Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58126 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #220 -: Юли 10, 2009, 10:56:52 pm »
toroni,  не мисля като теб- връзкат е почнала бурно с доста напрежение ( и би трябвало  добър секс), но с много малко разбиран еи много малко общи интереси и светоусещане - толкова за на парче

макар,че за по-долният пост на Lillie има място за коментар  дева и  близнаци имат общ управител
« Последна редакция: Юли 10, 2009, 11:44:55 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #221 -: Юли 10, 2009, 11:02:22 pm »
За интераспектите на Сатурн със светилата съм съгласна, че могат да предполагат дълготрайни отношения, макар и трудни.

Но що се отнася до долупосочените синастрични аспекти, могат да изпълнят връзката с доста противоречия.
Цитат
Уран 24.09 Дева  квадрат  Слънце 25.59 Близнаци и Венера  26.51 Близнаци
Слънце 13.45 Стрелец квадрат Луна 08.00 Дева
Слънце 25.59 Близнаци и Венера  26.51 Близнаци  квадрат Луна 27.57 Дева

Отговор на този въпрос не дава само синастрията, която сама по себе си не е гаранция за нищо. Важен е и моментът, в който тези двама души се срещат. Не на последно място следва да се обърне внимание и на наталните карти поотделно, там се вижда най-добре какви сме като партньори и какво търсим, какво очакваме в една връзка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #222 -: Юли 11, 2009, 04:59:09 pm »
Съгласна съм Lillie,че синастрията не е достатъчна и е само една малка част от цялостното интерпретиране на взаимоотношенията.

Лицата са са със следните данни:
Жена:  17.06.1972 г София 04.05 сутрин
Мъж: 06.12.1966 г. София 10.15 сутрин
Момент на срещата:  05.01.2009г. София
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #223 -: Юли 11, 2009, 07:36:21 pm »
Пропуснах да отбележа, че имаме синастричен голям воден  тригон-Марс 22.09 Рак на жената със Сатурн 23.00 Риби на мъжа и също негови Мерк. 23.26 + Нептун 22.42  Скорпион. Също: тау-квадратура жена Слънце 25.59 +Венера 26.50 в Близнаци със мъж Уран 24.09 Дева и Сатурн 23.00 Риби; бумеранг жена Марс 22.09 Рак, мъж Сатурн 23.00 Риби Луна 27.57 Дева и Мерк. 23.26 + Нептун 22.42  Скорпион.От минорните аспекти- жена Слънце нонагон с  мъж Севервн Възел;
жена Мерк нонагон с мъж Уран;жена Юпитер нонагон с мъж Меркупий и жена Юпитер сентагон с мъж Уран.Като прибавя и сатурновите интераспекти си мисля, че има изгледи за дълготрайна дружба. Е, разбира се аз съм още нова във всичко това, така че моля, да ми простите, ако съм се изказала неподготвена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Юли 11, 2009, 09:25:54 pm »
На мен ми се струва  , че има доста материал за дълготрайна връзка тук, а тя просъществува само 3 месеца.  

Тогава просто приеми, че таймингът в момента на срещата не е бил подходящ.
Щом връзката не е просъществувала дълго, може би е имало защо. Не е бил твоят човек.  :)
А и като му гледам Луната в съвпад с три малефика и опозиция с още един (плюс това в квадрат с Венера), има доста трески за дялане и е много труден партньор, на който трудно може да се угоди. Стабилният уж козирожки Асцендент е само за камуфлаж. В същността си този човек не се отличава със стабилност, особено в партньорските отношения. И би трябвало да има вече поне един брак зад гърба си или доста на брой афери. Струва ми се също така, че има... хм, особен подход към финанисте, особено ще се отнася до чуждите пари. Но поне си има една хубава рецепцийка между Слънцето и Юпитер.

