Аз също сънувах - но помня само фрагменти. Пак бях в движение, на път, спомням си че бяхме група и посетихме някви исторически места в Турция, после минавайки с автобуса покрай морето, над мост в плитчините видях огромни риби, първо - завиках вижте акули, после се сетих, че в това море акули няма и ми светна, че това са делфини. В един миг се озовах до един делфин /телепортирах се/, поплувах мъничко и после пак се върнах някак си в автобуса. Картинката с морето се превърна в няква вадичка отстрани на пътя, а в нея пълно с костенурки. Ту каменни, ту истински, с гърнета и разни аранжировки във вадата....После не помня как се озовах във вътрешността на няква огромна каменна зала и се катерех с още някой върху купа, но като стена от жито и пръст. Драпах с ръцете си, а под краката ми всичко изчезваше и увисвах в пространството, трябваше да се измъкна, щото някакъв враг ме е гонел. Тази картина се смени и се озовах катереща се по отвесни скали, невисоки в няква гора, с групичка и те са снимали филми....