Здравей Гост

Юпитер влезе във Водолей

• 106 Отговора
  • 18144 Прегледи
*

Nebesna

Юпитер влезе във Водолей
« -: Януари 05, 2009, 07:20:01 pm »
Честито на Водолеите и на всички въздушни знаци. Днес в 19,00 часа Юпитер влезе в знака Водолей. Аз съм родена под знака на Водолея, та и Луната ми е тук. Окога го чакам този ингрес, та да ми даде малко глътка въздух. Веднага се почувства приповдигнатото настроение. Споделете какво очаквате да ви донесе Юпитер. Имате ли планетки във Водолея? Кои домове ви управляват? Кой дом ви заема транзитния Юпитер?

*

holanda

Re: Юпитер влезе във Водолей
« Отговор #1 -: Януари 05, 2009, 07:44:38 pm »
ти моя случай го знаеш,но искам само да се похваля,че направо камък ми падна от сърцето с преместването на Юпитер.пожелавам на всички много оптимизъм и оригиналност!                                                                                                                         p.p северния възел ми е във водолей :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Януари 05, 2009, 07:57:18 pm »
При Сатурн стационарно-ретрограден и ингрес на Юпитер в 00*00' Водолей ми проговори бивша вече половинка в скайпа. Интересното е, че Венера също направи наскоро ингрес, а в момента на първата реплика видях, че Луната тъкмо е сменила знака...

А какво ще кажете за предстоящия съвпад на Меркурий и Юпитер със Северния възел във Водолей? Възли ще се завръзват ли, ще се развързват ли?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #3 -: Януари 05, 2009, 09:10:42 pm »
Надявам се да ми донесе бебе. Имам луна водолейска и сега юпитер влиза в 5 дом и ще направи съвпад с натална луна, а тя ми управлява 11 дом. Да видим  :-* :P

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Януари 05, 2009, 09:27:29 pm »
Привети, уф като се сетя как Юпи при разходката си в стрл. и в моят  5дом , сложи край на  дълга , дълга любовна връзка/ а уж съвпадаше със Слн натално, ех уж..../.Какво ли мога  да чакам при транзита му във ВДЛ и  върху моята  Луна в 7д./ луната ми упрл 12 д намира се в 7 добре аспектирана, а наталния Юптр. в 11д/
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #5 -: Януари 05, 2009, 09:40:29 pm »
На мен скоро ще ми влезе в 11 дом. И от Водолея ще ми прави тригони към стелиума във Везни... Мисля, че ще е за хубаво.
Но днес беше доста кошмарен ден, някакъв пик на работа в моя офис, не знам дали някога изобщо ми се е случвало такова натоварване цял ден... Водолееви изненади.

« Отговор #6 -: Януари 05, 2009, 09:42:07 pm »
Да не дърпам дявола за опашката, но нищо добро не очаквам.
При мен в шести дом, юпитерово завръщане и една щипка слънчево затъмнение на 26.01. Наталния ми Юпитер управлява натален 5-ти и 8-ви /втори управител/. До сега транзитния Юпитер съм го усещала по 8-ми дом. А следва и лунно затъмнение на 9.02. в съвпад с АС-то ми. Просто не знам какво да мисля. :D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #7 -: Януари 05, 2009, 09:45:48 pm »
Но днес беше доста кошмарен ден, някакъв пик на работа в моя офис, не знам дали някога изобщо ми се е случвало такова натоварване цял ден... Водолееви изненади.

;D Като за първи работен ден след празниците, че и ПОНЕДЕЛНИК нормално е е да е адски натоварено... съмнявам се, юпитер да е причината за тежкия ден.  ;) :-*

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Януари 05, 2009, 10:03:23 pm »
А следва и лунно затъмнение на 9.02. в съвпад с АС-то ми. Просто не знам какво да мисля. :D
наблюдавала съм много позитивна работна и лична година след такова затъмнение в съвпад с Ац (май- беше слънчево в примера, което се отнасяше до работния процес) с лунно трябва да си  емоционално ангажирана след периода :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 05, 2009, 10:06:22 pm »
Аз определено почувствах огромно облегчение след транзитен Юпитер в последните градуси на Козирога в опозиция с наталния Юпитер в Рак и в допълнение - квадрат с натален Марс във Везни. Тази тао-квадратура ми донесе вирусно заболяване, рязко падане на имунитета с последваща подкожна инфекция, подлежаща на хирургична намеса - от една нищо и никаква запушена мастна жлезичка на тялото (атером) стана голяма работа: треска, температура и ......ще играе скалпела, ама чакат първо да премине възпалението.

Днес, още щом мина във Водолей Юпитер, се почувствах не заредена, а някак си облегчена и вътрешно щастлива. Отдавна не съм се смяла така по детски и от сърце с приятели. Повече от година ми беше някак си стегнато и потиснато отвътре, колкото и да не го показвах.

