Здравей Гост

Релокация на картата

• 2 Отговора
  • 1552 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Релокация на картата
« -: Декември 22, 2008, 07:46:37 pm »
Привети, моля ви  кажете ми кога  правите  релокация на картата. Ако казуса е следния- само  е родено  детето   в един град от там нататък целия живот протича в друг коя карта  е активната тази  рожденната или релокираната?В новата  релокативна карта всички планети  които са  на купсидите на домовете си влизат в дома, та това ме кара да работя с релокацията, но......
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
Re: Релокация на картата
« Отговор #1 -: Декември 23, 2008, 09:29:37 am »
Според мен в наталната карта на детето трябва да има заложена ранна промяна в обкръжението. Има ли ъглови планети или в зоните на Гоклен?
Що се отнася до куспидните планети, зависи от предпочитаната домова система. С изключение на ъгловите, които не мърдат. Респективно в предиктивната астрология най-надеждният подход е да се директират ъгловите оси, тъй като куспидите на останалите домове са доста под въпрос...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
Re: Релокация на картата
« Отговор #2 -: Декември 23, 2008, 09:59:28 am »
Привети, моля ви  кажете ми кога  правите  релокация на картата. Ако казуса е следния- само  е родено  детето   в един град от там нататък целия живот протича в друг коя карта  е активната тази  рожденната или релокираната?В новата  релокативна карта всички планети  които са  на купсидите на домовете си влизат в дома, та това ме кара да работя с релокацията, но......

По мои много преки наблюдения за деца на повече от 20 години, наталната карта си работи съвсем добре - но става въпрос за премествания из България:)