Здравей Гост

транзит на венера

• 5 Отговора
  • 3867 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
транзит на венера
« -: Декември 22, 2008, 05:49:19 am »
здравейте приятели!
на 17.12.венера транзитира през прогресивната ми венера във втори дом.запознах се с интересна личност,ценично богата,чужденец,и то иранец.
от дума на дума в рамките на няколкото дни в който беше тук сякаш станахме близки.взех датата му на раждане ,ами какво да ви кажа-не ми пасва много,но имам предложение за бизнес.малко или много се страхувам.дали транзита на венерата ,/която в натала е в козирог и втори дом на 29гр./или в/у прогресивната във втори дом ме карат да рискувам......, :-\какво ли ще излезе от тази връзка.... ::)
неговите данни 22 март 1974г.техеран иран 09 часа.
ще ви бъда безкрайно благодарна , както винаги.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Re: транзит на венера
« Отговор #1 -: Декември 22, 2008, 09:43:01 pm »
Здравей, Мараичка!

Връзки започнати при транзити на бързи планети върху прогресивни планети се разпадат много бързо, след като транзитът премине. Има данни за бракове, сключени светкавично между хора при такива показатели, които приключват до година-две. Картинката е по-различна при транзитите на бавните планети. Освен това Венера не носи някаква особена кармичност, освен ако не ти управлява някои от възлите.

В синастрия ми направи впечатление, че имате разменени оси на финансовите домове. Твоят 2-ри дом е в неговият 8-ми и обратното. Луните са в хармония - емоционална съвместимост. Асц.-Десц. се явяват обърнати - в началото на връзката, очакванията на всеки един от вас е било за взаимно партньорство.

Обаче, динамиката на двойката и възможностите за развитие най-ясно проличават в комбина. И по-точно в транзитните аспекти към комбина. Синастрията не е достатъчна.
« Последна редакция: Декември 22, 2008, 10:11:41 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Декември 22, 2008, 10:30:49 pm »
Извинявай, но първия път съм избрала погрешно други данни за комбина и се наложи да преправям. Та значи в комбина имате също силно изразени финансови домове. Марс във втори дом в опозиция на Луната в осми. Връзката е започнала вълнуващо, внезапно и неангажиращо. Това е една нестандартна връзка - Луната в съвпад с Уран - управителят на Асцендента (Водолей). Луната и Уран правят тригон с Венера и Слънце в Асцендента. Венера управлява интерсептираните Везни в 8-ми дом (финансов дом), а Слънце - домът на партньорството. Краят на връзката е показан от Венера- управителка на 4-ти дом (Телец). Вече споменах, че последната е в съвпад със Слънцето и в тригон с Луната. Обаче съвпадът Слънце-Венера прави тао-квадрат с Юпитер в 9-ти дом и Сатурн в 3-ти. Ще имате сложности в задграничните дела (9-ти) и кореспонденция, комуникация (3-ти). 

Най-притеснителният аспект е опозицията на Плутон в 8-ми дом с Марс във втори. марс е силен на трон в Скорпион, а Плутон се управлява от Меркурий - първи управител на 8-ми дом. Меркурий е много зле аспектиран- в квадрат с Луна и Уран и може да взема светкавични и неразумни решения. Обмисляй внимателно договорите и всички документи, които подписваш.  Ако трябва консултирай се с някой юрист по арабско право.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3 -: Декември 23, 2008, 12:23:11 am »

Връзки започнати при транзити на бързи планети върху прогресивни планети се разпадат много бързо, след като транзитът премине.

пфу  :-\ подходяща  е карта на 1 среща,
« Последна редакция: Декември 23, 2008, 01:42:09 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
Re:транзит на венера
« Отговор #4 -: Март 24, 2011, 02:48:43 am »
Имате ли наблюдения от транзит на венера в 8ми дом?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзит на венера
« Отговор #5 -: Март 25, 2011, 12:05:08 am »
Бързите транзити са онези , които по един или друг начин маркират посоката на тежките....
Всеки съвпад на бърза планета по транзит с бавна такава определя фона...и светлината ... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците