Здравей Гост

Юпитер влезе във Водолей

• 106 Отговора
  • 18153 Прегледи
*

mamma_mia

Re: Юпитер влезе във Водолей
« Отговор #60 -: Януари 09, 2009, 06:17:21 pm »
За жалост соларният АС попада в рак 8) в 12 нат дом.
А луната е съвпад с плутон в 6ти.
Да не взема да се разболея нещо :o

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #61 -: Януари 09, 2009, 06:33:55 pm »
Случва се  :(

Активни 6/12 дом в Солара през годината предполагат някои здравословни проблеми,но е важно и да има аспекти(по-скоро твърди) към натала от тях или соларни планети да попадат в наталните 6/12.
Ако ти е много силна тенденцията може и да са грижи за болен,домашен любимец и други,а Сол АСЦ може да покаже уязвими органи и системи за теб самата,може и да е знака Рак тъй като там попада АСЦ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 09, 2009, 07:39:57 pm »

Mamma_mia, и аз така се стрясках миналата година, като си гледах тазгодишния солар...
Имаше акцент върху 6 и 8 дом, Луна и Марс. Мислех, че ми предстоят здравословни проблеми, но накрая се оказа, че не засяга директно мен, а мой близък човек...
Общо взето бе рутинна година, изпълнена с много грижи и делнично настроение. Е, да, в един момент имах симптоми на силно изтощение и намалена имунна защита, но успях навреме да взема мерки. Сега се опитвам да се поддържам, доколкото е възможно, с комплекс мултивитамини и антиоксиданти, защото в един момент се стигна до антибиотици...

Така че няма да се учудя, ако това, което си мислиш, няма да те засегне пряко.
Може пък и да означава повече рутинни грижи през годината, да речем за някой възрастен близък... Не ти го пожелавам де... А пък и не означава, че всичко, което пишем тук, се случва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Януари 09, 2009, 10:27:48 pm »
Основно 1 и 6 дом в Солара и кои соларни планети попадат там в натала(1 и 6 дом).Допълнително може да се гледа и 2 дом,който има отношение към самото хранене.АСЦ в Телец,Везни и Стрелец(+Рак екзал на Юпитер) засилва тенденция за закръгляне на положението  ;D,особено ако и попада в 1/6 натален дом.Гледа се и какво става с Юпитер.За отслабване се гледа Сатурн,за повече подвижност-Меркурий,знаците Козирог,Дева и Близнаци като Асц може да са отслабващи физиката.
Защо си мисля, че за всеки човек е доста индивидуално?
Гледам назад и виждам, че в най-дебелия си период (който се надявам никога да не се повтаря), Юпитер ми е преминавал през МС, а Сатурн ми е бил в Риби, 12 дом. В момента, в който Сатурн е преминал в Овен (все още 12 дом), аз събрах всичката воля на света и отслабнах за няколко месеца и си останах слаба и досега.
Няколко години по-късно, преминавайки през АС, Юпитер изобщо не повлия на теглото ми, а единствено на оптимизма и увереността ми. Същото и като ми е транзитирал върху Слънцето.
Миналата година през зимата Юпитер ми мина през Луната- пак никаква промяна в теглото. Обаче от пролетта до есента няколко месеца се въртеше около МС и определено започнах да се усещам подута, с намален метаболизъм, изобщо - неприятно тежка и тромава. Така не съм се чувствала точно откакто Юпитер е бил в същото положение: явно тази зона при мен е опасна от гледна точка на килограми. А аз си мислех, че Сатурн, който ми е върху слънцето, ми е забавил метаболизма... Всъщност и това не е изключено.
Ще видим как ще ми повлияе във Водолей, надявам се поне малко олекотяващо. :D
Що се отнася до Сатурн: когато ми беше върху Марс беше най-атлетичният период в живота ми. Дай боже някой ден пак да стана такова стегнато гадже. ;D Ама който е скаран със спорта от дете...

« Отговор #64 -: Януари 09, 2009, 10:45:26 pm »
В солара си за миналата година имах Слънце на АС, транзит на Старурн през 1-ви дом и отслябнах със 17 кг. Успявам да ги задържа до сега. Тази година имам в солара Юпитер на АС и транзит на Юпитер през 6-ти. Дано да успея да овладея положението.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #65 -: Януари 09, 2009, 11:03:30 pm »

Mamma_mia, и аз така се стрясках миналата година, като си гледах тазгодишния солар...
Имаше акцент върху 6 и 8 дом, Луна и Марс. Мислех, че ми предстоят здравословни проблеми, но накрая се оказа, че не засяга директно мен, а мой близък човек...
Общо взето бе рутинна година, изпълнена с много грижи и делнично настроение. Е, да, в един момент имах симптоми на силно изтощение и намалена имунна защита, но успях навреме да взема мерки. Сега се опитвам да се поддържам, доколкото е възможно, с комплекс мултивитамини и антиоксиданти, защото в един момент се стигна до антибиотици...

