Аз,докато намеря картата и докато я разгледам,мина сумай ти време. Ще ме извиниш,но нямам време да навлизам в подробни тълкувания,защото днес имам доста работа за вършене.но ще ти кажа някои неща. За да се направи качествена синастрия,трябва първо да се направи анализ на двете карти по отделно,за да се видят нуждите,чувствата и емоциите на двамата поотделно.Ако не греша,неговият Сатурн е в 7-я му дом,нали? Той е в заточение по знак.А там са партньорствата все пак.Луната,като управител на този дом е в 12 дом в един от свободолюбивите знаци Стрелец.Хубаво е,че се чувствате добре заедно.

Това е,защото имате съвместими по стихия Венери,а и Марсовете са в секстил/доколкото видях/. Но нямам много време да се взирам за куспидите на домовете,защото е много важно за любов и връзка да имате хармонични аспекти на управителите на 5-те,7-те и 8-те домове.Луните ви са несъвместими-в Риби и Стрелец,а това е различна емоционалност.Не е за подценяване и факта,че той има Венера в падение в Дева и е в квадрат с твоето Слънце.Сатурн,като управител на асц.- в 7 дом и то в Рак засилва желанието му за идентифициране с партньора,привързаност към семейните ценности и традиции. Но заточението му не ми харесва,защото може да има някакво емоционално преживяване в детството,което да се отрази на бъдещите му партньорства.
След като сте заедно,макар и засега само приятели,значи има какво да научите заедно в този живот.Квадратурата на твоя Марс с неговия Уран/а май и ти имаш такава в натала/ по-скоро би дала свободна връзка. Тези квадратури в синастрия/пък и в натал/ са силно дразнещи.В началото всички влюбени са щастливи заедно,но когато трябва да поемат отговорностите за дом и семейство,нещата загрубяват.А и напоследък забелязвам,че някои мъже от по-младото поколение трудно се решават на брак и сериозни задължения.Има силно привличане между вас,заради съвпада на Слънцето ти с неговия Марс в м. 5 дом.Явно заедно добре се забавлявате. Близнаци мразят еднообразието.Търсят интелектуални занимания.Сигурно има много за какво да си приказвате заедно. Но не мисля,че в синастрия може да се види двама дали имат съвместно бъдеще. Трябва много сериозен анализ на двете карти поотделно,дори и с предсказателните техники.А това иска повече време.Съжалявам,че съм кратка,но ме зоват много задачки.