Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58067 Прегледи
*

CACC

• *
  • 107
Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #200 -: Юни 26, 2009, 03:05:16 pm »
вече започваме да се опитваме да живеем заедно,инче се познаваме от години!

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #201 -: Юни 26, 2009, 04:37:26 pm »
a puk az taka se radvam, , che otkrih astro.com, s tezi obqsneniq nagotovo  :P samo che edno ne mi e qsno i 6te se radvam ako tuk nqkoi napi6e dve izrecheniq... napravih si edin kompozit na edna `vruzka` koqto imam chuvstvoto che si e tolkova karmichna, che nqma nakude ... napravo mi pisna  :-[  az mislq che problema za men idva ot moqta luna v rak i lunata v rak na kompozita, su6to i tozi pluton i saturn v 7mi dom ... a puk i venerata v 12ti , az po princip imam luna v 12ti dom
opsssssssss, samo che ne znam kak da publikuvam kartata ot astroto, ne stava da q kopiram
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #202 -: Юни 26, 2009, 10:14:45 pm »
От това ,че имаш аналогии в композита следва ,че се чувстваш комфортно в тези отношения ,защото навлизаш в същността им .Провери дали има подобни аналоии в картата на партньора.

« Отговор #203 -: Юни 26, 2009, 10:31:17 pm »
вече започваме да се опитваме да живеем заедно,инче се познаваме от години!
В такъв случай е по-добре да наблегнеш на композита . Комбина има малко по-различно звучене . Първо се прави анализ на индивидуалните карти .Второ се разглежда синастрията .Трето прави се композит .Четвърто разглеждаш композита спрямо личните карти подобно на синастрия .Пето правиш комбин и т.н.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #204 -: Юни 26, 2009, 11:47:12 pm »
nai-nakraq uspqh da q pastna tazi karta http://img341.imageshack.us/img341/2628/kompozitreal.gif   a kak se pravi kombin>? za kompozita e qsno 
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #205 -: Юни 27, 2009, 06:04:26 pm »
Картата се прави отново в астрокома . Текстовете ,които са за композит могат да ти дадат някаква ориентация за значенията на планетите и домовете , но не са абсолютно еднакви .
В тези на композита се вижда и индивидуалното дейтвие на партньорите ,докато при комбин се отчита действието на двамата като едно цяло. Затова по принцип след прекъсването на една връзка комбина спира да действа.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #206 -: Юни 27, 2009, 09:15:54 pm »
e, znachi nqma nikakva nujda ot kombin  ;)  to i ot kompozit .. vse taq  ;D  a kakvi sa tezi mnogobroini metodi v astro.com-a za napravata na kompozit??? ima 5 ili 6 nachina za sustavqne na karta?

*

lolitta

« Отговор #207 -: Юни 29, 2009, 03:44:07 pm »
хей, заинтригувана съм от един човек, на който знам само дата на райдане и мястото....мога ли да анализирам нещо по взаимоотношенията ни, без да му знам точния час на раждане?   ::)   :-[

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #208 -: Юни 29, 2009, 03:51:33 pm »
Най-малкото можеш да видиш какви стихии преобладават при него и дали са съвместими с твоите. Синастрията ще покаже аспектите между планетите в наталните ви карти, отделно можеш да видиш в кой твой Дом попада всяка една негова планета :)
Е, няма начин да е пълен анализа, ама поне ще си "начешеш" любопитството  :P
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

lolitta

« Отговор #209 -: Юни 29, 2009, 04:38:11 pm »
е тва точно ще разгледам сега :))  мерси за отговора !!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #210 -: Юни 29, 2009, 06:48:30 pm »
e, znachi nqma nikakva nujda ot kombin  ;)  to i ot kompozit .. vse taq  ;D  a kakvi sa tezi mnogobroini metodi v astro.com-a za napravata na kompozit??? ima 5 ili 6 nachina za sustavqne na karta?

И мен ме интересува същия въпрос...

« Отговор #211 -: Юни 30, 2009, 08:59:10 am »
Аз ползвам тези ;

Davison Relationship Chart corrected -комбин

Composite + Natals -композит + наталните

« Отговор #212 -: Юни 30, 2009, 09:53:11 am »
Ето пример за текстове при композит и комбин  за да усетите разликата.