А що се отнася до споменатия по-горе тайминг приеми, че в момента на срещата може да е било заложено връзката ви с този мъж да не продължи дълго. В момента на срещата прогресивната ти Луна се намира в последния градус на знака Стрелец, в точен квадрат към наталния Плутон (от 7ми към 5ти дом). Веднага след смяната на знака Луната съвпада с прогресивния Юпитер... не мога да кажа, че не си имала очаквания. Малко преди Луната да съвпадне с наталния ти Юпитер, разположен близо до върха на 8 дом в радикса, връзката се разпада (както ти самата спомена), по някаква "случайност" транзитният Плутон се намира много близо.
Мисля, че след ингреса на Сатурн във Везни ще се почувстваш по-леко. В момента все още преминава през знака на Луната, а наесен, заедно с Уран, предстои да направи квадрат към Слънце/Венера. Имаш доста специфична позиция на Венера в хороскопа - изгорена и ретроградна, в квадрат с Плутон откъм 5 дом. От една страна, понякога може би имаш склонност да се увличаш, да драматизираш, но от друга страна емоцията в нейната дълбочина те плаши, предпочиташ рационалния, интелектуален подход.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #225 -: Юли 12, 2009, 07:25:47 am »
Благодаря ти  Lillie за отговора. Преценила си съвсем точно нещата, а именно:
Човекът е с два брака, две деца и два развода. Занимава се с покупко-продажба на имоти. Освен това активно се интересува от земеделие. Притежава много обаятелна външност и магнетичен спокоен глас- Меркурий съвпад с Нептун в Скорпион.Силно манипулативен, но не и агресивен.Изключително тежък , да не кажа невъзможен за по-дълбок разговор на личностно ниво. Силно повърхностен и лекомислен във многото  си връзки ,което постоянно се опитва да прикрива по един или друг начин .Иначе в бизнеса няма грешка- знае много добре какво , къде и как. Наистина асц. Козирог е просто камуфлажен - човека може да притежава всичко друго, но не и тежест . Всичко, що се отнася до лични взаимоотношения с хората за него е игра.От друга страна има 7 ми дом в Рак,което предполага сериозно оптношение към връзки,но Луната не е добре подставена .Аз пък с този натален Сатурн на асц. така и не се научих да приемам каквото и когото и да било на шега.Сега дълго ще чакам да се оправя от това с този транзитен  Сатурн в 5 ти дом, прогресивна Луна в 8 ми и транзитен Плутон в 8 ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Юли 12, 2009, 01:57:34 pm »
Всичко, що се отнася до лични взаимоотношения с хората за него е игра.

Виждаш ли, щом и ти самата го знаеш, защо ти е партньор, който ще те наранява?
Друг е въпросът, че понякога несъзнателно привличаме такива с оглед някоя по-глобална цел, ако сме избрали да научим важен житейски урок чрез този човек...

Неслучайно погледнах движението на прогресивната Луна през картите на двама ви.
В момента на срещата ви прогресивната ти Луна се намира в последния градус на Стрелец, не след дълго обаче преминава в земния Козирог, т.е. променя се нагласата. Всички връзки, които не обещават да са достатъчно сериозни и дълбоки, трудно биха издържали теста на времето, докато прогресивната Луна преминава през този знак и, по-нататък, през осми дом. Същевременно при мъжа, за който питаш, прогресивната Луна преминава през знака Овен, 3 дом. Ето виждаш ли откъде е дошла тази разлика в нагласата ви във връзката? Синастрията може и да е проработила, доколкото да ви запознае и събере, но за кратко. Разбира се, не само това са факторите, набързо разгледах и някои други, за да се ангажирам изобщо с отговор на въпроса ти.
И при двама ви мунданната опозиция между Сатурн и Уран засяга важни теми, т.е. констелации в радикса. Обикновено такъв транзит към Луна или Венера алармира за криза в отношенията. Изключително подходящ за раздяла, ако натам отиват нещата в една връзка, но труден за създаване на трайни отношения, освен ако не става въпрос за нетрадиционен тип връзка или отношения, които се градят върху обща духовна цел, различна от целите, които обикновено се поставят в една "стандартна" връзка. Мисля, че и при двама ви (при всеки поотделно) шанс за сериозно обвързване ще има, но по-нататък. При теб по всяка вероятност този шанс ще дойде по-рано, може би в близките две години.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #227 -: Юли 12, 2009, 03:25:52 pm »
На 17.03. т.г.аз прекъснах взаимоотношенията рязко и грубичко, така както аз обичам да го правя-директно с "голямата ножица". Окончателно и без опции за възобновяване. Все пак тайничко се надявам , че независимо от всичко съм оставила някаква следа в него( неговото Слънцев е в точен съвпад с моя десц.) и някак си той беше важен за мен. Като в икона го бях сложила. Вероятно ще се срещем някой ден след много време  , когато от всичко това няма да има и следа у мен. ;)

« Отговор #228 -: Юли 16, 2009, 09:59:10 am »
   Намерих една интересна статия, надявам се да ви помогне да разгадаете някои аспекти, особено ако имате сложни взаимоотношения като любовен триъгълник например http://liastro.com/uploads/triangulo.doc  :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #229 -: Юли 27, 2009, 10:37:37 am »
Имам и аз едно питане.
Чела съм ,че в синастрията, домът, в който попада Асц. на другия човек показва как той влиза в живота ви. А какво означават домовете, където попадат Десц,. Иц ., и МЦ на отсрещната страна.  Всъщност в коя точка попада кулминацията на връзката и къде е нейния край?  ???

