Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56312 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #220 -: Октомври 15, 2010, 12:53:17 am »
След това видях гърба на дядо ми, беше гладка кожата на гърба и руменочервена ( все едно е ходил на плаж) легна и до него легна баба ми и се сгушиха, беше определено много доволен! Събудих се с едно приятно усещане...

това не е добре..жива ли е баба ти?? ако да, не и го разказвай този сън..

Vision, тя му обърна гръб като легна. Той я прегърна обаче. Беше залепил гърдите си за гърба й.  :-\ Жива е баба ми, преди малко говорих с нея по телефона. Разказах й целия сън.

*

Vision

• 3523
« Отговор #221 -: Октомври 15, 2010, 12:57:21 am »

Vision, тя му обърна гръб като легна. Той я прегърна обаче. Беше залепил гърдите си за гърба й.  :-\ Жива е баба ми, преди малко говорих с нея по телефона. Разказах й целия сън.

ок

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #222 -: Октомври 15, 2010, 01:33:41 pm »

Напоследък все по-често сънувам хора и места от далечното минало, от детството. Често взеха да идват починали близки в съня ми...

през март и октомври връзката с отвъдното е засилена, чрез съня, с хора,който сме обичали
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #223 -: Октомври 15, 2010, 03:26:13 pm »
от една година насам сънувам много, почти всяка нощ.
интересното е, че след това попадам на места, които съм виждала само в съня си.
за пример мога да дам хотела, в който бяхме отседнали, като ходихме на море.
бях гледала снимки в нета, но имаше едно специфично място в хотела, което като видях и настръхнах.
като че ли е било предопределено да съм там в този хотел.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Октомври 16, 2010, 09:11:12 pm »
през март и октомври връзката с отвъдното е засилена, чрез съня, с хора,който сме обичали

Изглежда, че сега наистина съм в период на по-интензивна връзка с отвъдното.
В момента, в който Кету застана в градуса на Луната ми, започнах да сънувам починали почти всяка нощ.
Вече трета нощ подред майка ми идва в съня - в лошото състояние, в което беше в болницата и когато я изписаха. Сънувах как разтребвам гардеробите в едната стая, камара ненужни дрехи... Тя стои до мен недоволна, но не от мен, а от престоя в болницата... Казва, че много я боли.
Едната стая в момента е като склад, претрупана с всякакви вещи и сънувам майка ми как стои, гледа и се възмущава, казва "Тук вече няма място за мен". Интересното е, че от началото на месеца имаме гости и правихме разместване из стаите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #225 -: Октомври 16, 2010, 09:21:16 pm »
В моя случай има астрологично обяснение - и по натал, и по текущи транзити. Заложено ми е да имам връзка с отвъдното.
А за месеците март и октомври и аз се чудя защо... Нещо свързано с православния календар може би... На 15 ноември започват Коледните пости, на 14ти са Коледните заговезни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Октомври 16, 2010, 09:36:03 pm »
Само това за март и октомври не мие много ясно защо и какви са тези поверия..

Не е поверие. Какво се случва през март и октомври, астрологично щом питаш?
Поправка - септември. В такъв случай Стреличка може да има нещо друго предвид...извинявам се, в момента съм затънала в работа, къде се включвам и аз.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Feia

« Отговор #227 -: Октомври 16, 2010, 09:42:31 pm »
В моя случай има астрологично обяснение - и по натал, и по текущи транзити. Заложено ми е да имам връзка с отвъдното.
А за месеците март и октомври и аз се чудя защо... Нещо свързано с православния календар може би... На 15 ноември започват Коледните пости, на 14ти са Коледните заговезни.

През март е пролетното равноденствие - време, когато природата възкръсва и когато Исус е възкръснал на кръста след три дни престой на него. В края на март Слънцето преминава в първия знак - Овен. Това е началото на новия живот, новите растения, възкръсването на природата.

В последния ден на октомври е празникът Хелоуин, празнуван в древността под името Самхаин. Това е края на лятото, края на светлата част от годината и начало на тъмната част. Тогава растенията умират. Това е празник на мъртвите и на духовете. Според народните поверия от древността, тогава границата между света на мъртвите и света на живите е много тънка. Това е времето, когато Слънцето е в знака Скорпион.

Има смърт и ново начало.

