Здравей Гост

Когато готвя....

• 13 Отговора
  • 3705 Прегледи
Когато готвя....
« -: Декември 30, 2008, 08:33:22 pm »
Не мога да разбера едно нещо.

Боли ме глава. Започвам да готвя, но нещо от сорта на сърми или мусака - забелязала съм го при тези двете и когато приключа вече главата не ме боли.

Знам, че ви е смешно, но на мен ми е загадъчно.... ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

Re: Когато готвя....
« Отговор #1 -: Декември 30, 2008, 08:58:12 pm »
ха,извинявам се,но докато го четох толкова се смях,че моето главоболие изчезна
  ;D ;D ;D :P :-*

« Отговор #2 -: Декември 30, 2008, 09:01:53 pm »
ха,извинявам се,но докато го четох толкова се смях,че моето главоболие изчезна
  ;D ;D ;D :P :-*
;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Декември 30, 2008, 09:24:18 pm »
Тука (в сайта) не се скучае напоследък определено с всички тези изпълнения ;D

Сигурно ястията които изискват повече внимание и търпение ти канализират спокойно енергията и така спира да те боли главата,знам ли  ::) Възможно е и да е на психологическа основа-когато си ги яла като малка,може точно тогава да си изпитвала положителни емоции или да си била в спокойна атмосфера и да правиш някаква несъзнателна асоциация.

Аз пък съм забелязал,че ако настроението ми е ниско,не се чувствам добре енергийно или физически се разшетвам здравата,изхвърлям това онова и след това направо светя и съм готов за купон  ;D (АСЦ Дева) Ама поне 20-30 мин трябва да си намеря работа за чистене и подреждане,иначе на бърза ръка не става  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Декември 30, 2008, 09:29:24 pm »
Аз пък съм забелязал,че ако настроението ми е ниско,не се чувствам добре енергийно или физически се разшетвам здравата,изхвърлям това онова и след това направо светя и съм готов за купон  ;D (АСЦ Дева)  ;D

Между другото, това е характирно и за изгряващи Скорпиони. Дори се сещам, че го четох някога някъде...
Определено не съм от най-подредените, но от време на време ме обзема мания за изхвърляне на всичко натрупано от рачешка Луница.  ;D
Днес например изпразних едно от чекмеджетата с козметика. Поне половината от наличните мазила бяха вече почти свършили и изсъхнали, но тази Луна все не ми дава да ги изхвърля на боклука като ненужни и изчерпани... трупа ли, трупа, запасява се... 

ПП. Извинете за оф топика в темата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #5 -: Декември 30, 2008, 09:30:17 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 07:45:48 pm от жълтолилава »

« Отговор #6 -: Декември 30, 2008, 09:35:35 pm »
аииии,ма т'фа е направу чудесну!Маj-мечта!
  :P :P :-* ;D

Да, ама ако и ти не си Дева, или АС-Дева, или Луна в Дева, или Венера в Дева има да те юрка здраво.

ПП. Извинете за оф топика в темата.

То пък една тема.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Декември 30, 2008, 09:43:54 pm »
Aurora е права  ;D Имало е такива оплаквания  8)

Особено ако човека няма силен акцент в Дева,ела да гледаш  ;D

Какво да ви кажа като живея с три Луни в Дева,имал съм бизнес партньорство с Луна в Дева и приятели с Луна в Дева и хем съм с АСЦ Дева и ми идват в повече по отношение на ред и чистота  ;D ;D ;D Мойта Близнашка Луна е разхвърляна и емоционално променлива,трябва ми нагласа,а не рутина в чистене и т.н. и стават големи панаири за дреболии. :-\

*

holanda

« Отговор #8 -: Декември 30, 2008, 09:45:22 pm »
 :lol:
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 07:44:59 pm от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #9 -: Декември 30, 2008, 09:49:08 pm »
пак и меркурии си имам в дева,леко ретрограден в съвпад със слънцето,тъй че.....6а фарчат искри
  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #10 -: Декември 30, 2008, 09:53:20 pm »
шегувам се,зачакала сам гаджето от кофее-шоп-а(да му се невидят,значи) и ме е обхванало едно весело настроение от началото на темата....

::) ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Декември 30, 2008, 09:58:42 pm »
То и на мен ми е весело ,важното е купон да става от време на време  ;) ;D :P

« Отговор #12 -: Декември 31, 2008, 10:32:50 am »
Тука (в сайта) не се скучае напоследък определено с всички тези изпълнения ;D

Може да е от настоящата Венера във Водолей, която прави съвпад с Нептун и секстил с Плутон.  ;)

Сигурно ястията които изискват повече внимание и търпение ти канализират спокойно енергията и така спира да те боли главата

Което пък може да обяснява защо ме боли. Определено тези двете ястия ми отнемат повече време и внимание, а и повече занимание с детайл, а сърмите повече работа с ръцете. Някъде бях чела, че хобита, които се прилагат с ръчен труд действат успокоително и разтоварващо на практикуващия ги.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Декември 31, 2008, 04:22:09 pm »
Аз като готвя се успокоявам, така че много добре те разбирам. При мен Телец е на върха на 5-ти дом (обичаме кулинарията), а венера е в екзалтация в Риби и поставена в 3-ти дом - обича да върши нещо с ръцете си. Например умирам си да украсявам сладки неща или сандвичи. Когато бях в майчинство много плетях - терлички, елеченца, блузки на детенце и сама си шиех тоалетите. За разлика от плетенето обаче, шиенето ме напряга. Готвенето ми създава уют и топлина, сърдечна домашна атмосфера. Обаче мразя да готвя обикновени манджи - тях ги претупвам - трябва да влагам фантазия и въображение - Венера е в селенията на Нептун.