си съвсем не съм съгласна, че отношеият ще бъдат  само приятелски  още повече, че говорим за 2 "показателя" за сексуален итерес (остта скорпион- телец  е преминаванто на  духовно еротичното във физическия (плътски) контакт) т.е може да започне комуникацията "без докосване", но не вярвам да остан е такава:P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Sisita

« Отговор #63 -: Февруари 07, 2009, 08:38:02 pm »
Отношенията ни са даже прекалено установени....Сега малко тъй разстояние, ама  само докато си завърша висшето.... ;D ;D ;D ;D ;D
И това не са изблици....не ме познаваш все пак.....променила съм бая от нещата, дадени от планетите и природата и какво ли още не в деня и часът на раждането ми....;)

*

Sisita

« Отговор #64 -: Февруари 07, 2009, 08:40:34 pm »
Ох....тя нашата именно така започна-на емоц духовно ниво.....искрите направо цепят всичко що е живо...че и мъртво:П

« Отговор #65 -: Февруари 07, 2009, 08:40:52 pm »
Отношенията ни са даже прекалено установени....Сега малко тъй разстояние, ама  само докато си завърша висшето.... ;D ;D ;D ;D ;D
И това не са изблици....не ме познаваш все пак.....променила съм бая от нещата, дадени от планетите и природата и какво ли още не в деня и часът на раждането ми....;)
;D Е , щом като си сигурна в отношенията помежду ви ,тогава защо питаш за тях ;) :P

« Отговор #66 -: Февруари 07, 2009, 08:43:32 pm »
Защо ти казах ,че евентуално ще сте само приятели  ,защото управителите на АСЦ и ДСЦ в комбина попадат в единадесети дом ,а Венера ,която е упр. на ДСЦ попада в подвижен знак.

не съм запозната с конкретния комбин, но ако управителят на АЦ е плутон и на дц е венера и те имат "свръзка " помежду си съвсем не съм съгласна, че отношеият ще бъдат  само приятелски  още повече, че говорим за 2 "показателя" за сексуален итерес (остта скорпион- телец  е преминаванто на  духовно еротичното във физическия (плътски) контакт) т.е може да започне комуникацията "без докосване", но не вярвам да остан е такава:P
Писах по-горе приятели /любовници

*

Sisita

« Отговор #67 -: Февруари 07, 2009, 08:44:26 pm »
еееее, никога не можеш на 100% да си сигурен.....защо да  не питам?искам да видя други гледни точки,ако ми е убягнало нещо......все пак само мога да спечеля от компетентните ви съвети..таке чее....
пук и има още бая хляб да изям, за да разбирам колкото вас.а аз имам огромно желание ;)

*

Sisita

« Отговор #68 -: Февруари 07, 2009, 08:45:58 pm »
А какво мислите за картите таро?

« Отговор #69 -: Февруари 07, 2009, 08:46:47 pm »
еееее, никога не можеш на 100% да си сигурен.....защо да  не питам?искам да видя други гледни точки,ако ми е убягнало нещо......все пак само мога да спечеля от компетентните ви съвети..таке чее....
пук и има още бая хляб да изям, за да разбирам колкото вас.а аз имам огромно желание ;)
Тъй,тъй ...........с питане до Рим се стига ;D :P

*

Sisita

« Отговор #70 -: Февруари 07, 2009, 08:49:35 pm »
Всъщност от Рим дойдоха до България чрез скайп в началото ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #71 -: Февруари 07, 2009, 09:05:52 pm »
Друго,което е подчертано в синастрията е квадратурите им между 1/4  и 1/10 домове което води до конфликт между тях и това ,от което се нуждаят душите им ,както и от това ,което е значимо за тях в живота.
Има и опозиция между нейната Луна и неговия Марс.

*

Sisita

« Отговор #72 -: Февруари 07, 2009, 09:07:59 pm »
Мммм....какво значи всочко това?
Какъв конфликт?В какво се разминаваме?

« Отговор #73 -: Февруари 07, 2009, 09:13:58 pm »
Мммм....какво значи всочко това?
Какъв конфликт?В какво се разминаваме?
Ами конфликта идва от неговия начин на действие ,който ще наранява твоята душевност.Казано по различен начин господина ще е в състояние да те докарва до емоционални кризи.

*

Sisita

« Отговор #74 -: Февруари 07, 2009, 09:18:51 pm »
Няма да стане въпреки този аспект.....желанието и любовта откъм 2те страни са по-големи от това, което е дадено от планетите...;)но ще го имам като 1 на ум де....мерси :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #75 -: Февруари 07, 2009, 09:21:45 pm »
Това е прекалено крайно становище-за емоционалните кризи,има нужда от повече аспекти за да сработи. Пък и само аспекта луна опозиция марс не е чак толкова лош,за сексуалното привличане, неговите действия може да изяснят емоциите на жената,има и други проявления не е само отрицателно това,а и нали уж синастриалната опозиция дава възможности за допълване?  ::)

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Февруари 07, 2009, 09:33:59 pm »
Луна опозиция Марс се проявява най-вече при съвместното съжителство. Той ще търси в нея майка си, а тя може да гледа на него като на непослушно момче. Обикновено при този аспект, човекът с Луна се дразни от прекалената физическа активност на човека с Марс в опозиция, а човекът с Марс се дразни от безинициативността и пасивността на лунния човек. Но мен ме смути най-вече опозицията на Слънцето с Плутон и Марс, който прави тао-квадрат. Този аспект може да доведе до тормоз.Иначе връзката като цяло има изключително богат потенциал.

*

Sisita

« Отговор #77 -: Февруари 07, 2009, 09:36:41 pm »
Тормоз?
От негова страна? :'(

« Отговор #78 -: Февруари 07, 2009, 09:40:00 pm »
Това е прекалено крайно становище-за емоционалните кризи,има нужда от повече аспекти за да сработи. Пък и само аспекта луна опозиция марс не е чак толкова лош,за сексуалното привличане, неговите действия може да изяснят емоциите на жената,има и други проявления не е само отрицателно това,а и нали уж синастриалната опозиция дава възможности за допълване?  ::)
Имат и нейно Слънце в опозиции към Негов Сатурн и Плутон,както и Негово Слънце в съвпади към Сатурн и Плутон ,което допълва картинката.
Може наистина да съм прекалено краен   ??? ??? ;D, в последно време съм с по-особено настроение и това да ме прави черноглед ;D
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 09:59:17 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Sisita

« Отговор #79 -: Февруари 07, 2009, 09:43:36 pm »
А какво означава, когато имаш черна луна,ретроградни планети?При моя случай има ли такива работи?И какви си всъщност те?
 ??? ??? ??? ??? ??? ???