Сега като ти отговорих на въпроса ще ми отговориш ли и ти как се прави трансформация по Сатурн, според теб?  ;D ;)

« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 10:13:35 pm от Feia »

*

holanda

« Отговор #228 -: Октомври 16, 2010, 09:53:15 pm »
хаха,Хелото... ;D ;D
чрез болка и ограничения-слагаме те в една торба и те трансформираме болезнено
 :P

--хайде,няма да се закачам,и без това трябва да бързам  ;D
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 10:12:45 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Октомври 16, 2010, 10:15:20 pm »

Сега като ти отговорих на въпроса ще ми отговориш ли и ти как се прави трансформация по Сатурн, според теб?  ;D ;)

Благодаря.  :blink: За пролетното равноденствие и Хелоуин и аз се сетих, но при мен това състояние е от началото на октомври, т.е. доста преди тъй наречения празник. И го отдавам на някои транзитни картини...

За сатурнови трансформации питай патило... При нас кардиналните едва започва.  ;D
А пък и нали знаеш, че не съм голям спец в хорарната астрология. Там има кой друг да ти отговори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #230 -: Октомври 16, 2010, 10:19:39 pm »

За сатурнови трансформации питай патило... При нас кардиналните едва започва.  ;D
А пък и нали знаеш, че не съм голям спец в хорарната астрология. Там има кой друг да ти отговори.

И все пак би трябвало да имаш мнение как се извършва вътрешна, личностна трансормация по Сатурн. Освен оттегляне от света и размисъл, нещо друго, което не е свързано с оттегляне от света? Може би упорита работа за по-добра кариера?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Октомври 16, 2010, 10:23:41 pm »
А може би упорита работа и концентрация върху най-слабите и уязвими места. Обикновено сатурновите транзити ни сочат къде са пробойните, какво може да бъде поправено, а какво вече не може и трябва да бъде изхвърлено зад борда.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #232 -: Октомври 16, 2010, 10:25:38 pm »

И все пак би трябвало да имаш мнение как се извършва вътрешна, личностна трансормация по Сатурн. Освен оттегляне от света и размисъл, нещо друго, което не е свързано с оттегляне от света? Може би упорита работа за по-добра кариера?

По- скоро ясни правила и цели , както и преследването на същите с мъдрост , търпение и постоянство... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #233 -: Октомври 16, 2010, 10:40:36 pm »
Хело, припомни си как беше по време на квадратурата на Сатурн към Слънце. Възможно е вече да си получила намек за основните уроци, които ще анализираш като резултат по време на завръщането му. На път си да ги усъвършенстваш просто. Виж къде е Сатурн в картата ти и към коя област на живота ти сочи, какво куца там, коригирай нещата, вложи старание и ще бъдеш доволна на по-късен етап за търпението си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #234 -: Октомври 16, 2010, 10:49:45 pm »
За пръв път чувам, че астрономическо събитие е бабини деветини. Че се ползва и в астрологията, но това също би следвало да го знае всяко хлапе. Надявам се Стреличка като влезе търпеливо да ти обясни, че да не буйстваш.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #235 -: Октомври 16, 2010, 11:42:46 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #236 -: Октомври 17, 2010, 01:35:21 am »
За пръв път чувам, че астрономическо събитие е бабини деветини. Че се ползва и в астрологията, но това също би следвало да го знае всяко хлапе. Надявам се Стреличка като влезе търпеливо да ти обясни, че да не буйстваш.  :P

при Лазарев съм го чела, ма в коя част не си спомням :o
питай го него защо  :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #237 -: Октомври 17, 2010, 01:38:14 am »
А идеално, имам кого да питам, аз бегло съм запозната с него от преразкази. Благодаря, Стреличка.

« Отговор #238 -: Октомври 17, 2010, 03:16:52 am »
мен пък Лазарев и Мулдашев ми допадат,явно е до вибрации и поколенчески разлики ;)

*

Divna

« Отговор #239 -: Октомври 17, 2010, 03:50:12 am »
В моя случай има астрологично обяснение - и по натал, и по текущи транзити. Заложено ми е да имам връзка с отвъдното.А за месеците март и октомври и аз се чудя защо... Нещо свързано с православния календар може би... На 15 ноември започват Коледните пости, на 14ти са Коледните заговезни.

Луна в осми дом е една от предпоставките. Явно и често имаш проблеми със съня.