Здравей Гост

Великата тайна на водата

• 21 Отговора
  • 8788 Прегледи
Великата тайна на водата
« -: Януари 06, 2009, 07:12:05 pm »
Предполагам всички сте чели статии за тази тема и сте гледали руските филми както мене :) Въпросът ми е, някой правил ли е някакви експрерименти с вода и успявал ли е примерно да постигне нещо с нея? Аз все се канех да пробвам да направя експеримента с ориза във вода ама още не съм...

*

mamma_mia

Re: Великата тайна на водата
« Отговор #1 -: Януари 06, 2009, 09:01:36 pm »
Какво става с ориза? :)

« Отговор #2 -: Януари 07, 2009, 01:17:34 am »
ми не съм го правил, ама нали уж наистина има лечебни свойства и т.н. затова питам някой постигнал ли е нещо с нея  ;)

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Януари 07, 2009, 05:35:18 pm »
Аз съм чела, че било полезно да се пие намагнитизирана вода.

« Отговор #4 -: Януари 07, 2009, 06:16:32 pm »
ама виждате ли каква ирония... във филма ясно е показано, че слагат ориз в 3 бурканчета с вода и е описано кво правят точно( само не разбирам нали тя водата приема и звуци и мисли и без да гледаш към нея, как другите не прехващат отделните сигнали нз) и пак никой не го е правил този експеримент да провери наистина ли има свойства тази вода  ;)
и друго си мисля, примерно ако имаш светена вода и за да не си промени свойствата къде трябва да я съхранявам... някаде където никой не влиза ли, защото във всички стаи се говори и т.н. музика се пуска и тя по този начин би следвало да измени структурата си и ей ти го на светената вода замина подяволите...  :-\

« Отговор #5 -: Януари 07, 2009, 07:08:11 pm »
 ;D Каквото и да са показали в тия руски филми ,не стана много ясно ,но от оризовата водица има полза ,защото пречиства :P. Можеш да попиташ всяка майка ,че поне един път е правила оризова водица за новороденото ;D.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 07, 2009, 08:32:12 pm »
ама виждате ли каква ирония... във филма ясно е показано, че слагат ориз в 3 бурканчета с вода и е описано кво правят точно( само не разбирам нали тя водата приема и звуци и мисли и без да гледаш към нея, как другите не прехващат отделните сигнали нз) и пак никой не го е правил този експеримент да провери наистина ли има свойства тази вода  ;)
и друго си мисля, примерно ако имаш светена вода и за да не си промени свойствата къде трябва да я съхранявам... някаде където никой не влиза ли, защото във всички стаи се говори и т.н. музика се пуска и тя по този начин би следвало да измени структурата си и ей ти го на светената вода замина подяволите...  :-\

Знаеш ли какво представлява светената вода - това е вода, в която е бил накиснат сребърен кръст за една нощ. Среброто отделя сребърни йони, които действат атнисептично - убиват някои видове бактерии. А кръстът в църквите е сребърен, и поради това не се предават епидемии (понеже всички го целуват).
Всички ядем ориз - не виждам нищо "магично" в това.
Но на времето, например са лекували сифилис, посредством живак - не е имало други лекарства. А после са лекували живачното отравяне, което е било по-малкото зло.

« Отговор #7 -: Януари 07, 2009, 09:53:34 pm »
хора ама вие май наистина не сте гледали филмите  ;) ето ги и който не ги е гледал му препоръчвам да ги гледа. Там ще видите експеримента с ориза във вода, и ще разберете за какво говоря, защото това е най-лесния  начин да разбереш наистина ли придобива някакви свойства като говориш на водата, като седи до ТВ, PC и изобщо даже като си мислиш за нещо и я гледаш и т.н. Чак се чудя че не сте ги гледали  :-\

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Януари 07, 2009, 11:05:06 pm »
как се казва филма че ми стана интересно?

« Отговор #9 -: Януари 07, 2009, 11:08:19 pm »
как се казва филма че ми стана интересно?

Великата тайна на водата.

http://zamunda.net/details.php?id=135009&hit=1

Може да гледаш само първата част. Тя е достатъчно изчерпателна. Във втората новите неща са много малко.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Януари 07, 2009, 11:30:34 pm »
Не ме допуска да се регистрирам. Изписва ми:

Sorry!
The current user account limit (600,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

И така от няколко часа.

« Отговор #11 -: Януари 08, 2009, 12:08:41 am »
ама ти нямащ регистрация в замунда  :o не гледаш ли филми... от къде ги теглиш  :-\ нещо е бъгясало пробвай пак утре и пиши

*

mamma_mia

« Отговор #12 -: Януари 08, 2009, 09:19:39 am »
Аз пък го намерих в Vbox7 ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #13 -: Януари 08, 2009, 06:02:29 pm »
Филмите могат да се свалят и от колибката  :)  (не иска акаунти)

http://kolibka.com/2.html

Филмите за свойствата на водата са страхотни.

Както и книгата на Масару Емото - Посланията на водата.

Ние самите сме изградени от голямо количество вода,дори процента и в организма ни може да се счита за процента обусловеност (от влиянието на торсионните полета на планетите и каквото става около нас),а останалия процент-чистата ни свободна воля (останалата част от съзнанието ,която не е кодирана),ама това е една моя груба идея  ;)

От експериментите с вода това което не помня дали беше показано във филма и което съм правил е както при хомеопатията-използва се само информация на определена есенция или лекарство.Веднъж котката ми беше разгонена,хапчетата и бяха свършили и просто написах на едно листче името им,сложих чаша с малко вода над него така че водата да го "прочете",изговорих го няколко пъти над водата, разтърсих я и после и дадох няколко капки.След 2-3 часа разгонването и мина !  8) Хубавото на този експеримент е,че няма как котката ми да се сугестира.

Водата попива информация ,но ако не е целенасочена с мисъл самата тя не я структурира за дълго време и дори ефекта е по-слаб( в смисъл пасивното облъчване от различни звуци и т.н.).При пасивно облъчване водата може да придобие други свойства ако тези звуци са заредени с голямо количество енергия(при караници или други).Обаче когато мисълта съзнателно влияе на водата ефекта е най-голям.  :)

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Януари 08, 2009, 07:18:48 pm »
Разкошен руски научно-популярен филм. Отделете време и го гледайте.

Водата има памет, независимо от химическия си състав. Това са т.нар. „клъстери”, откриват руските учени. Емоционалната памет на водата е най-силна от всички останали информационни въздействия. В него е представено как влияе паметта на водата върху историята на човечеството и върху човешкото здраве. Филмът е ориентиран научно, философски, духовно и екологично.

Благодаря!

« Отговор #15 -: Януари 09, 2009, 02:31:37 am »
казах ви че филма е уникален, просто незнам как в този форум има хора които не са го гледали, защото нали точно за такива неща се пише тук  ::)

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Януари 10, 2009, 09:19:40 pm »
Ние се занимаваме по-скоро с астрология. Но нали за това е този форум - за обмен на информация. Ето вече съм го гледала, благодарение на теб и даже го препратих на 10-тина мои приятели и те останаха очаровани.

Дай още интересни филми на сходна тематика, ако имаш линкове. ;) ;) ;)

« Отговор #17 -: Януари 10, 2009, 09:23:12 pm »
Дай още интересни филми на сходна тематика, ако имаш линкове. ;) ;) ;)

Небесна, това е сайт за научно-популярни филми на всякаква тематика. Много от тях са преведени. Един от любимите ми сайтове!

http://kolibka.com
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #18 -: Януари 10, 2009, 11:17:07 pm »
изпревариха ме  ::)
а можеш ли да ми направиш хороскоп...
между другото какво ще кажеш сега щом си изгледала филма  ;)

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Януари 11, 2009, 12:21:52 pm »
изпревариха ме  ::)
а можеш ли да ми направиш хороскоп...
между другото какво ще кажеш сега щом си изгледала филма  ;)

Филмът е чудесен, новаторски и повдига много въпроси, свързани с чистотата на околната среда и на нашия вътрешен свят. Аз съм еколог по професия и тези проблеми не са ми чужди.

За съжаление не мога да ти направя хороскоп, тъй като имам много обществени ангажименти и влизам в този сайт, когато открадна малко време, най-вече за да си поддържам формата и да си сверявам часовника. Изготвянето на личен хороскоп е много отговорна и трудоемка работа. Всички тук обменяме опит и имаме поне известна представа от астрология, т.е. учим се. Ако и ти проявяваш интерес към тази материя и имаш конкретни въпроси, винаги съм готова да откликна. На първо време, трябва обаче да си набавиш астрологична програмка и да изучиш поне основите. Аз ти препоръчвам ЗЕТ 7 Гео. Програмата дава и пълни интерпретации по рождената карта, обаче на руски език. В астро.сом можеш също да си направиш рождена карта - но сайта е на английски.