*

SIANA

• 17
« Отговор #230 -: Юли 27, 2009, 11:50:18 am »
Някой би ли нахвърлил нещо от по важните неща който с енабиват от пръв поглед http://img195.imageshack.us/img195/3782/astro64gw0104yg33939153.gif   

*

Nebesna

« Отговор #231 -: Юли 27, 2009, 12:25:09 pm »
Имам и аз едно питане.
Чела съм ,че в синастрията, домът, в който попада Асц. на другия човек показва как той влиза в живота ви. А какво означават домовете, където попадат Десц,. Иц ., и МЦ на отсрещната страна.  Всъщност в коя точка попада кулминацията на връзката и къде е нейния край?  ???

Ти си отговорила сама на въпроса.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #232 -: Юли 27, 2009, 12:38:02 pm »
Имам и аз едно питане.

Ти си отговорила сама на въпроса.

Май само съм се опитала сама да си отговоря. ;D. Предполагам, че МЦ е кулминацията , ИЦ е края на връзката. А какво символизира Десц. - не мога да си отговоря :(

*

SIANA

• 17
« Отговор #233 -: Юли 27, 2009, 07:09:56 pm »
ехоо,някой ще нехвърли ли нещо,просто най-главните неща  :( http://img195.imageshack.us/img195/3782/astro64gw0104yg33939153.gif

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #234 -: Юли 28, 2009, 02:53:37 pm »
ехоо,някой ще нехвърли ли нещо,просто най-главните неща  :( http://img195.imageshack.us/img195/3782/astro64gw0104yg33939153.gif

Търпение!
Така едва ли някой ще ти обърне внимание...
И тази карта е комбин, а темата е за Синастрия.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

SIANA

• 17
« Отговор #235 -: Август 03, 2009, 10:58:03 am »
Извинявайте,някой би ли ми обяснил,защо е толкова лошо оста АСЦ ДСЦ в комбин или композит да е Близнаци Стрелец,каква би била една такава връзка  ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #236 -: Август 20, 2009, 01:45:02 pm »
Ето една нова синастрия.Нема нужда да създавам нова тема.Въпросът ми е кое я довя тази "гугутка"от мъжки пол да се разправя с мен?Има ли нещо кармично в тази връзка?Молбата ми е да бъдем обективни и ако можем да я разгледаме малко по-подробно.По тази начин хем малко ще се абстрахираме от дрязгите в останалите теми.

Моля,сладурчетата (!),които знаят за какво става дума да не се смеят,а да се включат с невероятните си астрологични знания и способности! ;D ;D ;D :-*

Тъй като не зная точния час на раждането му,показвам и двете карти.Едната е с зададен час за 0 часа,а другата за 23часа и 58 минути.Като по мои лични наблюдения Луната е по скоро в Скорпион.
Ето ги двете карти,а третата е комбин. ;) ;D
 ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:31:03 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #237 -: Август 20, 2009, 02:19:54 pm »
Мия, то от секс в тази карта като гледам, остава ли ви време за кармични проработки бре  ;D

наборе, че и агнешко си си намерила  ;D  или неговата е външната  ???
« Последна редакция: Август 20, 2009, 02:29:26 pm от Вещичка »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #238 -: Август 20, 2009, 02:24:42 pm »
 ;D ;D ;D ;D, дай негова карта.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #239 -: Август 20, 2009, 02:32:46 pm »
Мия, то от секс в тази карта като гледам, остава ли ви време за кармични проработки бре  ;D

аз от синастрий не разбирам ,но не виждам секс за разлика от адашката :).впечатление ми прави съвпада на луна и уран и на юпитер и луна. от това си вадя изводи за силни и екцентрични  емоционални отношения по отношение на любовта която даваме и любовта която получаваме. уран провокира и наранява луната с нестандартната лябов на която е способен. ;D
юпи от своя страна в съвпад с луната ,говори за уроци в сферата на духовното. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците