Здравей Гост

пак за Пепеляшка

• 13 Отговора
  • 2516 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
пак за Пепеляшка
« -: Декември 05, 2008, 11:15:28 am »
Гледах  транзитите   за  дните около 20 май, тогава се получава един красив съвпад на Юпитер ,Нептун и Хирон, та се питам дали вещае  бум на сватби въпросния съвпад.
При мен  той е в 7дом и  аспектира точно наталния Юпитер  н тригон..та.. ;)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: пак за Пепеляшка
« Отговор #1 -: Декември 05, 2008, 11:44:51 am »
Погледни си соларния хороскоп,за да видиш има ли потвърждение.От опит знам,че очакванията относно Юпитер при транзит (7 дом,добре аспектиран,в съвпад с Венера) не дават този резултат,който ни се иска ,или го очакваме.А и намесата на Нептун ме навежда на мисълта,че форма няма да се материализира.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2 -: Декември 05, 2008, 01:48:31 pm »
Вече ме е яд, че нямам нищо на 26 градуса  :), само Сатурн в Рак (квинконс)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3 -: Декември 05, 2008, 02:40:16 pm »
Кали, току що изчетох една статия  за Хирон според която, връзки започнали  при аспект  на Хирон към Сатурн били много здрави, ако  не е стресиращ де...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Декември 05, 2008, 02:58:58 pm »
Благодаря за информацията  :).

Аз се шегувах.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

aiia

« Отговор #5 -: Декември 05, 2008, 08:03:01 pm »
Здравейте!
При мен този съвпад на тр.хирон, нептун и юпитер се случва в 5 дом, където се намира натална луна на 24 градуса. Единственият аспект ще е опозиция с юпитер в 11 дом. Интересно ще е.. ::) :-*

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #6 -: Декември 05, 2008, 08:21:41 pm »
http://oculus.ru/blog.php?id=1019&a=21
ето ви една статия   :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

aiia

« Отговор #7 -: Декември 05, 2008, 08:34:43 pm »
Браво, Блуд!  ;D С моя беден руски, ама май ме ожени набързо таз статия. Аааа 8) 

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Декември 05, 2008, 08:46:08 pm »
На мен съвпадът тр. Юпитер с тр. Хирон ми се пада в 12-ти дом в тригон с натален Марс в 7-ми. Марс ми управлява 2-ри дом (парички). Транзитен Юпитер в 12-ти дава тайна подкрепа от невидимите сили и известна закрила.....но в съвпад с Хирон ???

*

aiia

« Отговор #9 -: Декември 05, 2008, 08:53:47 pm »
И на мен ми е много Х този хирон. Лечител ли е, двойнствен ли е, кентавър ли е, бог ли е.  :-\

;D  В това е тръпката, да не знаем ,хирон ще ни изненада  :-*

« Отговор #10 -: Декември 05, 2008, 09:50:37 pm »
Аз имам толкова аспекти на Хирон към лични планети ,че само ми остава да си намеря и една Пепеляшка :P ;D ;D ;D

« Отговор #11 -: Декември 05, 2008, 10:17:05 pm »
А на мен този транзит ми е в 8 дом,където е и натален Сатурн.Хирон през Сатурн си е направо смърт-как мислите? 

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Декември 05, 2008, 11:20:22 pm »
А на мен този транзит ми е в 8 дом,където е и натален Сатурн.Хирон през Сатурн си е направо смърт-как мислите? 

Ами, аз си го имам по рождение този аспект. По принцип изтласквам болката дълбоко в подсъзнанието си (съвпадът е в Риби) и не обичам да наранявам хората (поне не съзнателно). Имам някакво странно усещане, че всичко се връща в този живот. Не знам как действа при транзит върху натален Сатурн. Виж Сатурн кой дом ти управлява и там очаквай някакъв резултат. Вероятно студенината на Сатурн може да бъде провокирана от нечия чужда болка, на човек, който ще дойде при теб по Хирон.

« Отговор #13 -: Декември 05, 2008, 11:30:12 pm »
Просто чудесно!Сатурн ми е господар на 7 дом.А е в знак Водолей,в квадрат с натал. Нуптун-5 дом.Нещастни любови.