Така че няма да се учудя, ако това, което си мислиш, няма да те засегне пряко.
Може пък и да означава повече рутинни грижи през годината, да речем за някой възрастен близък... Не ти го пожелавам де... А пък и не означава, че всичко, което пишем тук, се случва.
Да,и аз имам акцент на новия солар в 8ми и то марс попада в 2та 8ми дома :( в соларния има и нептун и хирон.имам и активен 9 дом-слънце,уран и меркурий.а какво е все пак венера на МС?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Януари 10, 2009, 09:55:46 am »
Да,и аз имам акцент на новия солар в 8ми и то марс попада в 2та 8ми дома :(

Да, имах двойно подчертаване на връзката Луна-Марс в солара...
Соларен Марс в съвпад с нат. Луна в 8 дом и сол. Луна в соларен 6 дом в квадрат към нат. Марс, който ми е на ИЦ в радикса... Сол. АС в натален 8 дом и соларен 6 дом върху наталния АС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #67 -: Януари 10, 2009, 02:44:06 pm »
Mamma Mia,с теб имаме учудващо сходни солари... ::)
Но моят рачешки соларен асцендент попада в първи натален,в съвпад с нат. Луна ::)
Плутон също ми е в шести,а Венера-в десети..В девети-Слънце,Нептун и Хирон...
След една година ще пишем какъв е резултатът и има ли общи случки...
Сега отминаващият солар е с акцент върху 12 дом и наистина беше година,в която се отдадох на усамотението,имах кармична среща :P,заинтересувах се от астрологията в по-голяма дълбочина...Сол. асц. беше в съвпад с нат. МЦ и доволно много промени и рокади имаше в работата ми.
Колкото до килограмите,най-много вариации имаше преди 12 години,когато тр. Юпитер ми беше в осми натален.Тогава беше едно пълнеене,слабеене,стигнах до анорексия и булимия,горе-долу половин година мина ,докато се нормализираха нещата.Най-страшно беше,когато тр. Сатурн ми е бил върху нат. Юпитер.
Сега много се надявам това да не се повтори.. :'(

*

Инти

• 2068
« Отговор #68 -: Януари 10, 2009, 02:59:07 pm »
Днес имам съвпад на транзитния Юпитер с наталния Марс, и от вчера вече почувствах как живнах, изведнъж почувствах прилив на енергия, усещам се обновена  в този муден зимен период, макар че този съвпад активизира наталната квадратура между Марс и Сатурн,в случая по-силно влияение има съвпада.

Сега обмислям планове къде да израходя енергията и май се оказва,че ще я канализирам  повече ментално, отколкото физически, макар че и двете са ми необходими.Тази работна седмица ми изцеди енергията  :(

Интересно, че на 14 Февруари ( Свети Валентин) Юпитер е в съвпад с Юнона, Марс и Сев. Възел,Меркурий точно на 14.02. ще е на 1вия градус във Водолей , а същия ден Луната ще навлезе в Скорпион, транзитната Венера е в секстил с цялата групичка, като прибавим към това и Слънце, Нептун и Хирон във Водолей, става един голям ВОДОЛЕЙСКИ КУПОН ;D

Ще се оформи една глобална "секс вечер" без задръжки :P

*

mamma_mia

« Отговор #69 -: Януари 10, 2009, 06:26:44 pm »
Ще се оформи една глобална "секс вечер" без задръжки :P

Блазя ти ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 10, 2009, 07:45:38 pm »
Хи хи, моите "секс" вечери, дори и сега - при транзитна Венера в съвпад с нат. Марс, са все сама с книгите...  :-[
Хм, очаквах нещо по-приятно да се случи тия дни покрай тоя транзит, а днес чух неприятна новина в службата... Твърде вероятно е да остана сама в офиса да спасявам положенето. Да напускаш работа и да предприемаш професионални промени по време на стационарно-ретрограден Меркурий не е най-доброто решение, но щом така е решил...
Чакам и един банков превод, още се бави, а трябваше да се изплати още около новогодишните празници. За пръв път ще ми плащат по банка, дотук само кеш се оправях... Да не вземе пък да се прецака работата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #71 -: Януари 11, 2009, 12:34:58 am »
При стационарно движение се взимат най-важни решения ,тогава енергията и положенията са най-критични,като последствията може и да са положителни и да се излезе извън граници и положения, които иначе рядко са възможни.

Да се надяваме,че колегата ти ще е добре,а на теб превода ти да дойде :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #72 -: Януари 12, 2009, 01:47:25 pm »
Хи хи, моите "секс" вечери, дори и сега - при транзитна Венера в съвпад с нат. Марс, са все сама с книгите...  :-[

Големия водолейски купон и глобалната "секс вечер" ще ги гледам в интернет на другия ден!

Лили, единствената разлика при теб и при мен е в броя на котките, аз имам само една котка-Руска синя порода, и ще си правя вечеря на свещи с нея, да отбележим две години откакто сме заедно и се обичаме;D
« Последна редакция: Януари 12, 2009, 01:52:25 pm от Asaia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Февруари 08, 2009, 11:18:48 am »
предстой съвпад на слв с юпитер във водолей!мисля си дали няма да се случи нещо по-сериозно ?!управителя на водолей уран е в риби-кармата.и ако приемем,че слв се свързва с юпитер,а юлв със сатурн?!в този случай той е в лъв.....дали пък нещо няма да се случи в полза на народа?! ;D :D
« Последна редакция: Февруари 08, 2009, 11:28:14 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Февруари 08, 2009, 11:47:36 am »
предстой съвпад на слв с юпитер във водолей!мисля си дали няма да се случи нещо по-сериозно ?!управителя на водолей уран е в риби-кармата.и ако приемем,че слв се свързва с юпитер,а юлв със сатурн?!в този случай той е в лъв.....дали пък нещо няма да се случи в полза на народа?! ;D :D

Хич не съм обнадеждена с транзитен Марс във Водолей.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Февруари 08, 2009, 12:29:22 pm »
Водолеите са по нестандартния секс и връзки.  :) Вероятно с тях не е скучно, ако се изявяват като новатори .. и в леглото.  :P

Лично аз нямам опит с Водолеи, но пък имам с Венера в аспект с Уран, така че си е някакво впечатление по твоя въпрос.  ;) Странни, както казваш и май без задръжки.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Февруари 08, 2009, 12:54:16 pm »
Трудно е относително. В любовта винаги е трудно.  ::) Поне при мен. Ама незнам на някой да му е лесно, де.
Водолей и Телец, ако съдим само по слънцата, да, но имате и други планетки, нали.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Февруари 08, 2009, 12:59:31 pm »
Водолеите не обичаме класическия роман-бързо ни омръзва. Искам да кажа , че елементът на изненадата трябва винаги да присъства. Не обичаме да се правят нещата по график и все в една и съща обстановка. Изключително привързани сме към партньора, докато не ни дотегне еднообразието. Водолеите не обичат да ги заставят да правят каквото и да било, против волята им.

« Отговор #78 -: Февруари 08, 2009, 02:20:16 pm »
 ;DТо ако връзките се осъществяваха само тогава ,когато сме си подходящи с някого по слънцата ;D ::)

Всеки човек е съвкупност от индивидуални черти и качества,които са представени от личните му планети по знак дом и аспект. Дори един Телец би могъл превъзходно да се съчетае с Водолей ,ако в наталната му карта има няколко планети ,които са поставени във Водолей .Все ще се намери спойката ,но дали ще си някой в действителност ,зависи от много фактори.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Февруари 08, 2009, 02:26:32 pm »
;DТо ако връзките се осъществяваха само тогава ,когато сме си подходящи с някого по слънцата ;D ::)

Всеки човек е съвкупност от индивидуални черти и качества,които са представени от личните му планети по знак дом и аспект. Дори един Телец би могъл превъзходно да се съчетае с Водолей ,ако в наталната му карта има няколко планети ,които са поставени във Водолей .Все ще се намери спойката ,но дали ще си някой в действителност ,зависи от много фактори.

и е точно така,защото противоположностите се привличат водолей-телец в случая.или се допълват.а останалите фактори подпомагат реализацията на връката,дали с лекота/тригони,секстили/дали с компромис/квинконс/,дали с напрежение/квадратури или чрез противопоставяне на интереси,в който винаги има алтернатива/опозицийте/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците