Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58058 Прегледи
Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #180 -: Юни 19, 2009, 03:48:16 pm »
само ако партньорските Слънце и Луна са в опозиция
Докато дишаш...надявай се!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #181 -: Юни 19, 2009, 03:58:29 pm »
Да,малко широка,но астрото я отчита...
Не бях чела темата ,днес я почнах от начало и това ми се наби на очи като важен  аспект за съвместимост,но реших да питам за всеки случай..
Мерси.. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #182 -: Юни 21, 2009, 09:31:27 am »
Толкова ли е сериозно това положение в астрологията-опозиция Слънцето на жената с Луната на мъжа?Аз като гледам колко по-сложни положения има в някои синастрии,а хората си живеят заедно от дълги години...

*

Nebesna

« Отговор #183 -: Юни 21, 2009, 09:43:40 am »
При опозицията между Слънцето на единия и Луната на другия, трябва да има ясно разделение на ролите. Те не могат да си сътрудничат заедно, а трябва да се допълват, при ясно разграничение на личното жизнено пространство. Зависи в кои домове се намира въпросната опозиция.

Например: Слънце (мъж) в 11-ти дом опозиция Луна (5-ти) може да се тълкува така - "докато той разширява социалните си контакти, прекарвайки свободното си време с приятели, тя поема грижата за децата или се занимава с творческа дейност".

*

Mia21

• 2502
« Отговор #184 -: Юни 21, 2009, 09:55:11 am »
Ами както е в моя случай-моето Слънце огрява неговия 5-ти дом,а неговата Луна попада също в моя 5-ти дом и са в квадратура.Това какво означава,че докато той си разширява неговите контакти,аз ще си разширявам моите ли? ;D
Ще е доста забавно тогава.... ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #185 -: Юни 21, 2009, 10:28:19 am »
Ами както е в моя случай-моето Слънце огрява неговия 5-ти дом,а неговата Луна попада също в моя 5-ти дом и са в квадратура.Това какво означава,че докато той си разширява неговите контакти,аз ще си разширявам моите ли? ;D
Ще е доста забавно тогава.... ;D ;D ;D

Ако визираш картата, която си сложила тук в тази тема, аз не виждам квадратура.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #186 -: Юни 21, 2009, 12:08:16 pm »
Да,извинявай,грешката е моя.Не е ли опозиция,моето Слънце в Близнаци,неговата Луна в Стрелец.То зависи и на колко градуса са планетите,за да се каже дали е така или не,нали...Абе много съм боса още,заради това гледам да не се изказвам много и основно разчитам на вас. :-[

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #187 -: Юни 21, 2009, 02:44:32 pm »
При мен положението е друго-Слънцето ми във Водолей квадратира неговите Слънце и Мерк в Телец,кацнали   в 11-я ми дом на ужния възел(не намирам на тоя комп предпоследната буква ;D),а вероятно има и квадрат към скорпионската му Луна(неизвестен  час),която е в съвпад със  сев. ми възел в 5-ти дом.Това са единствените червени синастрични аспекти..Неговите ужен/северен възел съвпадат с моите асц.+Луна/десцендент.
Леле,не им завиждам на хората с рождена опозиция Слънце/Луна..Познавам още един такъв случай и мнението ми за тях,е че непрекъснато са раздирани от вътрешна борба между егото и чуствата им..Едва ли някога могат да постигнат хармония и да са доволни от себе си... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #188 -: Юни 22, 2009, 07:53:24 am »

Леле,не им завиждам на хората с рождена опозиция Слънце/Луна..Познавам още един такъв случай и мнението ми за тях,е че непрекъснато са раздирани от вътрешна борба между егото и чуствата им..Едва ли някога могат да постигнат хармония и да са доволни от себе си... :-\
Абсолютно вярно!
Казва го Луничката ми в 1 дом в опозиция на Слънчо в 7дом. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #189 -: Юни 22, 2009, 08:21:27 am »
И аз съм същата,страхотни вътрешни противоречия изпитвам.В работата не толкова,но в личния ми живот...Вечно съм в дилема.При мен е квадратура,но все тази-Слънце в 11-ти,Луна в 9-ти.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #190 -: Юни 22, 2009, 08:50:11 am »
И аз съм същата,страхотни вътрешни противоречия изпитвам.В работата не толкова,но в личния ми живот...Вечно съм в дилема.При мен е квадратура,но все тази-Слънце в 11-ти,Луна в 9-ти.

