Здравей Гост

Новогодишни честитки за 2009г

• 160 Отговора
  • 29414 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Новогодишни честитки за 2009г
« Отговор #60 -: Декември 30, 2008, 06:09:17 pm »
След като Док пита за стара любов,аз пък питам за евентуална в бъдещето и щях да припадна от отговора  :o

A SERPENT COILING NEAR A MAN AND A WOMAN

Брех,тая Сабианска баница сигурно със змийски яйца е замесена!  ;D Определено е Оракулска  :)

Сега превеждайки си текста изглежда още по-съблазняващ и научих някои хубави думи:

Enticement. Allurement. The revelation of archetypal knowledge that may not be 'socially acceptable'.

Интересното е,че и двете думи са свързани с изкушение,съблазън и привличане   :P

Колкото до разкриването на първично знание,което може да не е социално приемливо-тука Водолея в мен не се впечатлява особено  ;D
« Последна редакция: Декември 30, 2008, 06:15:05 pm от Sinyhe »

*

Skarlet

« Отговор #61 -: Декември 30, 2008, 06:26:21 pm »
За Скарлет късмета смятам да се тълкува буквално,за да се запази точното му послание:

"По време на тих/спокоен момент/време(час),личността получава ново вдъхновение,което може да промени живота и"

Едит: и аз видях грешката за това го разтълкувах в единствено число  ;)

Така че през 2009 е възможно да имаш повече време за себе си(или в един ключов момент на самота или затишие) в което изведнъж да се вдъхновиш към нещо ново и това да промени начина по който водиш живота си от там нататък  :)

Дано не получа вдъхновението си от самота,в пълния смисъл на думата.Че ако умре скъп за мен човек и в усамотението си да получа и вдъхновение,тогава благодаря-не го ща.

*

Skarlet

« Отговор #62 -: Декември 30, 2008, 06:31:55 pm »
След като Док пита за стара любов,аз пък питам за евентуална в бъдещето и щях да припадна от отговора  :o

Брех,тая Сабианска баница сигурно със змийски яйца е замесена!  ;D Определено е Оракулска  :)

Опаааа,и аз си зададох още едно въпрсче и хоп-същото.Ей ся я оплесках. ;D

« Отговор #63 -: Декември 30, 2008, 06:43:09 pm »

Опаааа,и аз си зададох още едно въпрсче и хоп-същото.Ей ся я оплесках. ;D
пробвай и още един път. Аз си теглих три пъти от баничката ;D

« Отговор #64 -: Декември 30, 2008, 06:54:12 pm »
Попитах какво ще ми донесе Лунното затъмнение на 9.02.2009, в което затъмнената Луна е в съвпад с наталното ми АС-то и ето какмо ми беше отговорено

26º Aries (26): A MAN POSSESSED OF MORE GIFTS THAN HE CAN HOLD.

:o

...и защото на мен не ми е достатъчно по веднъж  :P  :P  :P, питах втори път и ето какво ми се отговори

PISCES 4
HEAVY CAR TRAFFIC LINKING TWO SEASIDE RESORTS

There's a need for patience and give-and-take in this situation. This Symbol can show communications and linkages between separate worlds leading to increased pleasure OR frustration, confusion or psychic indigestion. There's a lot going on and confusion can set in if one doesn't follow the rules of the game to ensure a smooth flow of operations. Being 'squeezed-in' can bring on a sense of panic but it can also bring pleasurable interchange between people.
Communications and linkages between two separate worlds can lead to increased pleasure or psychic indigestion. Go with the flow.

The Caution: Distrust of connecting elements. Creating barriers. Constant traffic stopping any possibility of real human interchange.

Направа да паладейш!!!!

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Декември 30, 2008, 07:36:26 pm »
пробвай и още един път. Аз си теглих три пъти от баничката ;D
Уф,веднага.Ето третия път какво ми се падна,като попитах какво най-много ще ме радва през 2009 година:

SAGITTARIUS 29
                     A FAT BOY MOVING THE LAWN      ;D

You may find that you are paying more attention to appearances than you are to the finer details or those things that others can't see. Many people are fooled by appearances, but there is usually an unsettling feeling that everything is not quite right. Have people been asking and asking for chores to be done? Enlist the help of those around you to get through everything, even those who normally just sit around and do nothing!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #66 -: Декември 30, 2008, 08:46:41 pm »
Ма какво правите вие  ;D

1во Скарлет ми вади късмета :

после Aurora изтегля моя миналогодишен късмет,на който реално се порадвах през 2008  :)

A MAN POSSESSED OF MORE GIFTS THAN HE CAN HOLD.

