Водолейския ми Меркурий пък измисли друго,сега просто ми светна

Тъй като по принцип за определени знаци съответстват разни символи,предмети и т.н., защо примерно да не носим за определена година тези свързани с АСЦ на Солара?

Разбира се в такъв случай не се гледа календарната,а личната година.Може да се комбинира и АСЦ на Солара с планетата на личната година

Сега като видях това за талисманите ми направи впечатление,че тази година която ми свършва вече съм с АСЦ Риби и лятото си взех едно голяма висулка с много тънки миди в кръгла и квадратна форма в лилав цвят,което сега ми виси от полюлея и го усещам добре,макар че чак сега го свързвам с Рибите.Взех си и аметистова костенурка по привличане от пръв поглед и определено носи пари ( и аметиста и костенурката).Тази година за 2ри път в живота си си вземам шал- и естествено избрах Рибешко виолетово( ама Козирога в мен се обади след това и си взех 2ри,
2 пъти по-дебел черен шал

,макар че 1вия по ме радва

Иначе съм с Асц Дева и един от талисманите ми в къщи е подарен от Дева ангелче(ангелчетата в една статия четох,че са свързани с Девата).Познавам една приятелка,която е също с Асц Дева като мен и манията и е да колекционира ангелчета !
Въпрос на усет е разбира се,но определено тази година като се замисля и други неща си взех във лилаво-виолетовата гама.Даже така смятах и да си боядисам у нас,ама го оставям за пролетта-вече с АСЦ Рак и Луна в 4ти

Излизайки от година 9 вече,се сещам че май единственото Марсово нещо ако мога да го свържа така е,че си взех като "коледен" (един месец преди Коледа и не толкова заради празника,колкото като да се наградя за изминалата година) подарък една ръчно правена бамбукова китайска картина с изрисуван Дракон.
Хм,бая идеи ми дойдоха-по принцип си имам свой рисуван символ от много отдавна-обединено слънце/луна, май с Асц Рак и година 1 ще трябва да си намеря или поръчам такова