Здравей Гост

Планетарните завръщания

• 3 Отговора
  • 1689 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Планетарните завръщания
« -: Декември 28, 2008, 12:02:33 pm »
оказват ли влияния  във вашите карти ? Бележат ли  начало  на  цикли  по аналогията  на  дома в който, се случват?
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: Планетарните завръщания
« Отговор #1 -: Декември 28, 2008, 12:42:00 pm »
оказват ли влияния  във вашите карти ? Бележат ли  начало  на  цикли  по аналогията  на  дома в който, се случват?

Да при Юпитеровото ми завръщане във Водолей, в 6-ти дом преди 12 години започнах работа. Прогресивната Луна беше в съвпад с МС-то.
Сега Юпитер отново ще се завърне на наталното си място. Обърни си внимание на прогресиите във връзка със завръщащите се планети.

Миналата година....защото 2008-ма е вече "миналата"  ;D ми се въртяха разни мисли за смяна на работата, но бурята отшумя. Сега ме мързи да я сменям, но пък сега може тя да ме смени  ;D /понякога дори собственото ми чувство за хумор ме учудва/.
« Последна редакция: Декември 28, 2008, 01:01:35 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Декември 28, 2008, 01:03:41 pm »
При мен повечето важни връзки започват или приключват към края на марсовия цикъл, т.е. около поредното марсово завръщане.
Второто юпитерово завръщане бе период на нови възможности, но сега се сетих, че тогава имаше съвпад на Юпитер и Сатурн в знака на моя ДС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Декември 28, 2008, 01:44:51 pm »
При мен повечето важни връзки започват или приключват към края на марсовия цикъл,
Да, аз също наблюдавам из късо движението на Марс. Има една много хубава книга на Робърт Ханд за транзитите. Препоръчвам ви я на всички. Там /май там беше/ се обръщаше внимание на положенито му спрамо натала - първа четвърт, опозиция, последна четвърт и съвпад. Например - при начало на "действие" / в най-широк смисъл/ се наблюдава първата четвърт и нашето удовлетворение от него. Опозицията е момента на най-слаба енергия или съпротивление, в последната четвърт се прави анализ на "за и против" това "действие" т.е. дали има смисъл да го продължаваме, какво ни е донесло то. Транзитите на Марс спрямо натала му управляват нашите краткосрочни проекти. Като казвам краткосрочни, НЯМАМ предвид детерминирани във времето, а по-скоро обозрими.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.