КОМПОЗИТНО СЛЪНЦЕ В ОВЕН

При тези отношения партньорите са активни и ентусиазирани.Енергията изпълва тяхната връзка от край до край.Тях ги вълнува постановката на съвместните цели и тяхното решаване.Независимо от всичко, всеки един от тях, винаги оставя за себе си правото на лични действия.Техните отношения се явяват отличен плацдарм за индивидуалното израстване на всеки от двамата. В отношенията помежду си често са импулсивни невъздържани и своеволни.Своите интереси всеки от тях поставя над интересите на двойката , а интересите на двойката над интересите на другите хора и дори на обществото  като цяло. Активно защитават своите отношения  и тази връзка може да им помогне да постигнат много.Не са склонни да слушат ничии съвети ,затова при поразено Слънце негативните аспекти водят до многочислени неприятни ситуации както в отношенията като цяло ,така и живота на всеки от тях .Тази връзка им се струва по-предпочитана и по-переспективна от останалите.
Често стават лидери в кръга , с който общуват.Стемежа към авторитарност и липсата на дипломация силно пречи на връзката им. За поддържането на нормални отношения им липсва гъвкавост и опит . Тази връзка дава усещането за младост и израстване на личната енергетика.Поразеното Слънце лишава отношенията им от приветливост душевност, а често и на отговорност в чувствата.

КОМБИН (слънце / овен)

Мъжът и жената проявяват упоритост в своите занимания .Използват своята бързина в решенията и действията си ,инициативни са ,но и повърхностни.Държат да изпъкват като двойка без да се интересуват от мнението на околните . Динамично и дръзко изразяват своето мнение и изисквния . Макар да изглеждат уверени, зад техните напористи действия може да се крие неувереност и неудовлетвореност в определени области на живота .

В композита се показва какво отношение проявяват и помежду си ,а при комбина как действат спрямо околните като един цялостен организъм .

И значението на Слънце в комбин в първи дом

Двойката е със силен дух ,самоуверени , оптимистични и като цяло щастливи .Първите години на тяхното съжителство преминават в обстановка на разбирателство ,единство , материална задоволеност без разногласия и конфликти .При поразено Слънце е възможно да се проявяват сръдни и спречквания .Двойката обича да доминира и при негативни аспекти се превръща в диктатор към обкръжението си .

*

lolitta

« Отговор #213 -: Юли 01, 2009, 04:23:15 pm »
:)

какво ще кажете за мойта синастрия с този човек?
не знам неговия час на раждане. Сложила съм го така, че да видя кои домове ми активира:

http://img87.imageshack.us/img87/8521/astro61gw0103mrxmychart.gif

::)  доста силно привличане, бих определила връзката като кармична - заради лунните възли, зради неговия Сатурн на моя асцедент....

*

aiia

« Отговор #214 -: Юли 01, 2009, 04:47:03 pm »
Кармичност имаме когато СЛВ са на разстояние 20,40,80,100 градуса. Така писаха в една статия :-)))
А това за Сатурн на АСЦ , да. Тука работата е хирошима и нагазаки.
А и много вода, имате леле майко.
Направо ще се удавите и двамата :-)))

А това вашето положение на възлите, и аз го имам с братовчедка ми.
Аз имам СЛВ на 8 гр. Дева, тя има СЛВ на 8 гр. Риби.
А ся де? За сега, да чукам на дърво, все в порядки. Ама кой знае ...

*

lolitta

« Отговор #215 -: Юли 01, 2009, 04:48:43 pm »
ама ша има ли лубоф или ша са трепем  ::)   като гледам май яко секс излзиа с тая Луна в 8ми дом неговата в секстил към мойта  :-[

*

lolitta

« Отговор #216 -: Юли 01, 2009, 04:56:05 pm »
е дай боже да стигнем...лошото е че не мога да знам дали това ще стане и кога... :-\

*

lolitta

« Отговор #217 -: Юли 01, 2009, 05:17:19 pm »
еее тва е много философски тоговор  ::)   абе квото ше да сатва наиситна майната му писна ми вече  :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #218 -: Юли 06, 2009, 12:11:30 pm »
Как ще коментирате следните интераспекти ? На мен ми се струва  , че има доста материал за дълготрайна връзка тук, а тя просъществува само 3 месеца. 

Сатурн  12.07  Близнаци   опозиция  Слънце 13.45 Стрелец
Сатурн  23.00 Риби квадрат Слънце 25.59 Близнаци и Венера  26.51 Близнаци
Марс  1.14 Везни секстил Нептун  3.17 Стрелец
Нептун 22.42 Скорпион  тригон Марс 22.39 Рак
Марс 22.39 Рак  секстил Плутон  20.34 Дева
Плутон  29.30 Дева съвпад Марс  1.14 Везни
Слънце 13.45 Стрелец секстил  Уран 14.12 Везни
Уран 24.09 Дева  квадрат  Слънце 25.59 Близнаци и Венера  26.51 Близнаци
Слънце 13.45 Стрелец квадрат Луна 08.00 Дева
Слънце 25.59 Близнаци и Венера  26.51 Близнаци  квадрат Луна 27.57 Дева
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #219 -: Юли 10, 2009, 10:29:17 pm »
Добре Торони,кои са тези доста показатели и защо според теб дават дълготрайност?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак