Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56310 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #260 -: Октомври 21, 2010, 06:25:40 pm »
Какво ми става в последно време не знам , кой е транзита , коя е планетата , но сънувах сън и все още не се сещам към коя планета и кой транзит да го изпратя.... :( :'(....
Сънувах предсказание , но точно какво не помня.... :'( :'( , запомних само слънчево  затъмнение на 9* в рак...
Като болна съм в момента...., защото такова и на този градус ще има на 1 юли 2011....
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 06:34:04 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #261 -: Октомври 21, 2010, 06:28:37 pm »
Нещо в 12 дом сигурно, щом и такъв елемент има...то и аз взех да сънувам разни страннотии напоследък с Марс и Венера там. Примерно все случки с разни бивши, абсолютно буквално проявление. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #262 -: Октомври 21, 2010, 06:39:10 pm »
Нещо в 12 дом сигурно, щом и такъв елемент има...то и аз взех да сънувам разни страннотии напоследък с Марс и Венера там. Примерно все случки с разни бивши, абсолютно буквално проявление. 

Нищо освен венера нямам в 12-ти и тя е ретро....
Нептун е в трин към юпитер...В натала нептун е в 12-ти , упр. 4-ти....Юпитер е в 7-ми , съуправител на 1-ви и 4-ти... :rolleyes:
Луднала съм....ето картата на слънчевото 01.07.2011

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #263 -: Октомври 21, 2010, 06:46:18 pm »
Еми може, ако Венера е минала през Нептун, напълно е вероятно да е от нея. Когато планетите са ретроградни посланията са интересни. А и Уран ти квадратира Юпитер, който принципно се свързва със сънищата също. Нали и при мен е този аспект действащ и знам, че и това допълнително е фактор в момента. Но засега неговото изражение не е в сънищата, а в реала ми.  

П.П. Това не е ли новолунна карта?

*

Марая

• 28287
« Отговор #264 -: Октомври 21, 2010, 06:51:58 pm »
Еми може, ако Венера е минала през Нептун, напълно е вероятно да е от нея. Когато планетите са ретроградни посланията са интересни. А и Уран ти квадратира Юпитер, който принципно се свързва със сънищата също. Нали и при мен е този аспект действащ и знам, че и това допълнително е фактор в момента. Но засега неговото изражение не е в сънищата, а в реала ми.  

Изобщо не е стигнала до там , нептун е на 20* в скорпион.... :o :unsure:
Погледни картата , моля те Съни....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #265 -: Октомври 21, 2010, 07:28:53 pm »
Ще набележа само кои моменти ми се струват най-важни:

- новолуние/слънчево затъмнение в опозиция с Плутон
- същото в квадрат със Сатурн, всъщност тука има таоквадрат с Уран, като фокус е затъмнението 
- управител на АСЦ /за този град/ в последен градус, критичен, в терма на Сатурн и декан на Луна, в апликиращ квадрат с Юпитер и тригон с Уран
- Венера в съвпад с ЮЛВ в 10 дом
- възли по остта 4/10

Трудно ми е да тълкувам категорично такава карта. Правила съм опити само, ако я наложа към други, в зависимост от случая - дали индивидуален или не. На този етап не ми светва, освен нещо по 10 дом да е, то е очевидно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Октомври 21, 2010, 07:44:40 pm »
Ще набележа само кои моменти ми се струват най-важни:

- новолуние/слънчево затъмнение в опозиция с Плутон
- същото в квадрат със Сатурн, всъщност тука има таоквадрат с Уран, като фокус е затъмнението 
- управител на АСЦ /за този град/ в последен градус, критичен, в терма на Сатурн и декан на Луна, в апликиращ квадрат с Юпитер и тригон с Уран
- Венера в съвпад с ЮЛВ в 10 дом
- възли по остта 4/10

Трудно ми е да тълкувам категорично такава карта. Правила съм опити само, ако я наложа към други, в зависимост от случая - дали индивидуален или не. На този етап не ми светва, освен нещо по 10 дом да е, то е очевидно.

Пуснах тема в Съновник.... :33: отиди го виж.... :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Октомври 21, 2010, 07:47:01 pm »

Новолунна е !
Използвах стара , щото нямам място , затова и е такова заглавието.... :blink:....

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Октомври 21, 2010, 08:11:31 pm »
Тц тц тц, на 2 юни 2011 Слънчево затъмнение на 11 гр  Близнаци, и веднага след това на 1 юли 2011 отново слънчево на 9 гр Рак... после май декември пак ще има, няма начин - при декемврийското новолуние  :o  Верно не върви на добре ...  :-\

Аз сънувах второто..... :'(

ЕТО ГИ ЗА 2011

Solar Eclipse:   4 Jan 2011   13Cap38
Solar Eclipse:   1 Jun 2011   11Gem01
Lunar Eclipse:   15 Jun 2011   24Sag23
Solar Eclipse:   1 Jul 2011   09Can12
Solar Eclipse:   25 Nov 2011   02Sag36

Lunar Eclipse:   10 Dec 2011   18Gem10

Това на 11 в близнаци е на опозе от слънце , квадрат сатурн.... Тук обаче е пълнолуние
Това на 9 в рак е на тригон Сатурн и секстил луна.... Тук е новолуние...
Оффф....и е четвъртък , ден на Юпитер днес.... :(
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 08:16:33 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #269 -: Ноември 04, 2010, 08:09:08 am »
И тъй като знам , че ме четеш.... ;D ;D
Добре съм!  ;D ;D
No скоро не съм те сънувала...., тази нощ ще го маправя! :kissd: :wink2:
Ti si po iндийската , аз вече съм в Китай!
Дхум-дхум-дхумавати-сваха!  :wub: :wub:
Припявам мантрата и лягам.... Свободна съм , ще те сънувам..... ;D ;)

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #270 -: Ноември 04, 2010, 02:29:21 pm »
Тц тц тц, на 2 юни 2011 Слънчево затъмнение на 11 гр  Близнаци, и веднага след това на 1 юли 2011 отново слънчево на 9 гр Рак... после май декември пак ще има, няма начин - при декемврийското новолуние  :o  Верно не върви на добре ...  :-\

Аз сънувах второто..... :'(

ЕТО ГИ ЗА 2011

Solar Eclipse:   4 Jan 2011   13Cap38
Solar Eclipse:   1 Jun 2011   11Gem01
Lunar Eclipse:   15 Jun 2011   24Sag23
Solar Eclipse:   1 Jul 2011   09Can12
Solar Eclipse:   25 Nov 2011   02Sag36

Lunar Eclipse:   10 Dec 2011   18Gem10

Това на 11 в близнаци е на опозе от слънце , квадрат сатурн.... Тук обаче е пълнолуние
Това на 9 в рак е на тригон Сатурн и секстил луна.... Тук е новолуние...
Оффф....и е четвъртък , ден на Юпитер днес.... :(

Леле, ето го това дето е в близнаци е в точния градус на венерката ми - ужас - неща бе стига с тия драми и сълзи :91:
искам само да се обичаме
Ако прескоча на друг континент по това време - пак ли ще ме хване затъмнението
 :'(
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

holanda

« Отговор #271 -: Декември 22, 2010, 02:55:33 am »
какво нещо   :o :o..,наталното Тао се активира супер сериозно (Луната вече е в Рак и прави съвпад с Юпитер)

Снощи сънувах душИ на хора (или духове) в замъци,днес не знам какво ще е.
Сънувам страшно много последната седмица..и винаги има символика и емоция ..
пък си мислех,че това пълнолуние няма да ми се отрази.То цялата карта е в движение  :-\

транзитен Марс прави съвnад с Нептун,квадратира наталния Марс в 12 дом-отключена съм абсолютно и го чувствам,сънищата ми са пренаситени ..
Венерката се връща при натални Венера/Плутон-може да сънувам мъja на живота си  :P
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 03:00:20 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Декември 22, 2010, 02:59:43 am »
Снощи сънувах душИ на хора (или духове) в замъци,днес не знам какво ще е.

Усеща се влиянието на Кету антардаша, сънят ти е символична подготовка за навлизане в този период. :blink:
Кету е сигнификатор на духовете, отвъдното и изоставените замъци (обитавани от призраци).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #273 -: Декември 22, 2010, 03:08:07 am »
Усеща се влиянието на Кету антардаша, сънят ти е символична подготовка за навлизане в този период. :blink:
Кету е сигнификатор на духовете, отвъдното и изоставените замъци (обитавани от призраци).

wow  :-\

надявам се Кету да стига максимално до тук в проявата си,
странно е да докосваш душа,макар и не в действителност.Беше кошмар.
И значи не е символично,а направо буквално  ;D

благодаря  :blink:

Re: Транзитите и сънищата
« Отговор #274 -: Септември 11, 2012, 06:20:18 pm »
Започнах да сънувам много, отново... Предимно непознати хора, които ми казват имената си или адрес и се нуждаят от помощ. Вече се чудя това фантазия ли е, полудяване ли е или реална информация подадена на сън?! Нямам физическата възможност да проверя всичко.

На някой случва ли се нещо подобно?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #275 -: Септември 11, 2012, 07:24:11 pm »
Започнах да сънувам много, отново... Предимно непознати хора, които ми казват имената си или адрес и се нуждаят от помощ. Вече се чудя това фантазия ли е, полудяване ли е или реална информация подадена на сън?! Нямам физическата възможност да проверя всичко.

На някой случва ли се нещо подобно?

точно това не, но съм сънувала много реални ситуации и от няколко години насам всички важни хора, с които се запознавам ги сънувам предварително. Понякога ги виждам в други цветове, но усещането за тях е като на живо.

Имам и някой много фрапиращи случки, но няма да ги описвам, с две думи - могат да ти прихващат енергията и не винаги е за твое добро. Ако не се чувстваш добре с тези сънища, измисли си някаква молитва, нещо сложи за защита около леглото си, защото е възможно да си попаднала в някой "разлом" във времето и пространството и това да ти навреди.

Това и в живота се случва - много често попадаш там където някоя душа иска помощ има нужда от енергия, но не е задължително да откликнеш, имаш право на избор. Защо и как се е свързала с теб е отделен въпрос...

особено ако имаш много вода в натала, лесно ще влизаш с някакви колективни медитации... без да го искаш волево. Един добър аспект на Слънце-Луна би те спасил, ако го имаш. Като цяло добър аспект на Луна с нещо - това може да е проводникът на енергията (без Луната нищо не става, нито сънища, никакви астрални/подсъзнателни практики ;)).
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #276 -: Септември 11, 2012, 07:54:07 pm »
Благодаря, Анабел!
Аспекта между Слънцето и Луната е минорен - полусекстил. Луната ми/У5 е в 12-ти дом, на АС в риби и прави само положителни аспекти към Мерк, Венера, Нептун, Плутон...

Преместих се да спя в хола, а там точно е тигровото око, взех да си мисля, че оттам идват тези съновидения :rolleyes:
Винаги съм сънувала, но чак с толкова подробности имена, адреси не ми се беше случвало.

Най-странният сън беше на 6-ти срещу 7-ми :'( Сънувах едно болно момиченце, което чакаше на гарата в ----- влак заедно с няколко лекари, които се държаха лошо с него. То ме погледна и аз отидох при него - каза ми името си ------. И в този момент се появи една икона на един светец -------- и някакъв глас каза да я държи със себе си и да пие светена вода от --------, за да се излекува.
Няколко дни вече мисля какво да правя, защото трябва да отида до детската онкология... Първо не знам дали някой ще ми обърне внимание, второ ходих там като ученичка 2 пъти, за да им занеса дребни неща и след това психически не бях добре.
Но утре ще отида, дай Боже да успея да помогна, ако изобщо има дете с такова име.
« Последна редакция: Септември 11, 2012, 08:00:52 pm от romantica »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #277 -: Септември 11, 2012, 08:10:02 pm »
Благодаря, Анабел!

Аспекта между Слънцето и Луната е минорен - полусекстил. Луната ми/У5 е в 12-ти дом, на АС в риби и прави само положителни аспекти към Мерк, Венера, Нептун, Плутон...

Преместих се да спя в хола, а там точно е тигровото око, взех да си мисля, че оттам идва...

Луна в 12 дом, аспект Нептун вече е добра предпоставка да имаш връзка с колективното подсъзнание. Роднина е с Луна в Риби - има и тя "пророчески дарби" и много сънища, особено с умрели роднини от женски пол, вкл преди важни операции и т.н. са и казвали изхода от даденото събитие.

Възможно е камък /тигрово око/ да ти влияе така - те са проводници/регулатори на енергия също. Също вода около теб и тя пази много информация. При мен хималайска сол разтворена във вода, даде едни сънища, които бяха свързани с хората пренасяли солта до Бг... изхвърлих я на сутринта и повече никакви сънища по темата.

Не знам какво да ти кажа за болницата - решила си го, направи го, но ако не стане нищо, не го приемай като провал, кой знае как тази информация е дошла точно при теб. Пробвай до 3 пъти, ако до 3 пъти не става не е "писано". Няма нужда да се самоизяждаш ако не успееш да помогнеш. Жана Д'Арк я изгориха на кладата... имай си едно на ум.  ;)   
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #278 -: Октомври 02, 2012, 06:31:02 pm »
Със закъснение давам обратна връзка.

Имало е дете със същото име преди няколко месеца.
Преди години са имали същата икона в общата стая, но е била открадната.