Благодаря, Анабел!
Аспекта между Слънцето и Луната е минорен - полусекстил. Луната ми/У5 е в 12-ти дом, на АС в риби и прави само положителни аспекти към Мерк, Венера, Нептун, Плутон...
Преместих се да спя в хола, а там точно е тигровото око, взех да си мисля, че оттам идват тези съновидения :rolleyes:
Винаги съм сънувала, но чак с толкова подробности имена, адреси не ми се беше случвало.
Най-странният сън беше на 6-ти срещу 7-ми

Сънувах едно болно момиченце, което чакаше на гарата в ----- влак заедно с няколко лекари, които се държаха лошо с него. То ме погледна и аз отидох при него - каза ми името си ------. И в този момент се появи една икона на един светец -------- и някакъв глас каза да я държи със себе си и да пие светена вода от --------, за да се излекува.
Няколко дни вече мисля какво да правя, защото трябва да отида до детската онкология... Първо не знам дали някой ще ми обърне внимание, второ ходих там като ученичка 2 пъти, за да им занеса дребни неща и след това психически не бях добре.
Но утре ще отида, дай Боже да успея да помогна, ако изобщо има дете с такова име.