Здравей Гост

Уран

• 28 Отговора
  • 5713 Прегледи
*

aiia

Уран
« -: Декември 17, 2008, 01:23:39 am »
 :)
Възможно ли е уран да ми е причинил това нещастие?
Толкова години се чудех що за проклетия беше този период - от 2003  насам. Връзките ми в любовен аспект траеха по 3-4 дена, максимум седмица. Всичко хубаво е в първите няколко дена от запознанството и все по еднакви причини, връзката беше прекратявана. Ама все удрях на камък. Та за аспекта, тр. уран опозиция меркурий през 2003 и след това опозиция със слънце 2004, следва опозицията с натална венера и така си опозиционира, а на какво ли не го отдавах това нещастие. Е слава богу, издържах това изпитание и си извлякох положителните уроци относно мъжете.  :D
Та гадничък си е уран, светкавични връзки и светкавични развръзки  ??? като се замисля свързва се с нови технологии и компютри, по него период доста чатене падаше и последващи срещи. А сега изобщо не искам да чуя чат и губене на време в излишни приказки.  8)  Но независимо във виртуалния или реалния свят, срещите приключваха по един и същ начин - финалната реплика и на двама ни беше "преди всичко работата, нямам време за личен живот". А уран ми управлява 6 дом.  ::)

*

AH

• 2201
Re: Уран
« Отговор #1 -: Декември 17, 2008, 02:49:35 pm »
И след като приключиха опозициите на тр.Уран, промениха ли се нещата? :)

*

aiia

« Отговор #2 -: Декември 17, 2008, 03:13:18 pm »
Ами сега ми прави опозиция с нат. сатурн.  >:( Сега аз съм  коравосърдечната.
Просто не знам как така се промених и станах много студен човек. Изобщо цялостно ми се промени мисленето относно мъжете. В момента съм в период на сатурново завръщане. Всичко е много странно.
Проблема е , че тр. уран скоро ще кацне на ДЕСЦ и ще влезе в 7 дом  ??? светкавични бракове и също светкавични разводи  >:(  Абе няма да се женя тоз живот и това  е !!!  :D

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Декември 17, 2008, 07:14:24 pm »
Остана да кажеш аспектираните натални планети кои домове управляват. Не може "мъжете" и "връзките" в твоя хороскоп все да са по Меркурий, Венера или Слънце, пък и по Сатурн. Господарят на 6-ти дом ти аспектира всичките тези натални планети - откъде си правиш изводи за отношенията с мъжете, не знам.

*

aiia

« Отговор #4 -: Декември 17, 2008, 07:27:45 pm »
Небесна, опитвах се да си обесня в  този период защо се случваше това. Попитах дали е възможно транзитите на уран да са причината. Може и изобщо да няма нищо общо.
Радикален Меркурий,Слънце,Венера и Сатурн са ми в съвпад. И просто забелязах, че тр. уран прави опозиция със този стелиум.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Декември 17, 2008, 08:47:21 pm »
Небесна, опитвах се да си обесня в  този период защо се случваше това. Попитах дали е възможно транзитите на уран да са причината. Може и изобщо да няма нищо общо.
Радикален Меркурий,Слънце,Венера и Сатурн са ми в съвпад. И просто забелязах, че тр. уран прави опозиция със този стелиум.  ;)

Уран може и да е причината, но виж планетите в стелиума кои домове управляват. За да има влияние върху връзките и романтичните взаимоотношения, трябва да е намесена оста 5/11-ти дом. Сексът е по 8-ми, бракът по 7-ми. Виж сега дали някоя от планетите в стелиума управлява някои от посочените домове. Тези области ще бъдат повлияни от Уран. Естествено и домът, в които се намира стелиума (и Уран).

*

aiia

« Отговор #6 -: Декември 17, 2008, 08:52:00 pm »
Планетите от стелиум са 1.меркурий управлява 10 дом, управител на асц и на сл.знак дева
2. венера управлява 2 дом и 9 дом
3.Сатурн управлява 5 дом
4. Слънцето управлява 12 дом
Тоест не са намесени 5,11 и 8 дом. Уран не е виновен значи  :-* Нещо друго ще е  ::)

*

AH

• 2201
« Отговор #7 -: Декември 18, 2008, 07:07:45 am »
Планетите от стелиум са 1.меркурий управлява 10 дом, управител на асц и на сл.знак дева
3.Сатурн управлява 5 дом
Тоест не са намесени 5,11 и 8 дом. Уран не е виновен значи  :-* Нещо друго ще е  ::)

Да :)Нещо друго ще е, но надали планетите:) Те само могат да ни посочат какво евентуално да се опитаме да променим в себе си и после, ако искаме и можем да го променим, променяме го и гледаме какво ще стане :)

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Декември 18, 2008, 08:22:03 am »
3.Сатурн управлява 5 дом

От всичко,което си написала,оставам с впечатлението,че имаш радикален Нептун в Стрелец.А Нептун,ако не греша,ти управлява 7 дом в Риби.Уран в Риби,трябва да прави квадратура с  този Нептун.Планетите влияят и още как! Уран тотално ще те промени,а пък за Сатурновото възвръщане,да не говорим.Погледни или ако искаш-напиши тук,Рождените ти Нептун и Юпитер в какви знаци и домове са,както и какви аспекти правят/най-вече предизвикателни/към други рождени планети.Стига да съм разбрала правилно,че си с асцендент Дева.  ;D

*

aiia

« Отговор #9 -: Декември 18, 2008, 02:10:25 pm »
Скарлет , страхотна си.
Всичко както казваш е така.
Радикален нептун в 3 дом стрелец, управлява 7. Тр. Уран в Риби прави квадрат с този нептун.
Радикален Юпитер е в 11 дом Лъв, управлява 12 дом.
Ох, аспектите. Това което ми прави впечетление е, че марс,уран и плутон и нептун са на 17 градуса и 40' и правят много точни аспекти. Но за случая, нептун прави квадрати със слънце и венера, и тригон с юпитер и секстил с луна в 5 дом.
Значи Скарлет, според теб може да е квадрата на тр. уран с натален нептун. ::) :-* :D
На другите какво да кажа, ами може и да не влияят., но не искам да отричам астрологията. ::) А може да съм била урочасана  :P ;) :)

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Декември 18, 2008, 02:42:40 pm »
Значи,след като Нептун ти прави квадратура с Уран,а и по натал имаш квадратура на Венера с Нептун,нормално е да имаш проблеми във връзките с мъжете.Или ги идеализираш докато им видиш истинската същност,или жадуваш за принц от приказките.И така все ще има проблем с партньорствата,докато не започнеш да ги виждаш такива каквито са.Може и изискванията ти към тях да са по-високи и те да не могат по някакъв начин да отговорят на тези очаквания и се получават разочарованията.
 Много е вероятно да си избереш съпруг от твоята среда,от университета.....но не бързай,преди да е минало Сатурновото възвръщане,че с тия Риби на куспидата на 7 дом,може и да си докараш два брака.Имаш още да съзряваш.Но това е на прима виста,без карта.Сега отивам да работя,че ме чакат куп задължения. ;D

*

aiia

« Отговор #11 -: Декември 18, 2008, 05:21:22 pm »
Скарлет, всичко е така както казваш. Много си точна.  ::) :D

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Декември 18, 2008, 07:14:52 pm »

Хубаво,ама не ме радва,че страдаш.Направи си равносметка и се опитай да работиш върху тези аспекти,да промениш и омекотиш малко тези проблеми с партньорствата.Не мога да ти дам повече съвети как и с какво можеш да си помогнеш,защото не ти познавам хороскопа.Така че,работи върху себе си. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Януари 08, 2009, 07:17:34 am »

че е страхотна и точна скарлет е истина,но и ,че уран е необуздан,внезапен,непредсказуем и свободолюбив също е истина.той е виновен разбира се.книга мога да напиша за него. :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #14 -: Януари 08, 2009, 07:23:56 am »
че уран е необуздан,внезапен,непредсказуем и свободолюбив също е истина.той е виновен разбира се.книга мога да напиша за него. :o
  Ооооо,ставаме две. ;D Дай,ще станем съавторки.  :P  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Януари 09, 2009, 04:12:23 am »
  Ооооо,ставаме две. ;D Дай,ще станем съавторки.  :P  ;D
[/quote]
готова съм ;D,при мен беше и е почти към края оста 4-ти/10-ти , с квадратура към 1-ви/7-ми ,като там са слънце и меркурий.немам думи за тоя екшън с лек /АБЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ЛЕК/ привкус на латиносериал. ;D
но в крайна сметка уран не само руши и взема,той е щедър към онези дръзнали да достигнат висините!
КОГАТО ГУБИШ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ПЕЧЕЛИШ ,КОГАТО ПЕЧЕЛИШ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ГУБИШ!-ТОВА Е УРАН!!!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #16 -: Януари 21, 2012, 06:56:10 pm »
Нещо ,което да е по Уран:"По бреговете на Чили се образували вълни с височина 25 метра, които помели остров Хило на Хаваите. Силата на труса се равнява на 178 милиарда тона тротил. Тази енергия би могла да захрани САЩ за 740 години". Някой от БАН да вземе да измисли батерии,каквито имат слънчевите инсталации,само че да съхраняват енергия от земните трусове и да се приключи с ядрената енергетика!  :rolleyes: Някой?Някой? :rolleyes: ;D Хайде дайте воля на творците в себе си...
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #17 -: Януари 21, 2012, 07:11:03 pm »
Тази новина нова ли е? А какво е предизвикало вълните? Ако е вятър, можем да го отнесем по Уран, Нептун. Но ако са цунами в следствие на земен трус...

Да бе, 25 метра са си цунами от земетресение.

Земетресението в Чили през 1960г.

Най-силното земетресение, отчитано някога, разтърсило Валдивия в Чили на 22 Май 1960г. в 2:11 часа слетобяд. Загиналите са 6000, като бройката е можела да бъде много по-голяма, ако епицентърът е бил по-близо.

Очевидци разказват, че сякаш Господ бил хванал земята и я разтръскал с всичка сила. 40% от къщите във Валдивия били изравнени със земята. Мощното земетресение отворило кратера на близкия вулкан Кордон Кауле и го активизирало.

Измерената сила на земетресението е 9,5 по скалата на Рихтер. Били отчетени 10-метрови вълни от огъването на земята в радиус от 10000 километра. От цялата сеизмична активност през 20-ти век, включително и земетресението в Индийския океан през 2004г, 25% се падат само на земетресението в Чили.

По бреговете на Чили се образували вълни с височина 25 метра, които помели остров Хило на Хаваите. Силата на труса се равнява на 178 милиарда тона тротил. Тази енергия би могла да захрани САЩ за 740 години.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #18 -: Януари 21, 2012, 07:20:10 pm »
А това са последствията от земетресението в Япония

3 млн. тона отломки от труса в Япония достигат Хаваите през Март,
петно с отломки, с размерите на Калифорния

http://www.dnes.bg/world/2011/12/30/3-mln-tona-otlomki-ot-trusa-v-iaponiia-dostigat-havaite.147616
Естествени минерали и амулети

« Отговор #19 -: Януари 21, 2012, 07:24:34 pm »
Ако събитието в Чили представлява интерес, качвам карта. Това е карта на Чили.

Прикачвам и карта за датата и часа на земетресението. Транзитен Уран в опозиция с IC на Чили. Транзитен Сатурн в квадратура с У8 Меркурий. Не съм се ровила в затъмненията.