Филмите могат да се свалят и от колибката

(не иска акаунти)
http://kolibka.com/2.htmlФилмите за свойствата на водата са страхотни.
Както и книгата на Масару Емото - Посланията на водата.
Ние самите сме изградени от голямо количество вода,дори процента и в организма ни може да се счита за процента обусловеност (от влиянието на торсионните полета на планетите и каквото става около нас),а останалия процент-чистата ни свободна воля (останалата част от съзнанието ,която не е кодирана),ама това е една моя груба идея

От експериментите с вода това което не помня дали беше показано във филма и което съм правил е както при хомеопатията-използва се само информация на определена есенция или лекарство.Веднъж котката ми беше разгонена,хапчетата и бяха свършили и просто написах на едно листче името им,сложих чаша с малко вода над него така че водата да го "прочете",изговорих го няколко пъти над водата, разтърсих я и после и дадох няколко капки.След 2-3 часа разгонването и мина !

Хубавото на този експеримент е,че няма как котката ми да се сугестира.
Водата попива информация ,но ако не е целенасочена с мисъл самата тя не я структурира за дълго време и дори ефекта е по-слаб( в смисъл пасивното облъчване от различни звуци и т.н.).При пасивно облъчване водата може да придобие други свойства ако тези звуци са заредени с голямо количество енергия(при караници или други).Обаче когато мисълта съзнателно влияе на водата ефекта е най-голям.