Здравей Гост

Новогодишни честитки за 2009г

• 160 Отговора
  • 29413 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re: Новогодишни честитки за 2009г
« Отговор #40 -: Декември 30, 2008, 03:14:58 pm »
Аз пък споделих за "баницата със сабиански символи" с колегите, и тъкмо шервам линка в един текстови файл, и на колегата не му се отваря и той каза: "Нали съм неверник и сега ето не ми се отваря линка за астралната баница". ;D

Трансформира я в астрална, сигурно заради картинката с Галактиката.

Лично на мен ми се падна 29 гр на Скорпион, и наистина интерпретацията имаше връзка със зададения въпрос.

Аз ще сверя и по Гита Мерджанова инфото.

« Отговор #41 -: Декември 30, 2008, 03:47:00 pm »
Да и се невиди и баницата ???,реших да си щракна късметче без въпроси и бам ???, а сега какво да си мисля :D

PISCES 15
AN OFFICER DRILLING HIS MEN IN A SIMULATED ATTACK

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Декември 30, 2008, 04:04:51 pm »
мерси Kali:)
 и аз си изтеглих   AQUARIUS 29
A BUTTERFLY EMERGING FROM A CHRYSALIS-звучи интересно и се надявам позитивно

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Декември 30, 2008, 04:06:11 pm »
Овенска му работа-първо действа,после мисли  ;D

Вероятно го приеми като знак да бъдеш в постоянна готовност за действие,да не се отпускаш и да се презастраховаш за някои положения  ???

« Отговор #44 -: Декември 30, 2008, 04:11:01 pm »
Овенска му работа-първо действа,после мисли  ;D

Вероятно го приеми като знак да бъдеш в постоянна готовност за действие,да не се отпускаш и да се презастраховаш за някои положения  ???
То, от толкова тренировки , май не ми е останала ситуация ,която да не съм отработил >:(

Да ми се бешие паднал някакъв късмет като твоя банкет щях да дам :( ;D

« Отговор #45 -: Декември 30, 2008, 04:17:19 pm »
Пожелах си и си визуализирах положителна промана в живота ми, подем, който да овладея и хора, които да обичам и да ме обичат около мен и ми се падна това!
Падна ми се УТРО - светлината на зората в източния небосклон.  ;D

LEO 27
DAYBREAK - THE LUMINESCENCE OF DAWN IN THE EASTERN SKY

You may feel that there is finally a chance for a new beginning. Things have been sacrificed and there may be a certain emptiness, but you will see the light of day and move forward again. This is a transition time of letting go of operating in the dark. New ideas, new opportunities, new perspectives and new realizations are emerging.
Gradual realizations of opportunities. New cycles beginning. Leaving the past behind.

The Caution: Being fearful and distrusting of new experiences or situations OR thinking that everything will be O.K. 'tomorrow', but not today.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #46 -: Декември 30, 2008, 04:25:57 pm »
Буквално преведено Док:" Офицер води своите колеги/ученици на симулационна аттака".

Предполагам, че да трябва да бъдеш предпазлив, превантивен, т.е да се подсигуриш, да изпробваш много варианти , преди да предприемеш каквото и да било действие.

« Отговор #47 -: Декември 30, 2008, 04:27:59 pm »
Пожелах си и си визуализирах положителна промана в живота ми, подем, който да овладея и хора, които да обичам и да ме обичат около мен и ми се падна това!
Падна ми се УТРО - светлината на зората в източния небосклон.  ;D

LEO 27
DAYBREAK - THE LUMINESCENCE OF DAWN IN THE EASTERN SKY

You may feel that there is finally a chance for a new beginning. Things have been sacrificed and there may be a certain emptiness, but you will see the light of day and move forward again. This is a transition time of letting go of operating in the dark. New ideas, new opportunities, new perspectives and new realizations are emerging.
Gradual realizations of opportunities. New cycles beginning. Leaving the past behind.

The Caution: Being fearful and distrusting of new experiences or situations OR thinking that everything will be O.K. 'tomorrow', but not today.

Сиянието на зората на източния небосклон.
На прага на новите възможности в живота ::)
Само аз ли съм марко тотев >:( :'(

« Отговор #48 -: Декември 30, 2008, 04:36:41 pm »
Буквално преведено Док:" Офицер води своите колеги/ученици на симулационна аттака".

Предполагам, че да трябва да бъдеш предпазлив, превантивен, т.е да се подсигуриш, да изпробваш много варианти , преди да предприемеш каквото и да било действие.
Ами как мислиш  ;Dзащо рева толкова?

« Отговор #49 -: Декември 30, 2008, 04:39:52 pm »
Сиянието на зората на източния небосклон.
На прага на новите възможности в живота ::)
Само аз ли съм марко тотев >:( :'(
Благодаря за коректната интерпретация! Виж, аз когато си хвърлям таро, докато не ми се падне това, което искам не спирам  ;D :P. А и освен, че трябва да падне това, което искам, трябва да се повтори и потрети. Чак забравям какъв ми е бил всъщност основния въпрос.  ;D  ;D  ;D
Така, че я завърти още няколко пъти баницата.

*

Инти

• 2068
« Отговор #50 -: Декември 30, 2008, 04:40:49 pm »
Аурора, ти и без това си с псевдоним на "Северно сияние", интересно как ти се падна този късмет за светлината.  ;D

Миналата година имахме за Нова Година собственоръчно изработени късмети, и на мен ми се падна нещо подобно. Гласеше, не мога да цитирам сега дословно, че колкото и тъмно да е около теб, накрая винаги има светлина, защото точно в мрака  се крие ключа към истинската трансформация.
« Последна редакция: Декември 30, 2008, 06:15:50 pm от Asaia »

*

Инти

• 2068
« Отговор #51 -: Декември 30, 2008, 04:42:33 pm »
Ново начало, нови перпесктиви и възможности ще лежат пред теб с настъпването на Новата 2009г.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Декември 30, 2008, 04:43:57 pm »
Недей рИва, Док, на мен пък ми се падна катеричка, преследвана от ловци.  ;D

С толкова страстен солар през идната година сигурно катеричката ще съм аз...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #53 -: Декември 30, 2008, 04:44:29 pm »
Зъболекар,виж тоя късмет не ти го признаваме ,така че отпада  8) Защото не си мислил,а без мисъл няма отговор, а и съм сигурен че ако точно преди нова година си изтеглиш късмета ще ти се падне точното послание за 2009  ;) :)

« Отговор #54 -: Декември 30, 2008, 04:59:41 pm »
Зъболекар,виж тоя късмет не ти го признаваме ,така че отпада  8) Защото не си мислил,а без мисъл няма отговор, а и съм сигурен че ако точно преди нова година си изтеглиш късмета ще ти се падне точното послание за 2009  ;) :)
Абсолютно съм съгласна. Попитах втори въпрос, кой беше за любов /с конкретен човек  ;)  ;)  ;)/ и ми се падна "Усамотен морски капитан, който гледа как корабите пристигат и отплават от пристанището" и чието тълкуване гласеше нещо от сорта - да не се щадя от емоции.

Asaia, и аз това си го помислих за зората и сиянието като накаква светлина... :-[

Зъболекар, пожелай си, визуализирай и кликай!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #55 -: Декември 30, 2008, 05:31:45 pm »
You need to believe  You need to believe  You need to believe  You need to believe  You need to believe
ARIES 27
THROUGH IMAGINATION, A LOST OPPORTUNITY IS REGAINED

Use your inner creative energy to revitalize an idea or opportunity that seems lost. You need to believe that it is possible and create a new image in your mind, then you will succeed. Take heart, there is the energy to recapture something that seemed to be lost.

Creative imagination and visualization. Hope renewed. Second chances.
The Caution: Relying on self pity which denies using the imagination to recover the situation. Not noticing the solutions to problems. Going over and over lost opportunities.

An Affirmation for this degree:
 There are no lost opportunities in Divine Mind, as one door shuts another door is opened.

Florence Scovel Shinn

Сега няма да го чета, че ми звучи много обнадеждаващо.
Отивам да правя баница с късмети за детенце, че утре ще е кой знае къде.
You need to believe  You need to believe  You need to believe  You need to believe  You need to believe

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Декември 30, 2008, 05:42:06 pm »
DURING A SILENT HOUR, A PERSON RECEIVES A NEW INSPIRATION WHICH MAY CHANGE THEIR LIFE

Всички божествени озарения, знаци, поличби, всичко идва само през тишината между две думи.
Всяко чудо се промъква в нашия свят само през тази тишина.
Спирането на ума винаги носи прозрения.
Както казва Ошо-или си ти, или е Бог. Двамата на едно място не можете да стоите. Ти си умът. Спирането на ума е равно на тишина е равно на божие присъствие. А дето е Бог, там е и чудото.  ;)

« Отговор #57 -: Декември 30, 2008, 05:55:47 pm »
 :o Напрао шъ припаднъ :o

Помислих си за една моя стара либоф,че нещо ми е влязлъ в умъ през тия дни и ми съ падна туй

SAGITTARIUS 28
A SPLENDIDLY BUILT BRIDGE, A HERITAGE OF UNKNOWN AGES, STILL SPANS THE BEAUTIFUL AND WILDLY PRIMITIVE STREAM

You may feel a need to bridge the fresh and energetic emotions with constructive thought and activity. Traditional ways of approaching things can lead to the best solutions. There is a linking of people, places and things with clarity.

Enduring elements from past traditions providing a link with the modern day. Reverence for things of worth that stand as reminders of yesterday.

The Caution: Sticking with old and possibly outworn methods, with no new ideas to resolve the situation.

« Отговор #58 -: Декември 30, 2008, 06:00:34 pm »
А на въпроса какво да очаквам през новата година ,вече съм доволен от това ,което се падна ;D ;D ;D ;D

CAPRICORN 25
AN ORIENTAL RUG DEALER IN A STORE FILLED WITH PRECIOUS ORNAMENTAL RUGS

Taking pride in the products of your culture, and the buying and selling of useful and beautiful things is a responsible position, and the claims made about the products have to be tried and true. There may be a feeling of needing to reassess your attitudes and ideals. This message is also possibly slanted toward the oriental traditions and understandings. You may feel the need to work with the physical and mental practices of oriental traditions that are available.

Refinement of cultural understanding and values. Bargains. Bartering. Selling and trading. Charging a fair price. The sales pitch.

The Caution: Bargaining only to personal advantage. Appreciating excellence or giving undue significance to unworthy goods.

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Декември 30, 2008, 06:06:50 pm »
Аз не смея да си поръчвам още нещо, ще вземе нещо да се скапе.  :-X :-[