Аз ли ви ги предавам,тука май има Водолейска енергия в повече  ;D

« Отговор #67 -: Декември 30, 2008, 08:52:25 pm »
Уран съвпад на слънце в натала  ;)

Аз доста съм се впрегнала с това затъмнение, защото и Нептун в момента ми прави опозиция на АС-то, да  не взема да изпадна в някое умопомрачение или депресия - състояния недопустими за за мен...от сегашна гледна точка... ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #68 -: Декември 30, 2008, 08:52:51 pm »
В началото на месеца мислех да развея една поздравителна тема, но реших да я оставя в ръцете на някой... ъмм... по-симпатичен във форума.  :P Желая ви голямо и бистро светлинно море през 2009!  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #69 -: Декември 30, 2008, 09:17:50 pm »
Поздрава ти е много оригинален и живописен !  :)

И по-честичко минавай от тук  ;) Няма ли да си изтеглиш сабианско късметче ? ::) ;D

Мойта Церера в Рак в 11 дом се грижи никой да не остане гладен от към предсказания за бъдещето! :P

*

Skarlet

« Отговор #70 -: Декември 30, 2008, 11:37:08 pm »
Ма какво правите вие  ;D

1во Скарлет ми вади късмета :
  Хихихи...има и Уранова енергия-соларен Уран в 10 дом,и соларен Нептун на МЦ.Надушили сме ти старите късметчета.  ;D Няма само ти да блажиш!!!  :P

*

Nebesna

« Отговор #71 -: Декември 31, 2008, 12:12:26 am »
Поздрав и от мен на всички съфорумци.

http://www.beinsadouno.com/play.php?id=117

*

Kaya

• 2893
« Отговор #72 -: Декември 31, 2008, 01:27:40 pm »
 Много любовни снежинки да ви стоплят през следващата година:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #73 -: Декември 31, 2008, 02:52:30 pm »
Весело изпращане на старата и посрещане на Новата 2009 година!И умната с чашките,че утре Луната е в Риби,а днес е в съвпад с Нептун.Да няма препили или понатровени с алкохол-менте.Наздраве!И до нови срещи чак догодина!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Декември 31, 2008, 03:01:38 pm »
Засега сме на бяло...
Довечера ще се изпие по една ракийка и после се минава на шампанско...  :P

Весело посрещане на новата година пожелавам на всички ви довечера!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Декември 31, 2008, 04:35:25 pm »
Сабианска Новогодишна баница - нова рецепта! :)

Побързайте, още е топла.

И моя късмет от миналата година се сбъдна. Имах много работа, аз точно това исках. Гмурнах се с голям ентусиазъм, та сега трябва да мисля как да се поосвободя от част от задълженията. :)

Пожелах си да направя пътуването на живота си

и ми се падна:

GEMINI 5
A RADICAL MAGAZINE OR PUBLICATION, ASKING FOR ACTION, DISPLAYS A SENSATIONAL FRONT PAGE

Ще се излиза значи от привидната творческа сянка :))

И интервюта, интервюта :)))

и пътувания, пътувания!

Хей-хо!

Да ви е честита! 

Много музика в сърцата и срещи с прекрасни хора!

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Декември 31, 2008, 04:48:30 pm »
С този транзитен Сатурн в Дева в моя 9-ти дом имам силен импулс към далечни пътувания. В деветия ми дом около 20-ия градус в Дева ми се мотаят само тежки планети- Плутон и Уран. С транзитен Сатурн тук май е време вече съзнателно да се потрудя, а не да чакам "провидението" да се погрижи. Направо не се сдържам вече на едно място. Не си пожелах нищо съзнателно. Просто исках да си проверя късмета и ето какво ми се падна.

VIRGO 20
A CARAVAN OF CARS HEADED FOR PROMISED LANDS

There is a feeling of needing to move on to new thoughts, a new way of doing things, possibly even on to a new way of life, but you are probably not alone. There are likely to be several others who share the same impulses. Setting out on a new venture can be fun, even if somewhat risky. Having a map of where you're going will help, as will a willingness to meet new people.

Venturing into life with like-minded companions. Seeking new territory. Buses, caravans, trucks, etc. Gypsies. Hollywood, California, "boom towns".

*

holanda

« Отговор #77 -: Декември 31, 2008, 04:51:13 pm »
ми айде,ще ми идваш на гости-нали можеш да шиеш,ке те правим партньор в бизнеса ;D ;D ;D :-*

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Декември 31, 2008, 04:59:43 pm »
ми айде,ще ми идваш на гости-нали можеш да шиеш,ке те правим партньор в бизнеса ;D ;D ;D :-*

Може, може! Холандия е малка страна, може да се обиколи за един ден. Моя много добра приятелка е омъжена там. Така, че от Делфт може да прескоча и до .......(трябва да ми кажеш в кой град живееш !?). 

« Отговор #79 -: Януари 01, 2009, 12:30:21 am »
Пожелавам на всички ,пишещи и четящи в този форум, една уникална и незабравима година ! Да е дарена с много веселие ,любов ,щастие ,здраве ,чудеса !
Бог да ви благослови !Амин!

С много обич :ДОК :)