Така е и аз съм с квадратура Слънце/Луна - един от най-трудните
аспекти по отношение на личните и партньорски връзки, но пък може
да се научиш да ги реализираш поотделно Слънцето и Луната,
защото заедно е много трудно да се съчетаят хармонично.
Така се научих - период на Слънцето, после период на Луната....  :)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #191 -: Юни 22, 2009, 09:01:46 am »
Само някой да иска да ме влепери-бегам с двеста-все едно ме задушава и се опитвам да избягам по всякакъв начин.В общи линии не зная какво точно искам. 8)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #192 -: Юни 22, 2009, 10:13:46 am »
Скарлет,ти в моята синастрия защо не се включи?Само ти я пренебрегна... ;DАма много те моля,аз държа на твоето мнение... :)

*

Skarlet

« Отговор #193 -: Юни 22, 2009, 11:41:21 am »
Скарлет,ти в моята синастрия защо не се включи?Само ти я пренебрегна... ;DАма много те моля,аз държа на твоето мнение... :)

Ма,малеее,жива да не бях!! Извинявай,аз така съм се захласнала със съдбата на държавата ни,че хич не съм видяла.Ей сегичка ще погледна.  :)

*

Skarlet

« Отговор #194 -: Юни 22, 2009, 12:37:49 pm »
Аз,докато намеря картата и докато я разгледам,мина сумай ти време. Ще ме извиниш,но нямам време да навлизам в подробни тълкувания,защото днес имам доста работа за вършене.но ще ти кажа някои неща. За да се направи качествена синастрия,трябва първо да се направи анализ на двете карти по отделно,за да се видят нуждите,чувствата и емоциите на двамата поотделно.Ако не греша,неговият Сатурн е в 7-я му дом,нали? Той е в заточение по знак.А там са партньорствата все пак.Луната,като управител на този дом е в 12 дом в един от свободолюбивите знаци Стрелец.Хубаво е,че се чувствате добре заедно.  :) Това е,защото имате съвместими по стихия Венери,а и Марсовете са в секстил/доколкото видях/. Но нямам много време да се взирам за куспидите на домовете,защото е много важно за любов и връзка да имате хармонични аспекти на управителите на 5-те,7-те и 8-те домове.Луните ви са несъвместими-в Риби и Стрелец,а това е различна емоционалност.Не е за подценяване и факта,че той има Венера в падение в Дева и е в квадрат с твоето Слънце.Сатурн,като управител на асц.- в 7 дом и то в Рак засилва желанието му за идентифициране с партньора,привързаност към семейните ценности и традиции. Но заточението му не ми харесва,защото може да има някакво емоционално преживяване в детството,което да се отрази на бъдещите му партньорства.
  След като сте заедно,макар и засега само приятели,значи има какво да научите заедно в този живот.Квадратурата на твоя Марс с неговия Уран/а май и ти имаш такава в натала/ по-скоро би дала свободна връзка. Тези квадратури в синастрия/пък и в натал/ са силно дразнещи.В началото всички влюбени са щастливи заедно,но когато трябва да поемат отговорностите за дом и семейство,нещата загрубяват.А и напоследък забелязвам,че някои мъже от по-младото поколение трудно се решават на брак и сериозни задължения.Има силно привличане между вас,заради съвпада на Слънцето ти с неговия Марс в м. 5 дом.Явно заедно добре се забавлявате. Близнаци мразят еднообразието.Търсят интелектуални занимания.Сигурно има много за какво да си приказвате заедно. Но не мисля,че в синастрия може да се види двама дали имат съвместно бъдеще. Трябва много сериозен анализ на двете карти поотделно,дори и с предсказателните техники.А това иска повече време.Съжалявам,че съм кратка,но ме зоват много задачки.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #195 -: Юни 22, 2009, 02:59:35 pm »
Много ти благодаря,Скарлет,за отделеното време!
Това,което ми написа ,абсолютно точно се доближава до реалността,доколкото съм успяла да го опозная.Сега ще се опитам да продължа сама,като разгледам управителите на 5-те,7-мите и 8-мите домове... ;)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #196 -: Юни 25, 2009, 11:56:35 am »
КАК МОГА ДА ПУБЛИКУВАМ КАРТА    ::)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #197 -: Юни 25, 2009, 03:25:19 pm »
Можеш да използваш сайтове от типа на:
http://imageshack.us/

Публикуваш си картинката там и ни я показваш :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #198 -: Юни 25, 2009, 03:46:49 pm »
http://img261.imageshack.us/i/astro64gw0104yg48983202.gif/   дали така ще стане,щях да помоля някой да помогне и да каже на какво трябва да с еобърне внимание в този Davision relationship chart !

« Отговор #199 -: Юни 26, 2009, 11:29:54 am »
http://img261.imageshack.us/i/astro64gw0104yg48983202.gif/   дали така ще стане,щях да помоля някой да помогне и да каже на какво трябва да с еобърне внимание в този Davision relationship chart !
Първо, дали имаме действителна връзка (живеете ли заедно под един покрив).Ако не отговаря на това условие минаваш на карта композит.
Трябва да се разгледат индивидуалните карти на двамата и да се сравнят с въпросния комбин . След това си разглеждаш управителите на АСЦ,ДСЦ,Слънце,Луна и т.н.