Здравей Гост

срещи с необяснимото

• 4 Отговора
  • 3290 Прегледи
*

holanda

срещи с необяснимото
« -: Януари 03, 2009, 12:07:22 am »
ще ви разкажа една случка-мисля,че бях някъде към 14 годишна и отивах да си празнувам коледните празници в Русе.по това време,а може би и малко по рано се бях запалила по астрология,мистика и нyмерология от сестра ми...спомням си много добре,че точно един месец преди да тръгна за Русе едното око ми трептеше непрекъснато-и така цял месец до момента,в които преживях първата странна среща в живота си ....-той беше някак магнетичен,към 30-35 годишен.... ;) ;)не,не става въпрос за импулси,страсти и любовни трепети,а за непознат,които ми покажа колко дълбоко сам навлязла в някои по ефирни материи.срещнах го във влака,като не мога да забравя какво странно спокойствие усещах в компанията му.от об6ти приказки неусетно стигнахме до колелото на живота,духа и предназначението на човека,символизма на триъгълника,квадрата,кръга....леле,тоя човек вадеше информация от мен,за която аз самата не подозирах,че знам.оказа се,че медитира,майка му има гадателски способности и т.н.обсъдихме толкова много неща,които незнам как се получи,но щом слязох от влака-веднага забравих,а и окото ми спря да трепти.                                                                                                 А сега пак се сетих нещо-това лято бях на гости на едни приятели със страшен родваилер,които държат вързан и в клетка,всеки път когато имат гости.принципно вечерта го разхождат(опасно си е кучето),но една вечер аз излязох да пуша и да помисля....седнах си удобно,запалих си цигарката и зациклих-след известно време чух шума от стъпките на кучето на 3 метра от мен-незнам в какъв шок изпаднах,но си залепих главата за масичката и се опитах да се увладея,а това куче стоя 1-2 минути и се махна...направо до ден днешен не си го обяснявам-със сигурност би трябвало да ме разкъса,защото всеки път,когато минавах покрай клетката му се скъсваше да лае.а в онзи момент-без клетка,без нищо,което да го спре-наблюдава ме и се махна... :-\ :-\ :-\ ???

Re: срещи с необяснимото
« Отговор #1 -: Януари 03, 2009, 12:20:39 am »
направо до ден днешен не си го обяснявам-със сигурност би трябвало да ме разкъса... :-\ :-\ :-\ ??

Просто преди да дойде при тебе се е навечряло  ;D

А онзи човек ще го помниш цял живот. Интересна среща. И на мен така ми се е случвало интересни хора да влизат и излизат от живота ми неочаквано. После с години се чудя какво е станало с тях и какъв живот имат...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #2 -: Януари 03, 2009, 12:46:44 am »
Просто преди да дойде при тебе се е навечряло  ;D

ааа,сега и на мен ми е смешно-ама тогава само аз си знам какъв 'шум в ушиtе' имах.ама и може  и това да е причината-знае ли човек 
  :P :P

« Отговор #3 -: Януари 04, 2009, 02:23:05 pm »
Холанда може би с този непознат човек да сте били в минал живот заедно ако вярвате на преражданията. Може би Ви е бил някакъв близък човек? Ако искате може да попитам за това моят духовен учител Иеова?

*

holanda

« Отговор #4 -: Януари 04, 2009, 03:13:12 pm »
не вярвам много,но-любопитна сам.