Здравей Гост

Мечки на дансинга ;D

• 5 Отговора
  • 2407 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
Мечки на дансинга ;D
« -: Декември 19, 2008, 08:15:52 am »
Док, искам да ми помогнеш за един сън :) Майката на приятелката ми е сънувала е сънувала дъщеря си като танцува с 3 мечки по отделно, и е била щастлива  ::)

*

Uran

• 6041
Re: Мечки на дансинга ;D
« Отговор #1 -: Декември 19, 2008, 11:35:46 am »
Док, искам да ми помогнеш за един сън :) Майката на приятелката ми е сънувала е сънувала дъщеря си като танцува с 3 мечки по отделно, и е била щастлива  ::)
Мечката символизира безскруполни хора.
Да внимава с хора, които може да и се сторят надеждни, харизматични, забавни...изобщо..такива, които могат да приспят бдителността и и да я подведат по един или друг начин.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #2 -: Декември 19, 2008, 08:53:28 pm »
Мечката символизира безскруполни хора.
Да внимава с хора, които може да и се сторят надеждни, харизматични, забавни...изобщо..такива, които могат да приспят бдителността и и да я подведат по един или друг начин.

Майката или дъщерята  ::) Благодаря!

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #3 -: Декември 22, 2008, 04:31:11 am »
Док, помогни ми, моля те  ::)

« Отговор #4 -: Декември 22, 2008, 08:35:36 pm »
Може да е стремеж и амбиции на майката да задоми щерка си с хора с власт ,но от написаното ми е трудно да кажа какво е точното значение . Попитай майката за нейното усещане от съня . Най-вероятно отговора е скрит в това какви чувства е породил сънят в нея.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #5 -: Декември 23, 2008, 12:38:35 pm »
Може да е стремеж и амбиции на майката да задоми щерка си с хора с власт ,но от написаното ми е трудно да кажа какво е точното значение . Попитай майката за нейното усещане от съня . Най-вероятно отговора е скрит в това какви чувства е породил сънят в нея.

Мисля, че се чувствала неприятно, защото като го разказа на дъщеря си каза че сънят е бил лош. :)