Юпитер управлява Асцендента ми и е втори управител на 3-ти дом, където е господарят на 7-ми. Водолей ми е интерсептиран във 2-ри дом на личните дарби и в него са управителите на 8-мия ми дом - Слънцето и Луната. А Луната на всичкото отгоре управлява и наталния Юпитер в Рак, който е господар на Асцендента. Юпитер ще направи секстил с Асцендента и тригон с МЦ. Очаквам удовлетворяваща кариера и подкрепа от партньори.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Януари 05, 2009, 10:09:39 pm »
А какво ще кажете за предстоящия съвпад на Меркурий и Юпитер със Северния възел във Водолей? Възли ще се завръзват ли, ще се развързват ли?  ;D

Мога да предскажа за мой познат, който има натално Слънце в съвпад със СЛВ и меркурий във Водолей в 1-ви дом, че определено ще е период на обществено издигане и слава, посредством словото - писмено и говоримо. медийни изяви и популярност.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 05, 2009, 10:12:00 pm »
Цитат на: Aurora Borealis в Днес в 09:42:07 pm

Цитат
Да не дърпам дявола за опашката, но нищо добро не очаквам.
При мен в шести дом, юпитерово завръщане и една щипка слънчево затъмнение на 26.01.

Мисля, че Юпитер ще ти даде известна закрила в текущата ситуация.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #12 -: Януари 05, 2009, 10:19:08 pm »
Nebesna   не знам за друго на подписа ти "вампиряса" ;D това от освободения юпитер ли е?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #13 -: Януари 05, 2009, 10:59:03 pm »
Здравейте,
мен ме очаква "юпитерово напускане" ;D След 5гр.ще напусне възврата си от 6тия дом.И може би по-добре....надявам се.
От този възврат нищо добро като че ли не видях.Освен,че наблегнах провокирана явно от възврата ,на здравословно хранене,диети,отговорност,чистота....и всичко това до маниакалност.А, и забравих.....служене.Но.....така и не отслабнах 8)Имах успех в това,но за кратко.Дано като излезе сега от 6ти и влезе в 7ми да има някаква по-добра промяна.Незнам.
Сев.възел ми е в съвпад ДС(откъм 6ти дом) и ще има съвпад с тр юпитер.пък и след около 4гр.транзитния сев.възел,ще съвпадне с наталния.Всичко това ми говори за някакво събитие 8)
Дано е за добро.Желая на всички щастливо преминаване на юпитер във водолей.
И да не забравите тази вечер да си пожелаете нещо на отворен прозорец на Богоявление.
А за хора с луна във водолей,преминаването на юпитер в този знак ще донесе ли нещо по-хубаво?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #14 -: Януари 05, 2009, 11:13:27 pm »
...и излезе от козирог...  :-\ :'(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Януари 06, 2009, 12:33:43 am »
Кайли споко,на нас Козирозите ни влиза мунданно във 2 дом ,така че все е на добре  ;) Това дето само сме видяли (или мислим за него,лични желания) с Юпитер в Козирог,сега и ще го пипнем  ;D 8)

Във Водолей Юпитер ще ми активира големия въздушен тригон в който участва натално така че имам позитивна нагласа, ама нищо не си давам зор да очаквам, каквото даде-даде  :)

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Януари 06, 2009, 01:28:46 am »
Nebesna   не знам за друго на подписа ти "вампиряса" ;D това от освободения юпитер ли е?

Ха-ха-ха! Недей така,че ще обидиш Зъболекаря! Подарък ми е от него, послучай Коледа. Аз си го харесвам. Ще умра от смях, заради тебе!

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Януари 06, 2009, 01:35:29 am »
Кайли споко,на нас Козирозите ни влиза мунданно във 2 дом ,така че все е на добре  ;) Това дето само сме видяли (или мислим за него,лични желания) с Юпитер в Козирог,сега и ще го пипнем  ;D 8)

Във Водолей Юпитер ще ми активира големия въздушен тригон в който участва натално така че имам позитивна нагласа, ама нищо не си давам зор да очаквам, каквото даде-даде  :)

То с Юпитер, особено пък в тригон, е малко трудно, да не кажа почти невъзможно, да си даваш ЗОР! Това му е хубавото на Юпитер в благоприятни аспекти, че нещата се случват от само себе си. "Течението" само те отнася където трябва.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #18 -: Януари 06, 2009, 02:06:14 am »

"Течението" само те отнася където трябва.

На това и се надявам-леко побутване в подходяща посока,някоя лампичка да светне по кое коридорче да се впусна, като при книгите-игри ,че Козирозите най-не обичаме да си хабим енергията(времето) напразно  8)

А картинката ти е страхотна,връзва се с ника и няма начин с толкова Водолей-трябва да има звезден блясък! :)

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Януари 06, 2009, 07:38:38 am »
Кайли споко,на нас Козирозите ни влиза мунданно във 2 дом ,така че все е на добре  ;)
При мен пък мунданно е в 8 дом-пак добре. ;D Току виж ме тряснало по главата някое наследство или пък взема,че се сдобия с финансирането на моя стара мечта. ;D