Здравей Гост

Уволнение

• 12 Отговора
  • 3634 Прегледи
Уволнение
« -: Януари 04, 2009, 02:16:11 pm »
Снощи сънувах, че ме уволняват. Спомням си, че говорих за това с управителя, но не си спомням подробности от разговора. Не знам защо, но не се чувствах нещастна, а сякаш си представих някакъв друг начин на живот.
Предстои ми слъчево затъмнение на 26.01, в 6-ти дом, на 3 градуса от наталния ми Юпитер плюс Юпитерово завръщане.  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Re: Уволнение
« Отговор #1 -: Януари 04, 2009, 06:43:44 pm »
Дано всичко със здравето да е наред, пък работа ще се намери. Дано, дай Боже да си здрава!

« Отговор #2 -: Януари 04, 2009, 06:52:01 pm »
Дано всичко със здравето да е наред, пък работа ще се намери. Дано, дай Боже да си здрава!
Благодаря, Небесна. Дай боже да съм здрава, а и всички ние и хората около нас и тези, които обичамве и ни обичат.

В съня имах едно станно усещане, че всъщност имам нещо друго за правене. Не е ново назначение, а все едно нова цел, ново занимание, но не това, което познавам до сега. Нещо ново, но не определено. :-\ Много странно беше.

« Отговор #3 -: Януари 05, 2009, 06:46:42 pm »
Днес уволниха една колежка.  :(

« Отговор #4 -: Януари 06, 2009, 06:44:37 pm »
И днес "освободиха" още един.  :o

« Отговор #5 -: Януари 06, 2009, 09:19:16 pm »
Ако искате и аз да се намеся за този ваш сън, ако искате да попитам моят духовен учител Иеова дали нещо не е свързано с минали животи.

« Отговор #6 -: Януари 06, 2009, 09:25:03 pm »
Не, Марушка, благодаря ти.

*

holanda

« Отговор #7 -: Януари 06, 2009, 09:37:28 pm »
мале,аз се попритесних вече. А всъщност какво е това чувство,за което говориш в съня си?имаш ли 'реални' идеи в каква насока би се ориентирала,в случай че нещо се обърка(недай си боже)? :-\иначе ,не се стряскаи,всичко е възможно!  ;)

« Отговор #8 -: Януари 06, 2009, 10:21:53 pm »
А всъщност какво е това чувство,за което говориш в съня си?имаш ли 'реални' идеи в каква насока би се ориентирала,в случай че нещо се обърка(недай си боже)?
Мисля, че съм сънувала тези събития във фирмата. Не мисля, че за сега има причина мен да ме засегне, но сънища са ми се изпълнявали и след 4 месеца. Това го знам, защото си ги записвам.
Лошото е, че аз не сънувам символично, а конкретната ситуация. Много често си е просто сън. Но съм на тръни известно време докато наблюдавам как ще се прояви.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 07, 2009, 12:15:01 am »

Лошото е, че аз не сънувам символично, а конкретната ситуация.

Още по-добре. Символиката може да бъде много разтеглива.

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Януари 07, 2009, 02:47:51 pm »
Не знам защо, но не се чувствах нещастна, а сякаш си представих някакъв друг начин на живот.
И аз мисля, че сте сънувала конкретните събития и Вас няма да Ви засегнат. :)

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 07, 2009, 05:38:58 pm »
В моите сънища най-важното нещо, на което обръщам внимание е чувството, с което се събуждам, след това. Случвало ми се е да сънувам страшни неща или доста объркани, но да се събудя спокойна. В такива случаи знам, че лошото няма да ме засегне или каквото и "страшно" нещо на пръв поглед да става, то ще е за добро.

« Отговор #12 -: Януари 07, 2009, 08:38:34 pm »
Благодаря ви за коментарите, момичета!